HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Shuhhhh! Shuhhhh!! Pergi jauh-jauh wahai si katak.
Thursday, March 03, 2011
Posted on 9:24:41 PM | 9 Comments

entry ni agak emosi sedikit. harap maklum.

ok. ini gambar katak.

dan saya sangat kecewa sebenarnya dengan katak ni.

kenapa ini terjadi kepada saya? ok. kepada orang lain juga.kejadian berlaku sejak lebih kurang penghujung Feb lepas.
tiba-tiba banyak gambar jadi katak.
dan semua gambar adalah yang diletak di imageshack.com.

oh! sekarang?

panic! panic!

ok. calm down.
calm down.

sekarang dah kena register domain kalau nak letak gambar di imageshack.com
cepat-cepat register domain kat sini kalau tak suka katak ni. ataupun, boleh sign-up saja dan boleh tengok semua katak bertukar menjadi gambar prince charming yang sebenar.

mesti imageshack nak lawan facebook nih! haha! tiba-tiba je.

takpe.
saya akan alihkan gambar-gambar dari imageshack ke photobucket pulak supaya tidak diganggu oleh katak dalam balang kiub ais ni lagi.

sebenarnya dulu saya pernah host kan gambar kat photobucket.
tapi, kena jaga bandwidth juga.

tapi
sebab saya tak suka katak tu
saya rela jaga bandwidth saya.

kalau katak tu bertukar jadi prince charming pun saya tak suka.
takmo kawan imageshack lagi dah.

i love photobucket.
hahahah! tiba-tiba lagi..


Hosting | 9 Comments
 

nurul says ...
  hihi klakar la k.maya nie..suka bace akak bebel nie..nurul ari tu pun kezut gak nmpkak banner craftzone jadi katak..haha igt silap tgk ari tu..

Reply | Posted on 3/3/2011 11:05:46 PM
 
maya replies ...
  hihihi.. sian kan..

Reply | Posted on 3/4/2011 9:33:17 AM
 

arninas says ...
  oo gitu ke ceritanya..... katak oh katak kenapa panggil maya.. eh hujan... jangan mara haaa

Reply | Posted on 3/4/2011 10:44:00 AM
 
maya replies ...
  begitulah alkisahnya...
:D

Reply | Posted on 3/5/2011 4:52:57 PM
 

ct N honey says ...
  maaflah lari dari tajuk,saya nak tanya klu nak msuk dlm list craftzone tu mmg lama ke prosesnya?sebab saya dah isi semuanya dalm 'joins us' lebih kurang sebln yg lalu....

Reply | Posted on 3/5/2011 2:06:55 PM
 
maya replies ...
  hi ct

biasanya saya tgk pada latest entry.. kalau takde kena mengena ngan craft, saya tak masukkan sbb byk blog yg setakat nak masuk tapi bukan craft blog pun.. atau setakat letak 1 entry craft jer, pastu takde.. saya cuma nak make sure yg listed betul2 craft blog.. tapi kalau ada sikit2 pasal lain ok lah.. asalkan main dia craft:)

ct try lagi yer... tq!!!

Reply | Posted on 3/5/2011 4:52:36 PM
 

marie says ...
  oo..baru sy paham kisah katak in the cube ni ;)
shuhhh shuhh...hehe

Reply | Posted on 3/16/2011 11:54:43 AM
 

hoyoyi says ...
  i wonder why are they so stupid, come up with silly idea... >.<

Reply | Posted on 3/22/2011 3:38:28 PM
 

rara says ...
  salam...tq bagi info mengenai seekor katak itu..dea jugak telah mengnggu kehidupan saya..:D haahahaaa.... jd takot pd mulenya..saya call kawan saya ,pasal katak ini..dia kap ade benda yang kite taj register.... arghhh.....seram sgt..terpkse dlte wedget yang saye amek.... tp skg da takde...~

Reply | Posted on 4/22/2011 3:01:48 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 20 + 7 =
 

 
Creative Commons License Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server