HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 
Pin Cushion

stash swap ~ the outcome
Wednesday, December 16, 2009
Posted on 9:16:10 PM | 8 Comments

hari ni dapat hasil stash swap dari Alynn. sukanya..

macam-macam alynn bagi. ada pin cushion (of coz), ada pin bunga-bunga comel, ada kad.

siap bercross-stitch lagi. dah nama pun CrossStitch World kan..


ada juga pin holder (kan? namanya pin holder, betul kan?)


inilah dia pin bunga-bunga comel yang saya kata tadi.

terima kasih alynn..


nota kaki: saya je yang lurus bendul, betul-betul bagi pin cushion je. sorry yer kak azie.


Games, Pin Cushion | 8 Comments
 

Pillow Pin Cushion
Friday, December 04, 2009
Posted on 6:56:59 PM | 7 Comments

ini ler pin cushion yang sempat saya siapkan hari ni. diperbuat dari kain-kain dan riben yang saya dapat dari Fawa sempena stash-swap hari tu.

harap-harap Azie suka. tak suka pun, buat-buatlah suka.. haha.. eh! bila nak hantar ni?

seram pulak rasanya bila bace komen Azie tu tau. takut tak jadi macam diharapkan. haha.. :P

Rujukan tentang pincushion:
http://www.wardi.dk/
http://paperstringcloth.blogspot.com/
http://softiescentral.typepad.com/

Glamorous Pincushion Swap
Pincushion Challenge
Pincushion For You
Pretty Little Pincushions
The Very Easy Pincushion

banyak entry saya buat hari ni. kata cuti. :P


Pin Cushion, Games | 7 Comments
 

cd case to pin cushion
Friday, January 09, 2009
Posted on 11:47:37 PM | 2 Comments

ni jaja punye idea... saya suka idea jaja ni..
bagus juga buleh recycle barang.. bila saya ade mase saya pun try lah buat...
jumpa pulak tapak cd case tu yang kaler pink..

sekejap je saya buat sebab saya buat yang simple saje.. tak berapa kemas pun..
tapi, penutupnya macam pendek kan?..
jadi bila nak tutup, terpaksa susun jarum tu kat tepi tu, kat kelopak-kelopak bunga..
ade penutup yang panjang sikit, tapi papa pakai lagi..
papa kerja malam ni.. esok papa balik, nak tanya dia, buleh tukar tak.. heh heee...


Pin Cushion, Recycle | 2 Comments
 

Pincushion
Tuesday, February 12, 2008
Posted on 10:09:51 PM | 2 Comments

Sebab aku tengok omputih beriye buat bende nih, aku pun buat gak ler..
memandangkan aku pun takde pincushion..
Hehe..


Pin Cushion, Sewing Corner | 2 Comments
 




Ottobre Sew Along by Zura
Jom Jahit by Tinihani
Creative Commons License Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server