HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

5 columns blog template
Friday, April 30, 2010
Posted on 1:12:24 PM | 15 Comments

bersempena entry ke-800. huhu.. tengok url atas tu, 800 kan... best.. best.. ni nak bagi giveaway ni. tapi kali ni virtual giveaway. sila terima template ni sebagai giveaway yer.. bagus macam ni, ramai-ramai buleh dapat. hehehe..

sebenarnya saya buat kan 5 columns ni untuk sorang kawan. tapi macam best pulak, rasa nak share dengan semua.

download template

live demo

macam biasa, template ni sangat simple. boleh juga main-main kaler pada tab "Font and Colors" kalau mahu. boleh drag widget atau blog post section sesuka hati di mana-mana column pun. boleh letak background. boleh letak banner. boleh macam-macam.

macam biasa juga, template ni adalah free.


Blogspot Template, Giveaways | 15 Comments
 

euphoria says ...
  ooooooohhhhh sgt suka! tengkiuuuuu!!!

Reply | Posted on 4/30/2010 4:24:22 PM
 

ayu says ...
  best niii...tq :)

Reply | Posted on 4/30/2010 7:21:18 PM
 

dyana says ...
  tennkiiiiuuuu.. sure best, 2column pun dah syiok inikan plak yg 5 column.. harus try.. :)

TQVM..

Reply | Posted on 4/30/2010 11:08:42 PM
 

lovefabrics says ...
  creative!

Reply | Posted on 4/30/2010 11:49:08 PM
 

nadiah says ...
  akak ni semua benda boleh buat,mmg best,tq saya nak cuba la...

Reply | Posted on 5/1/2010 9:39:15 PM
 

shaferl says ...
  :)))

Reply | Posted on 5/1/2010 11:18:39 PM
 

lina says ...
  memang serbaboleh...saya pun nak test jugak lah..

Reply | Posted on 5/2/2010 8:22:57 AM
 

TiniCraft says ...
  waa,creative kak maya ni..kite nak try lah..thanks..

Reply | Posted on 5/2/2010 11:27:12 AM
 

Sally says ...
  Bertuahnya..kawan Cik Maya tu..jeles mak nyah!!:p

Reply | Posted on 5/3/2010 10:14:40 AM
 

azie mylt says ...
  tq maya, my wish came thru !!! x sabar nk gunapakai ....

Reply | Posted on 5/3/2010 11:27:00 AM
 

fizan says ...
  Terima kasih... dah lama nak buat tp tak pandai...saya minta izin nk guna...

Reply | Posted on 5/7/2010 3:16:39 PM
 

que says ...
  Salam kak, jalan2 jumpa template yang saya cari2 mohon guna ya..tq

Reply | Posted on 3/25/2011 9:03:10 PM
 

sis nur says ...
  asalam.macam mana ekh nak buat? sy sgtla taktau.
hehe.aft dwnload?
ty

Reply | Posted on 6/4/2011 3:02:18 PM
 

starbucks voucher says ...
  9zzHfm thanks :)

Reply | Posted on 8/16/2012 4:50:45 AM
 

What causes pain in the Achilles tendon? says ...
  I love your blog.. very nice colors & theme. Did you design this website yourself or did you hire someone to do it for you?
Plz reply as I'm looking to design my own blog and would like to know where u got this from.

appreciate it

Reply | Posted on 9/3/2017 1:23:36 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 3 + 3 =
 

 
Creative Commons License Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server