HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

4 Banner Baru
Saturday, February 19, 2011
Posted on 9:13:49 AM | 30 Comments


Sesudah tahun berganti tahun, akhirnya berjaya juga saya tukarkan banner atas tu. Sebenarnya teringin gak nak tukar layout terus, terutamanya bila tengok blog orang ceria berwarna-warni guna warna-warna zaman kini yang macam warna kain-kain cantik dari designer terkemuka tu kan. Hai... Blog pun dah comel macam kain saya tengok. Rasa nak jahit-jahit buat baju.

Tapi sebab keadaan tak mengizinkan (keadaan juga yang nak disalahkan di sini - padahal blog pun tak berupdate. huahua!), maka cukuplah setakat setakat saya tukarkan banner ya.

Ada empat banner semuanya, saya tukar-tukarkan secara rawak. Nak tengok lagi tak? Tak nak tengok pun saya nak tunjuk juga.



Sesuai juga kiranya dengan entry ke 900 ni.

Selamat berhujung minggu dan........... jumpa lagi!


Banner, Kisah Saya | 30 Comments
 

ayu says ...
  memang kreatif kak maya ni. cantik!!

kak, nak tnya, kalau design satu laman web/blog akk ambik berapa?

Reply | Posted on 2/19/2011 12:48:01 PM
 
maya replies ...
  ayu,
saya bukan designer dik... saya tak ambik tempahan. setakat suka-suka untuk blog sendiri boleh laa.. :)

Reply | Posted on 2/19/2011 8:45:30 PM
 

rina says ...
  aku plg suka yg ada gmbr kain2 tu dengan yg npk overall gaun tu. eh nk ehem2 boleh tak... hahaha. mintak2 ko paham maksud ehem2 aku...

Reply | Posted on 2/19/2011 11:08:17 PM
 
maya replies ...
  Ape eh ehem ehem?

Reply | Posted on 2/20/2011 8:53:19 PM
 

sue says ...
  semua cantik..kreatif...

Reply | Posted on 2/19/2011 11:08:43 PM
 
maya replies ...
  Tq sue! :)

Reply | Posted on 2/20/2011 8:53:52 PM
 

ct N honey says ...
  saya suka no.1,byk warna dan tulisannya jelas

Reply | Posted on 2/20/2011 5:03:21 PM
 
maya replies ...
  Tq ct! :)

Reply | Posted on 2/20/2011 8:54:19 PM
 

farmys says ...
  cantik banner tu maya..
tp kita x pandai.. ;(

Reply | Posted on 2/21/2011 10:54:48 AM
 
maya replies ...
  tq farmys.. kite pun bukan pandai sangat punn.. :)

Reply | Posted on 2/22/2011 2:03:45 PM
 

lian says ...
  hye kak maya!!! OMG lameeee dah lian x menjenguk blog2 all my friends in craft including you =D rindu nya kak maya! ingt lg ke x ni kat lian =P

Reply | Posted on 2/21/2011 6:21:25 PM
 
maya replies ...
  ingat sangat lah lian..
welcome back!! :)

Reply | Posted on 2/22/2011 2:04:06 PM
 

::IDa:: says ...
  semua cantikk!!!!
why dont you make it a rotating header??
i pon macam nak try :P
got the tutorial here of course :)

http://makincuteblogs.com/advanced-designer-tutorials/

Reply | Posted on 2/22/2011 10:40:02 AM
 
maya replies ...
  haha! saje taknak boleh tak?
kikikiki... nak minize loading..... & nak yg paling simple pun...

Reply | Posted on 2/22/2011 2:06:59 PM
 

arninas says ...
  Semua pun cantik... ala-ala header designer gitu... haha... fuh terliur dgn designer fabric camgini...

Reply | Posted on 2/22/2011 4:05:03 PM
 
maya replies ...
  tq arninas :)

Reply | Posted on 2/22/2011 11:41:22 PM
 

Cik_DIA says ...
  Sis,
nak tnya skit nih, can aar???
why my latest update not appear in craftzone???
help me plezzzz
TQ...

Reply | Posted on 2/22/2011 11:13:57 PM
 
maya replies ...
  hmmmmm......
blog tak berupdate lebih 3 bulan memang di remove untuk make sure semua list tu up-to-date..... jd.. kena masukkan balik lah kalau nak aktif balik.. :)

Reply | Posted on 2/22/2011 11:43:08 PM
 

Cik_DIA replies ...
  sis TQ yaa...
sya dh bt request tuk d add semula dlm craftzone...
hope bleh la naa...
(",)

Reply | Posted on 2/23/2011 11:47:40 PM
 

Cik_DIA replies ...
  opsss, luper lak :)
sya suka bnner yg no. 1 tu...
nice, sweet & creative...
bravo sis :)

Reply | Posted on 2/23/2011 11:50:04 PM
 

maya replies ...
  boleh.. dah letak dah kat craftzone.. :) tq for the support!

Reply | Posted on 3/4/2011 9:20:13 AM
 

zu_e9 says ...
  semuanya cantik..suka sgt yg ada dress tu..
so sweet...^_^..

Reply | Posted on 3/1/2011 8:39:34 AM
 
maya replies ...
  mekasih mekasihhh.... :)

Reply | Posted on 3/4/2011 9:26:07 AM
 

azura says ...
  salam kenalan ...

wahhh lawo nye header awak ni .... zura x de masa nak edit2 sgt, dok umh menjait plak huhuhuhu ... klau time keje , tenet xdak kt opis..

Reply | Posted on 3/1/2011 11:14:20 PM
 
maya replies ...
  salam kenal azura...
haha... saya buat ni pun lepas 2 tahun tak tukar header.. kekeke..

Reply | Posted on 3/4/2011 9:27:20 AM
 

Julia Suhada says ...
  Assalamualakim kak..Nk tnya cmna kak wt banner tuh??

Reply | Posted on 3/4/2011 1:15:17 AM
 
maya replies ...
  salam Julia...
saya tampal2 gambar je guna photoshop... :D

Reply | Posted on 3/4/2011 9:31:20 AM
 

idyll art says ...
  jelesnyer....cantik tu!!!

Reply | Posted on 3/31/2011 11:09:24 PM
 

HAZAT says ...
  salam kenalan zura...saya nak tanya cikit,saya tgk2 gmbr baju kanak-kanak yg dress blouse mmg cantik2 belaka...mcm mn nk buat tempahan ya...

Reply | Posted on 5/30/2011 3:27:48 PM
 
maya replies ...
  errrr.... saya maya, bukan zura.. ;)
buat masa ni saya tak ambik tempahan.. :) sorry yer..

Reply | Posted on 5/31/2011 10:02:35 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 17 + 5 =
 

 
Creative Commons License Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server