HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Skirt Labuh Milimelie
Thursday, June 05, 2014
Posted on 4:23:27 PM | 4 Comments

Alhamdulillah. Berjaya juga saya akhirnya nak jahit skirt labuh Melly ni. Cita-cita dari sejak tahun lepas, kalau ikut dalam blog ni lah. Haha..

How time flies. Melly sekarang dah ada kawan untuk posing sama. Harez pun nak join, dengan selipar besarnya. Tapi tak ada maxi skirt untuk Harez sayang sebab maxi skirt cuma untuk perempuan.

Simple je saya buat skirt ni. 2 tier je, untuk permulaan. Bahagian atas sampai ke lutut. Selebihnya bahagian bawah, lebih kembang. Kain saya gunakan apa yang ada dalam simpanan. Lama tak shopping kain sebenarnya. Lama juga tak ikut perkembangan designer cotton. Apa corak terbaru yang boleh buat hati terkinja-kinja. Dah berapa harganya sekarang. A lot of things to catch up. Akan saya teruskan.


Made by Maya, Skirt, Milimelie | 4 Comments
 

salmiah says ...
  cantiknya. nak order utk anak saya boleh tak? umur 7 tahun. tlg email saya yer. terima kasih.

Reply | Posted on 7/20/2014 5:48:39 AM
 
maya replies ...
  terima kasih. sorry buat masa ni takde lagi.. :D

Reply | Posted on 8/5/2014 11:55:16 PM
 

Rizuani Razali says ...
  cantik, sweet sangat lah..

Reply | Posted on 3/17/2016 8:22:19 AM
 

Do compression socks help with Achilles tendonitis? says ...
  This post presents clear idea in favor of the
new viewers of blogging, that really how to do blogging
and site-building.

Reply | Posted on 9/3/2017 5:21:30 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 12 + 3 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server