HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

banyak sangat kelip rambut?
Sunday, April 26, 2009
Posted on 4:19:00 PM | 9 Comments

mesti kamu kenal dengan corak pada kain ni kan? terdapat banyak pada blog-blog yang lain. saya dapat beli selepas habis sales di ikea. agak malang nasib saya. sebab masa sales, dia tak keluarkan semua. dah habis stok katanya.

kain kotton ni yang corak begini dan sewaktu dengannya (bukan banyak pun corak kain kotton ikea) ada beberapa pada saya. tapi melihatkan kadar kemalasan saya yang agak kronik sekarang ni, saya rasa, elok juga saya let go sikit. sila beritahu kalau kamu nak ya (sebelum saya bertukar fikiran.. hehe..).

saya dapat idea untuk buat bekas simpan hairclips ni masa blog hoping entah di flickr entah blog pun saya dah tak ingat. tapi seingat saya, sangat senang nak simpan kelip rambut yang banyak-banyak.

dan ia juga boleh digulung suapaya senang dibawa kemana-mana.


Made by Maya, Bag, Sewing Corner | 9 Comments
 

fawa says ...
  maya....emmm may b lagi ok kalu pat depan tu transparent or 'boleh nampak'...sama ada guna plastik @ fabby jarang....senang nk tgk clip mana x perlu 'geledah'...........juz my opinion 5 det..

Reply | Posted on 4/26/2009 6:47:43 PM
 

faihah says ...
  maya, cantik sangat........

Reply | Posted on 4/26/2009 7:35:06 PM
 

diesha says ...
  gud idea maya...hang ni idea banyak tul...meh turunkan ilmu banyak2....nanti lagi mengalir idea tu hehe....maya..maya...bes...

Reply | Posted on 4/26/2009 8:13:05 PM
 

wan says ...
  tak habis katam lagi baca entry2 ko maya, tp yg penting nak book kain ni dulu hehehe

Reply | Posted on 4/26/2009 9:11:09 PM
 

maya says ...
  fawa: good idea fawa.. boleh cuba... :D

faihah: tq!

diesha: tq diesha.. saya pun cedok idea dr internet gak.. hehe.. & saya cuma nak share..

wan: hehe.. bukan banyak sangat pun... orait.. aku simpan untuk ko eh..

Reply | Posted on 4/26/2009 9:47:18 PM
 

Wan says ...
  maya, nanti emallah aku, aku nak dalam 1/2 or 1 meter cam tulah.. ni bkn heavy cotton kan? soft cotton?

Reply | Posted on 4/27/2009 10:31:11 AM
 

nurul says ...
  salam ziarah..

menarik betul la idea ni...
blh try buat ni...hehe..

Reply | Posted on 4/27/2009 11:38:04 AM
 

shikin says ...
  mmg hebat!!

Reply | Posted on 4/27/2009 5:28:15 PM
 

shopaholiclearance says ...
  i like the fabric!!!

Reply | Posted on 12/26/2009 12:25:15 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 1 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server