HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Pink and blue.
Saturday, November 17, 2012
Posted on 12:59:41 PM | 9 Comments

Tadaaaa!! I'm back!

Back lah sangat.

Di kesibukan yang melampau, dapat juga curi-curi masa menjahit dress ni. Sibuk kat kerja. Sibuk kat rumah. Tahu jer lah anak dah tiga ni. Si kecik pulak memang nak berkepit dengan mak selagi ada depan mata. Layankan je.

Ni dress mek Auni. Idea dan kain dari mak dia lah. Saya tolong realisasikan saje. Untuk ke kenduri kahwin katanya.

Dress ni guna kain cotton dan kain lace untuk bahagian dada. Sekarang memang trend kain lace kan. Banyak jumpa baju lace. Comel je.


Dahlia Dress, Sewing Corner | 9 Comments
 

wani says ...
  woow nampak manis la lace tu,cantikk sgt

Reply | Posted on 11/17/2012 9:46:43 PM
 
maya replies ...
  errmmm.. sayang agak komot sikit.

Reply | Posted on 11/17/2012 10:58:44 PM
 

manja replies ...
  memang cantik gabungan warna tu..sweet je

Reply | Posted on 11/19/2012 1:36:16 PM
 

wani says ...
  aslm maya,..napa takleh bukak craftzone ye?,,,asyik tulis malware detect,..? katanya detect dari tinihani.com..cuba maya tgk2kan...napa ntah tkleh bukak...blog saya pun baru2ni jadi cmtu tp tula kita kena buang dulu mana2blog yg bawak bende tu,...

Reply | Posted on 11/25/2012 10:23:15 AM
 
maya replies ...
  thank wani sbb bgtau. haah ade malware dari blog tu.. dah remove. harap dah boleh access sekarang :)

Reply | Posted on 11/25/2012 7:18:47 PM
 

wani says ...
  maya,tkleh jugak le bukak....pun sama asyik tulis kat situ malware tu dtg dari tinihani...

Reply | Posted on 11/26/2012 2:27:05 PM
 
maya replies ...
  cuba try lagi. masih ade link yg tertinggal td. :D

Reply | Posted on 11/27/2012 8:56:18 AM
 

wani says ...
  baru bulih.hehe tq.dh lama tk dpt nak tgk craftzone

Reply | Posted on 11/27/2012 9:42:13 PM
 

shas says ...
  Cantik color combination tu, nampak sweet sangat..

Reply | Posted on 1/21/2013 6:34:22 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 17 + 9 =
 

 



Ottobre Sew Along by Zura
Jom Jahit by Tinihani
Creative Commons License Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server