HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

sebab matahari terus bersinar.
Monday, August 13, 2012
Posted on 10:15:31 PM | 13 Comments

agak berjerebu akhir-akhir ni.

dan saya berkesempatan menjahit sunny dress yang comel ini.

Fabric:
Freshcut by Heather Bailey - Painted Mum
Ta Dot by Michael Miller - Raspberry


Dahlia Dress, Sewing Corner | 13 Comments
 

shas says ...
  Cantik, suka tengok the contrasting colors.

Reply | Posted on 8/13/2012 10:59:02 PM
 
maya replies ...
  thank you shas :)

Reply | Posted on 8/15/2012 8:03:27 AM
 

ayten says ...
  Hi, saya telah sangat bagus.Terima kasih:)))

Reply | Posted on 8/13/2012 11:47:54 PM
 
maya replies ...
  hai ayten,
terima kasih :)

Reply | Posted on 8/15/2012 8:04:09 AM
 

Ayu says ...
  salam, maya bleh beri tutorial untuk dress ni?

Reply | Posted on 8/14/2012 8:31:30 AM
 
maya replies ...
  w'salam ayu,
banyak tutorial jenis2 baju cam ni kat internet.

ataupun, boleh tengok sini:
http://my.crazyartzone.com/?p=939

ada link kat situ.

Reply | Posted on 8/15/2012 8:07:42 AM
 

wani says ...
  selamat hari raya,...mohon maaf andai kata ada komen2 yang terkasar...
best la raya tahun ni dgn baby...huhu

Reply | Posted on 8/16/2012 12:29:19 PM
 
maya replies ...
  selamat hari raya wani.
maaf zahir dan batin dari saya juga ya.

Reply | Posted on 8/17/2012 7:59:30 AM
 

eRyn says ...
  Comelnyaaaa.. maya jadi sumber inspirasi saya untuk menambahkan minat dalam bidang jahitan... terima kasih!

Reply | Posted on 8/28/2012 12:00:53 PM
 
maya replies ...
  terima kasih eryn! :D

Reply | Posted on 9/14/2012 8:27:26 AM
 

jana says ...
  kak, kalau kain yang corak2 cantik mcm ni boleh dpt kat mane ye?

Reply | Posted on 9/13/2012 11:26:22 AM
 
maya replies ...
  jana,
biasa saya beli kat sini: http://www.lovemelotscreations.com/

ataupun, jana pergi ke http://craftzone-my.blogspot.com/ kat area shop tu ade craft supply. ramai yg jual kat situ (malaysia)

kalau nak international boleh pegi http://www.etsy.com

selamat menjamu mata! :D

Reply | Posted on 9/14/2012 8:30:19 AM
 

jasa marketing online says ...
  Semoga bertambah sukses ya dalam mengembangkan online

Reply | Posted on 6/18/2016 8:19:21 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 20 + 1 =
 

 



Ottobre Sew Along by Zura
Jom Jahit by Tinihani
Creative Commons License Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server