HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Vertical Garden - Selepas 3 bulan
Friday, September 05, 2014
Posted on 12:45:42 PM | 2 Comments

Ingat lagi tak kayu pallet yang ditukang untuk jadi vertical garden yang kitorang buat bulan May lepas?

Tak ingat pun takpe. Ini gambarnya.

Dan inilah gambar selepas 3 bulan:

Alhamdulillah. Menjadi seperti yang diidam-idamkan. Terima kasih banyak kepada makcik saya yang banyak menolong memeriahkan suasana belakang rumah.

Yang lagi seronok tu, jiran-jiran pun dah terikut sama start menanam balik. Makin meriah lah belakang rumah kami nanti.


My Garden, Kisah Saya | 2 Comments
 

zila says ...
  Wow.. kagumnya.. seronok tgk pokok2 hidup sihat kan...
Memang boleh ek tanam byk jenis pokok dlm 1 pasu..?

Reply | Posted on 9/9/2014 4:49:31 PM
 
maya replies ...
  boleh kalau penjagaan yg sama.. kalau yg banyak air, join ngan yg banyak air.. yang kurang air ngan yang kurang air..

cari yg sekufu.. kalau tak kang gaduh ade laa yg kena mengalah.. hehe

Reply | Posted on 9/17/2014 2:25:46 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 3 + 5 =
 

 
Creative Commons License Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server