HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

hari ini hari ahad
Sunday, July 05, 2009
Posted on 10:46:00 PM | 12 Comments

hari ini saya berjumpa kawan-kawan.

di birthday party dhia & danish.

dan kali ni tak lupa membawa kamera sendiri.

tapi kenapa tak nampak gambar birthday girl & birthday boy pulak?

semua syok sendiri.

macam budak kecik ni yang tiba-tiba syok sendiri.

masa balik tadi, bila saya suruh budak kecik ni tidur,
boleh dia pura-pura tidur sambil buat bunyi berdengkur macam dalam katun...
bunyi, hoooo.. mimimimimi... hoooo.. mimimimimi... hoooo.. mimimimimi...

hahaha!


Corat-Coret, Kisah Saya, MJ | 12 Comments
 

ja says ...
  Tgk anak iza beso mana. Paling tinggi antara semua. Aku rs lebih tinggi drpd firman. Aku syok tgk dania@nana, pandai bwk diri. Adib ngan Danial teror posing. Melly bestla.. Spoting sungguh. Dgr lagu siap gelek. Dah beso2 dah semua. Mak budak gak apa kurangnya. Makin2 vogue adala. Aku kan sbb Hif ada, lega sket rasa. Dpt sket bersosial.

Reply | Posted on 7/6/2009 1:10:54 AM
 

ja says ...
  Br aku tingat nama anak iza, yaya. Ampun iza..

Reply | Posted on 7/6/2009 1:18:08 AM
 

gee says ...
  haha cute sgt melly joget. hmmm dah besar anak2 kite kan.. dan dh betambah.. lg syok kalo seme MJ ade..

Reply | Posted on 7/6/2009 8:12:28 AM
 

rina says ...
  beso giler anak izakan. pdhal baru 5thn. anak bapak betul.
melly memang sempoi dan cute. menari2 tu yg tatahan tgk.

Reply | Posted on 7/6/2009 8:59:28 AM
 

hanis says ...
  arghhh jeles aku takde dlm gambar di atas!
eh yaya baya haziq kan? 6 thn. mmg tinggi sungguh dia, berdiri plak sebelah adib hehe

Reply | Posted on 7/6/2009 10:09:58 AM
 

maya says ...
  ya.. mula2 aku jumpa iza, tengok delia hana (eh, panggil ape eh?).. huih besonya budak ni.. tinggi dari paras meja.. anak aku nak jenguk meja pun tak lepas lagi.. hahha... sekali tu tengok pulak yaya.. ya allah.. semangat kan.. sukanya tengok anak sihat membesar bagai johan... & yo lah.. mak budak pun ikut gak sama membesonya.. tapi ade pengecolian, mak yaya & mak birthday boy & girl..

gee,
hehe.. time orang suh joget dok malu2 & takut ngan mr bear tu.. bile orang lain x joget, dia lak lepas gian..

rina,
tengok gambar ni lagi nampak ketinggian yaya kan.. macam dah darjah 4 pun yer..

hanis,
yaya 5 tahun.. baya elman.. tu sebelah dia 7 tahun, 6 tahun, 6 tahun... hat hujung tu 5 tahun.. amik semua sapu habis.. sayang firman takde dalam ini gambar... kalau tak buleh tengok firman paras mane lak.. heh he.. eh, buleh jugak nak tengok ketinggian hana & melly.. tu kalau mek auni berdiri sendiri tu, lagi nampak kekemetotan melly.. huahuahua (eh, ni gelak ke nangis ni?)... takpe lah.. melly geng irsyad lah kan.. irsyad hensem..

Reply | Posted on 7/6/2009 10:24:21 AM
 

iamja says ...
  yelah.. yaya 5 tahun. dia bln januari kan. btul.. btul.. nie gang2 bdk 5 tahun baya elman, luqman, efi .. sebijik mcm muka bapak dia..

Reply | Posted on 7/6/2009 11:26:50 AM
 

gee says ...
  dina kompem kalah dh ngan yaya. ntah2 tinggi yaya dr irfan. ptt ade gmbr seme anak2 gak kan.

Reply | Posted on 7/6/2009 12:30:17 PM
 

lyein says ...
  aku lg jeles pasal muka aku takde...nape aku takde ni?? aku ktner erk masa ni? tak puas ati niii....

melly sgt mengikut tema..

anak iza si yaya mmg aku amat2 ler terpanjat kadar tumbesarannye....mmg kompom nk cr boipren takleh sama baya ngan anak2 bujang kite..hahaahahah

Reply | Posted on 7/6/2009 6:14:34 PM
 

maya says ...
  ja,
yang disebutkan di atas, lebih kurang je saiznya.. tapi sebenarnya tak pernah nampak live luqman bile dia dah besar nih..

gee,
hehe.. kena tengok baka mane gak.. kekeke.. sori gee & iza.. memain je.. huh! a'ah kan.. kalau gambar diorang je, mesti macam2 pesen karang...

lyein,
hehe.. sori ler lin.. ko tuan rumah yang sangat gojes dan sangat sibuk.. kesian ko kan..

sungguh jauh ke depan visimu itu lin..

Reply | Posted on 7/6/2009 11:09:57 PM
 

tety says ...
  huhu MJ mmg gojes la...
tu la dah lama x tgk yaya live, mak aiii.... dah beso anak gadis sunti Iza nih... Delia pun...
3sya Yati pun aku rs kalah ngn Yaya tuh...

ank2 yg lelain aku rs sume + - jek sz, Luqman & Syirah, jenis2 cekeding jek....

Reply | Posted on 7/7/2009 9:22:46 AM
 

wan says ...
  aku pun kujat tgk saiz si yaya, macam budak darjah 3 dah.. sungguh subur sekali pembesarannya..

Maya Luqman lebih kurang je saiz tu, kalau yepun dia tinggi je sikit, sebab dia keding tapi meninggi.. baju tak boleh pakai umur 5 tahun, senteng. Kena cari 6 tahun..

Syirah saiz biasa2 je mcm girl baya dia.., katik hehe.. tapi tak keding

Bila nak temukan lagi dgn kawan2 sebaya dia ni.. hmm...

Reply | Posted on 7/7/2009 11:50:03 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 6 + 6 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server