HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

giveaways - secret no more
Sunday, March 15, 2009
Posted on 10:54:43 PM | 248 Comments

*** penyertaan di tutup mulai 21 March 2009, 11:18:49 AM ***

i think this will work out fun! yes. we gonna have much fun...

yay! this is my 491st entry. the special secret project all these while is for these giveaways..

so, the giveaways are..... drum roll in the background. can you hear it? ceh! belum apa-apa dah drum roll, masa announcement nanti harus bawak lion dance team. sape nak join?

1. a cute tote bag with a cute pouch and a cute bookmark
.

2. a cute tote bag with a smaller cute pouch and a cute bookmark
.

3. a cute pouch and a cute bookmark
.

4. a cute pouch and a cute bookmark
.

5. a cute pouch and a cute bookmark
.

the rules are really simple..

1. every comment in this post is counted as 1 entry.. it is ok if you don't have your own blog. write as many as you want here. remember, each & every comment is counted as 1 entry. so, if you write 2 comments, will be counted 2 entries. haha! giler kuasa. don't forget to leave your email ya! cheating is not allowed.

2. write about this blog (not about this entry.. lagi sekali gile kuasa) at your blog & you will get another entry. remember to let me know. kalau terlupa, habis hilang markah. errmm.. hints: sila puji saya lebih sikit, mana tau saya nak bagi markah lebih. haha! lagi lagi giler kuase.

that's all.

i will let melly & elman to randomly draw the winners and i will announce it on my 500th entry.. so, be good to them ya!

do you want it? or do you really want it? write down your comment NOW!
and GOOD LUCK!

nota kaki: ok, i'm kidding about the 'puji saya lebih sikit' thingy.. please write from the bottom of your heart. ya'll be good... mmwah!


Made by Maya, Special Project, Giveaways | 248 Comments
 

lian says ...
  kak maya!! mau juga! yeay 1st entry! =P hehehe one more entry for me please! i wrote bout u! =P nak lebih sket!

Reply | Posted on 3/15/2009 11:09:40 PM
 

lian says ...
  hehehe cam tetau jer.. tgh wat.. hehe maya.. suke la ur tote =P nak tau@!! br post entry bout maya =)

Reply | Posted on 3/15/2009 11:27:01 PM
 

Wan says ...
  Saya tak kira, awak kena kira comment2 saya semalam yg berkali2 saya post itu hehehe.

saya nak, saya nak!

Reply | Posted on 3/16/2009 12:15:32 AM
 

Wan says ...
  ok kena tulis dalam blog ya
ok saya tulis
skang saya tulis haha.
saya nak!

Reply | Posted on 3/16/2009 12:15:57 AM
 

Wan says ...
  ok jampi telah dihantar oleh tok bomoh amatur. haha.
just for fun, amin mintak ada rezeki. Kannn elman.. kan melly (tetiba tu..)

Reply | Posted on 3/16/2009 12:30:06 AM
 

ummizz says ...
  comelnya segala menda yg kat atas tu!!

Reply | Posted on 3/16/2009 1:31:24 AM
 

ummizz says ...
  saya nak jugak. hmm, dapat kesemua2 hadiah ke camne tu?

Reply | Posted on 3/16/2009 1:31:43 AM
 

iamja says ...
  Oo padanla aku tak paham. Ini dia ruper projek ko selama ini. Ini aku tinggalkan jejak comment ke 8. Hehe. Jam menunjukkan pkl 6 pg. Terus aku mengangkat tangan berdoa (org kata doa pagi2 mustajap), ' Ya Allah ya tuhanku, murahkan rezeki ku supaya saya antara orang yg bertuah mendapat free giveaway ini'. :p. Aku harus tulis dlm blog aku yg pensil case ko itu adalah salah satu benda yg aku mengidam. Muahaha. Ni dah jadi komen simpati. Haha.

Reply | Posted on 3/16/2009 5:59:29 AM
 

Iamja77 says ...
  Comment ke 9@2 entry: eh bukan pensil case, sengaja tulis salah sbb nak letak lg satu entry.:p. Pouch, tote bag dan book mark. Yg 1st gambar tu best.

Reply | Posted on 3/16/2009 6:04:05 AM
 

~azie~ says ...
  ho ho.. nak join gaks.. counts me in :-)

Reply | Posted on 3/16/2009 7:01:18 AM
 

~azie~ says ...
  errr.. komen2 dikira dari posting yg ini ka? komen2 yg saya tulis semalam kira tak? mcm wan, semlm saya byk buat komen.. kira tau, keh keh..

Reply | Posted on 3/16/2009 7:03:22 AM
 

~azie~ says ...
  i'm getting giler kuasa... ha ha.. neeway, juz to let you know, i dah write a post abt your blog dlm blog (blog sementara) saya..

http://mylittletouch2.blogspot.com/

Reply | Posted on 3/16/2009 8:16:22 AM
 

nurazzah8 says ...
  pertama kali menjenguk ke sini... bloghop dari JajaCraft... memang creative sungguh anda semua...
saya berkenan sungguh dengan tote bag yang anda buat... nak juga!!!

Reply | Posted on 3/16/2009 8:16:54 AM
 

nurazzah8 says ...
  nanti saya link ke blog saya dan juga blog biznes butang saya: button planet .... sila lah berkunjung ke ke sana ...banyak pilihan butang-butang ekslusif untuk baju dan juga craft anda...

http://www.buttonplanetent.blogspot.com

Reply | Posted on 3/16/2009 8:19:24 AM
 

rina says ...
  elman & melly... jom kita p genting... tak pun kita g mkn2 kt mcd ke... mana2lah yang kamu2 nak... jom2... nak lagi happening... ajak mama & papa kamu sekali. jomlah... jomlah...

Reply | Posted on 3/16/2009 8:29:50 AM
 

rina says ...
  kalau nk semua sekali boleh... kegilaan menengok, kegilaan berkehendakkan benda tu memang melampaui batas dah ni... rasa nk gigit2 jer semua

Reply | Posted on 3/16/2009 8:31:40 AM
 

Aleesa says ...
  aikkkk... aku pun nak jugak!!! nak nak nak semuanya.. wah aku pun giler kuasa gak nih...

Reply | Posted on 3/16/2009 8:50:36 AM
 

mushroom says ...
  saya nak juga!!! sila ler beri mende˛ kretip tuh kepada org yg x kretip seperti saya!! (sambil membuat muka simpati)

btw..fams awk n awk sgt comey!! << puji neh! :D
markah lebey˛ yer..

Reply | Posted on 3/16/2009 9:32:47 AM
 

iena says ...
  Comelnya! teringin sesangat nie. Boleh la bagi kat I satu pun jadikla. Tapi kalau dapat semua lagi puas hati. hehe melapaui kegilaan kuasa ku ini.

Reply | Posted on 3/16/2009 9:33:10 AM
 

Wan says ...
  Cam ne elman n melly nak pilih? dia akan tunjuk2 ke?
ke main pilih nama dalam balang?

tak pe la elman, pilih auntie ye, ada ben10 tau kat sini



haha

Reply | Posted on 3/16/2009 9:35:55 AM
 

~azie~ says ...
  wahhh.. jumpa tempat beli button online plaks, bagus.. bagus..

psst.. sorry, maya. i'm getting more giler kuasa hik hik..

Reply | Posted on 3/16/2009 9:36:23 AM
 

Wan says ...
  eh tak jadi... cuba lagi



kalau tak jadi jugak x pelah,

Reply | Posted on 3/16/2009 9:37:26 AM
 

faihah says ...
  saya selalu menjengah ke sini...mmg takjub lah hasil kerja tangan kat sini...paling suka dgn tutorial yg awk bagi...pape pun...yg ni cantik bangat...saya pun nak lah.....

Reply | Posted on 3/16/2009 9:43:32 AM
 

Nina says ...
  K.maya, wpun sy jarang2 komen, tp tetap jengah wpun bz. Hehe. And ini adalah percubaan pertama saya masuk pertandingan giveaway...ekekeke....NAK!!!! NAK!!!! Elman & Melly, sila draw nama auntie Nina ok!!! Nnt auntie bribe you with candies :p

Reply | Posted on 3/16/2009 10:15:35 AM
 

lian says ...
  haih nak jugak! nak jugak!

Reply | Posted on 3/16/2009 10:22:59 AM
 

kv says ...
  wah nak jugak!! nak jugak!!!
saya nak belajar wat baju kurung. Tgh menelaah tutorial awak yg best tu!!

Tapi tote beg tu mmg lawa. Kagum seh!!

Reply | Posted on 3/16/2009 10:33:25 AM
 

Hani says ...
  Maya...
cam biasa la.. tak nak lah tertinggal ketapi.. ahaks.. pilihlah saya....

Reply | Posted on 3/16/2009 10:42:17 AM
 

rina says ...
  ko sogok budak2 tu ngan ben10 yer konz... yang, entry i dah buat.

Reply | Posted on 3/16/2009 10:47:34 AM
 

kaezrin says ...
  aghhh maya haruslah aku nak..jgn ko lupa suh elman and melly pick me up...aghhh i want i wannnn

Reply | Posted on 3/16/2009 10:51:17 AM
 

maya says ...
  wah saya tak sangka mendapat response yang sebegini hebat.. tq banyak2 semua atas daya usaha kamu semua. saya sangat teruja..

takpe takpe... sila gila kuasa. sebab saya pun gila kuasa.
dan sila buat macam rumah sendiri.. em ok.. sebab saya bz sangat sekarang ni. doa2 ler cepat entry 500

Reply | Posted on 3/16/2009 10:53:43 AM
 

kaezrin says ...
  Maya

aku baru tulis entry blog pasal nih..ahaks..

Reply | Posted on 3/16/2009 11:00:58 AM
 

kaezrin says ...
  cehhh aku naik sehh dah ni..jarang nak naik sehh..

maya whatever pun kalau aku takleh yg free nyer aku paksa ko buat hat aku jkena bayar...kakakakakaka

Reply | Posted on 3/16/2009 11:02:27 AM
 

rahma says ...
  wah!!! best nya!!! sy pun mau!!!!!
got ur blog from natrah... sure this makes me CRAZY... ^0^

Reply | Posted on 3/16/2009 11:21:18 AM
 

rahma says ...
  sure lepas ni akan terus berkunjung ke sini lagi.. heheheee... i linked you!!

Reply | Posted on 3/16/2009 11:24:07 AM
 

Wan says ...
  melly. melly suka tak little einstein? hehehe

cam ne nak bagi dorang draw nama aku eh.. hahaha

ok dah dah nak gi masak.

Reply | Posted on 3/16/2009 11:26:48 AM
 

ummizz says ...
  tak sabar nak tunggu entry ke 500 ni, harap2 saya bertuah.. kiss2 elman & melly

Reply | Posted on 3/16/2009 11:28:21 AM
 

applecrux says ...
  Sungguh kiut miut sekali hasil2 org yg lembut tangan nih..

Nak jugak..
Nak jugak..

Reply | Posted on 3/16/2009 11:31:27 AM
 

jaja says ...
  wah.. sy suka! sy suka semuanya! cantik! maya.. sy nak minta dibalas budi ni, reserve satu utk sy ek?hehe..

Reply | Posted on 3/16/2009 12:04:30 PM
 

jaja says ...
  maya, sy dah buat entry pasal ni.. jgn wat2 tak perasan pulak ye.

Reply | Posted on 3/16/2009 12:05:35 PM
 

syau says ...
  saya tau saya takde peluang nak menang (cehceh taktik merendah diri ok)

tapi saya tetap kagum dgn hasil tangan anda :)

my love for elman and melly.

Reply | Posted on 3/16/2009 12:06:33 PM
 

jaja says ...
  nak try nasib lg la.. marang perapu kepunden, marang sekeper, fuh!!! kalo tak dapat jugak, tatau la...

Reply | Posted on 3/16/2009 12:08:25 PM
 

jaja says ...
  err...maya. tak payah la tunggu lelama nak announce. tak sabor dah ni.. lambat lagi la nampaknya!! oh, aku tersiksa...

Reply | Posted on 3/16/2009 12:15:24 PM
 

jaja says ...
  komen ni patutnya kat atas komen2 sy yg sebelumnya...
"ohh..rupanya ini la yg maya nak buat ek. kemain lg nak berteka teki". itu je la...

Reply | Posted on 3/16/2009 12:18:43 PM
 

jaja says ...
  maya, ko memang terkenal dgn kerajinan ko mengupdate blog. sehari je, berentry-entry yg ko buat. so, jgn wat2 takde entry plak ek... (hehe..ni komen org yg tak sabor nak menang ni :P)

Reply | Posted on 3/16/2009 12:27:30 PM
 

malika says ...
  just trying my sheer luck...

tapi rajinnya u buat banyak banyak pouch tu!!

Reply | Posted on 3/16/2009 12:59:15 PM
 

iamja77 says ...
  mmg gila kuasa.. kalau sehari boleh 100 entry konpem 5 hari dah 500th. Kakakakkaka...


Reply | Posted on 3/16/2009 1:20:47 PM
 

ann says ...
  lawanye semua beg tu maya...

Reply | Posted on 3/16/2009 1:54:38 PM
 

kaezrin says ...
  aku x kire nak komen jugak lagi..semua benda itu sgt cantik maya...saya geram..saya tak boleh tgk lagi saya geram..saya tamak macam nak semua..macamana nih????

Reply | Posted on 3/16/2009 1:54:47 PM
 

mushroom says ...
  mcm tade peluang jer neh :(
elman&melly perassan kewujudan saya x?
saya di sini!!!!!!!

Reply | Posted on 3/16/2009 3:40:39 PM
 

nurazzah8 says ...
  Sila lah berkunjung ke blog akak, akak akan buat satu entri yang special utk ini...........hehehe

Reply | Posted on 3/16/2009 3:40:43 PM
 

iamja77 says ...
  ya insing mata kaji tema nyinsing...

jampi ali baba sat...

Reply | Posted on 3/16/2009 3:41:55 PM
 

buttonplanet says ...
  sila...sila.... banyak butang ekslusif utk baju dan juga kraf anda...

Reply | Posted on 3/16/2009 3:46:39 PM
 

Aleesa says ...
  memandangkan aku ni mmg gila kuasa... aku tak pedulik aku nak komen jugakkkk...
Pstttt maya button tuh comell lahhhh

Reply | Posted on 3/16/2009 3:48:01 PM
 

azie says ...
  huhuhu...saya antara geng MJ yg plg lambat comment. Mesti saya x dpt punye kan Maya..? Kesian kt saya....dhler bag arituh pun x dpt....(saje jek nak pancing maya)..kekeke..

Reply | Posted on 3/16/2009 3:57:35 PM
 

rahma says ...
  hi there... am backkk!!!! really... really... really... adore that bookmark!! ^0^

Reply | Posted on 3/16/2009 3:59:03 PM
 

mamalisa says ...
  so cuteeee!!! so creativeeee!! love it :-) dapat bookmark pun jadik ler

Reply | Posted on 3/16/2009 3:59:16 PM
 

Mas says ...
  wah...cantiknya beg....mas nak join la giveaway maya ni....still available lagi ke nie?hehehe

Reply | Posted on 3/16/2009 5:14:59 PM
 

mas says ...
  maya...aku da puji ko lebih2 dalam blog aku...pilih lah aku jadi pemenangnya....huahua...but ikhlas ni...ko memang talented person...luv ur work so much...(tengok2 aku tak layak join giveaway ko ni...abis puji lebih2...heheh joking)

Reply | Posted on 3/16/2009 5:33:04 PM
 

Marisa says ...
  cantiknya..... nak juga... nak juga!!! hehehe

Reply | Posted on 3/16/2009 5:57:58 PM
 

maya says ...
  sila-sila...
penyertaan masih dibuka sehingga ke blog entry saya yang ke 500..
sekarang baru 491
;-)

Reply | Posted on 3/16/2009 6:09:52 PM
 

halina zairi says ...
  wah.
ni first time saya kat sini ni. kagumnye.
satu comment, satu entry?

Reply | Posted on 3/16/2009 6:09:56 PM
 

halina zairi says ...
  so, ni comment no. 2
I will make a post about this blog in my blog.
lepas dah post, saya tinggalkan comment lagi la.. :D

Reply | Posted on 3/16/2009 6:12:31 PM
 

sayahappyslalu says ...
  I want to try too... :)
Saya ingat the cute tote bag is suitable untuk dihadiahkan kepada my sister-in-law.. She will give a birth soon.. Boleh buat baby diaper bag..

Reply | Posted on 3/16/2009 6:19:45 PM
 

sayahappyslalu says ...
  Saya nak jahit sendiri, tak pandai.. hehe.. Hopefully, by giving this, my brother and sister-in-law will be happy.. I am happy too, if they happy.. :)

Reply | Posted on 3/16/2009 6:21:26 PM
 

Aleesa says ...
  Aku nak komen lagikkkkkk... aku suka itew semua...
ha ha ha ha ha ketawa count dracula...

Reply | Posted on 3/16/2009 6:23:06 PM
 

halina zairi says ...
  Done! dah post dah entry.. sila la baca. & get ready untuk kembang kuncup.. :P

Reply | Posted on 3/16/2009 7:01:28 PM
 

hidayah says ...
  hai maya...
saya juga ingin mencuba nasib seperti kawan2 di atas... sila kunjungi blog saya untuk makluman lanjut... hehehehehe

Reply | Posted on 3/17/2009 12:03:28 AM
 

ija says ...
  cantik dan kagum tgk...tadi dah post lupa nak ckp sape...tertarik & menarik...
betul..betul..betulll

Reply | Posted on 3/17/2009 12:35:38 AM
 

atie says ...
  was blog hopping and i ended up at this blog.
creative..indeed creative..
would love to get one of them for myself ;)

Reply | Posted on 3/17/2009 1:57:41 AM
 

atie says ...
  tengah buka satu demi satu entri dalam blog ni....
dan terserempak dengan pouch dekat satu entri ni http://my.crazyartzone.com/a1_index.asp?file=view&viewid=469

combination colour dia mmg lawa!!

Reply | Posted on 3/17/2009 2:06:52 AM
 

Tie says ...
  Salam Maya,

Sebenarnya Tie malu nak join ni sebab baru kenal blog ni. Macam tak layak je , he he...

Tapi tak pe laa....

Tie sukakan corak2 manis tu, boleh buat rasa tenang bila melihat warna2 lembut tu. Tie memang minat gaya tampalan dan scrap . Teringin gak nak buat tapi entahlah, Tie ni jenis tak sabar...nak cepat siap je....hi hi...

Okaylah....Tie akan canang2kan kat blog Tie mengenai Blog Crazyartzone ni... Tapi bukan kerana nak menang apa2 pun (walaupun tote bag tu amat menggoda...) bukan kerana tak nak, tapi still malu laa...

Reply | Posted on 3/17/2009 8:24:37 AM
 

ellanie says ...
  smlm dah try send comment..ntah nape takleh pulak.hr ni cuba lg..kalo appear komen yg ni..kira no problem la tu...

nak jugak give away ni..nnti sy let u know ek bila sy dah war2 kan dlm blog sy tntg maya..

i thing i like bout u & ur blog....selain handmade maya cantek2 tu ialah....up picca..semua cantik2..sure kamera mhl ni ye dak..jeles lerrr..

Reply | Posted on 3/17/2009 8:30:00 AM
 

rinaabdullah says ...
  Hi Maya,
satu lagi i suka...unexceptional your bags and the kiddy dresses tu, i suka bila u letak tutorial based your own experience. this weekend will try to jahit the skirt (like for odie and mek) for a try test trial..

satu lagi, can u share roughly how to jahit dress yang skirt berpayung tu.. mu daughters gile suka nak jadi princess.. surely they will love it, with pink polkadotss.. ooowwww.. i can imagine that now..

Thanks so much maya for sharing all those.

Nak la merasa bag free yang cantik-cantik ni... :)

Reply | Posted on 3/17/2009 8:44:15 AM
 

jannah says ...
  hye maya..selalu dtg sini tp tk penah komenpun..tapi nk dpt hadiah punya pasal sy nk komen jugala..mana tahu leh dptkan....nti sy bt special entry untuk maya dan tinggal komen lagi ..hikhihk....

Reply | Posted on 3/17/2009 10:32:31 AM
 

Aleesa says ...
  count me in !!!

Reply | Posted on 3/17/2009 10:54:20 AM
 

rina says ...
  jom g lunch sama2... aku belanja... mlm ni dinner pun jom angkut saher, elman n melly sekali... aku belanja. breakfast besok pn aku belanja... lunch... dinner besok... pastu lusa tulat tubing pn... jom2...

Reply | Posted on 3/17/2009 12:18:12 PM
 

rina says ...
  kalu aku dapat beg tu kan... bleh aku bwk p london... letak telekung smayang dalam tu. fafau dah tunggu aku kt sana. si cutu pouch tu muat tak agak2 letak passport... pastu giler cute bookmark tu buleh aku selit kat novel sakti cinta... syok2... melly & elman... jgn lupa yer...

Reply | Posted on 3/17/2009 12:20:36 PM
 

jaja says ...
  maya..unik la cara ko bubuh benang tu. main simpul je.. bleh tiru lagi ni. sy memang suka meniru idea org :P

Reply | Posted on 3/17/2009 12:49:19 PM
 

jaja says ...
  satu lg, hubby sy katakan, dia admire cara ko amik gambar ni. mcm pro. (teknik mengipas lagi ni! kuikuikui)

Reply | Posted on 3/17/2009 12:50:25 PM
 

faridah says ...
  wahhhhh...cantik2nye...fida nak join jugak...

Reply | Posted on 3/17/2009 1:16:00 PM
 

faridah says ...
  maya saya sudah buat entry pasal post ni..heheh tak tau betul ke tak...

Reply | Posted on 3/17/2009 1:24:08 PM
 

faridah says ...
  wahhhh macam kenal aje buttons tu semua..pandai betul maya embelish bag tu semua dengan buttons tu semua kan...hhehe cayalah maya....

Reply | Posted on 3/17/2009 1:25:08 PM
 

hanis says ...
  hehehehe hehehehe

Reply | Posted on 3/17/2009 1:30:56 PM
 

hanis says ...
  gelak je di kira tak?

Reply | Posted on 3/17/2009 1:31:17 PM
 

hanis says ...
  tak dapat no. 1...no. 5 pun saya berbesar hati

Reply | Posted on 3/17/2009 1:32:17 PM
 

hanis says ...
  maya...totebeg warna-warni bila nak hantar?

Reply | Posted on 3/17/2009 1:32:45 PM
 

hanis says ...
  sori ter'off' topik tadi. maya mmg kreatif. setiap hasil tangan nya pasti menjadi pujaan hati

Reply | Posted on 3/17/2009 1:34:08 PM
 

aida says ...
  sweet and nice..!

Reply | Posted on 3/17/2009 2:02:44 PM
 

Azlina Ali says ...
  ala...nakla pouch tu...cute la....

Reply | Posted on 3/17/2009 2:12:55 PM
 

halina zairi says ...
  Selamat hari Selasa..

Reply | Posted on 3/17/2009 3:02:50 PM
 

halina zairi says ...
  Selamat pukul 3petang.. apa projek arini?

Reply | Posted on 3/17/2009 3:04:09 PM
 

rina says ...
  eh... eh.. riben cokelat tu saya kasikan... ko kena balas budi tau... muahahaha

Reply | Posted on 3/17/2009 3:59:17 PM
 

sue says ...
  salam..waaahhh...sue pun nak join gak...sungguh cantik....

sue add link ya....

Reply | Posted on 3/17/2009 6:26:47 PM
 

sue says ...
  Akak..tak dapat bag tu..dapat pouch pun jadik ler...Hee...hee...terhegeh2 jer kan...Tak la..tapi memang cute pun...Ni bukan puji bodek tau..tapi ikhlas...heee....

Reply | Posted on 3/17/2009 6:36:06 PM
 

Aleesa says ...
  Maya Maya oh Maya,
dia byk idea yg sgt berguna,
ada tutorial, ada tote & pouch juga,
itu yg buat saya suka suka suka
(nyanyi ikut lagu tema wonder pets)

Reply | Posted on 3/17/2009 7:41:29 PM
 

fuzzy aka faziah says ...
  hii..maya, nak gak join ni..
wlupun jrg2 bg komen...hikhikhik...
ape2pun maya punyer blog byk bg inspirasi n idea utk beginner mcm sy...

Reply | Posted on 3/17/2009 8:22:15 PM
 

syau says ...
  hi maya..

i know i've got slim chance to win one of those comel bags (taktik merendah diri lagi? hoho). but woud be more than happy if you may accept my order for 1 bag :) only 1 pls, pls plsssss...

Reply | Posted on 3/17/2009 9:31:50 PM
 

atie says ...
  Maya....i like the idea where u recylced ur blouse and sewed them into ur daughter's dress!!!

Lawa plak tu!!

Reply | Posted on 3/17/2009 10:21:55 PM
 

atie says ...
  banyak juga new inputs from this blog....hehehe

nak sambung jalan-jalan lagi into the blog.. ;)

Reply | Posted on 3/17/2009 10:23:14 PM
 

atie says ...
  too bad that i dun have my own blog...if not would recommend ppl to blog-hopping to ur blog!!

Reply | Posted on 3/17/2009 10:24:24 PM
 

atie says ...
  hehe...cute lil pouch...@_@ *dreaming mode*
lalalalalalala

Reply | Posted on 3/17/2009 10:27:56 PM
 

azie/lilo says ...
  wahhh.. ini komen ke 102 kots.. errkk, entry utk giveaways ni, kalo 10 komen saya letak, ada 10 kad berasingan atas nama saya juga ker?

Reply | Posted on 3/17/2009 10:30:44 PM
 

snazzynsuch says ...
  seems like sume org dah comment beriya nih.. saya yg ketinggalan sebab sangat busy lately nih.. nak cuba jugak lah! :P cute la pouch tuh!

Reply | Posted on 3/17/2009 10:43:36 PM
 

syau says ...
  maya,

silalah mencemar duli ke my blog :)

biasa-biasa saje.

Reply | Posted on 3/17/2009 10:50:51 PM
 

jaja says ...
  wah.. entry yang berikutnya semakin laju.- kuda ku lari gagah berani.. ayuh lari.. ayuh kuda ku lari!- saja tanak tinggal komen dlm post yg atas2 tu. kat sini lg best, konfem dapat hadiah :P

Reply | Posted on 3/17/2009 10:52:42 PM
 

syau says ...
  oho lagi satu (taktik ok, taktik..)

i have to write this - i suka betul komentators2 kat sini. ada link to other blog yg ada butang cantik, baju cantik.. etc.

Reply | Posted on 3/17/2009 10:54:11 PM
 

jaja says ...
  abih la tangan c maya ni nak tulis kertas undi nanti. takpe, mesin cetak ada, mesin gelek pon bleh gak :P

Reply | Posted on 3/17/2009 10:54:56 PM
 

jaja says ...
  fida.. cepat la pos buttons tu! tak sabor dah ni bila nengok macam yg maya punya! eh.. ni bukan blog fida ke? salah nombor ke? alamak, apsal bleh sesat sampai ke sini nih?

Reply | Posted on 3/17/2009 10:58:27 PM
 

jaja says ...
  komen kat atas tu, komen mengigau! tengok tu maya, begitu sekali sy ngidamkan menang giveaway ni. owh!!!

Reply | Posted on 3/17/2009 10:59:59 PM
 

syau says ...
  and on another thing (ok this gonna be the last one for today)

to elman and melly.. take care of yourselves cause aunty cares, ok :D

Reply | Posted on 3/17/2009 11:01:33 PM
 

Noor says ...
  cantiklah bag and pouch..
bertuahnya akak kalu dapatnya..

Reply | Posted on 3/17/2009 11:49:53 PM
 

hanis says ...
  maya dah tido blom? makan apa tadi?

Reply | Posted on 3/17/2009 11:56:28 PM
 

hanis says ...
  kalau aku menang nanti (aminnn), bleh pos skali dgn totebeg yg kalerpul. wahh jimat duit pos. ok tak maya? hahahaha

Reply | Posted on 3/17/2009 11:59:35 PM
 

hanis says ...
  dah buat entry di blog. sila lah jenguk hehe

Reply | Posted on 3/18/2009 12:13:18 AM
 

Wan says ...
  hari ni aku belum gila kuasa.
ok maya.. jampi dah sampai kan kat kopil? haha

Reply | Posted on 3/18/2009 12:41:43 AM
 

Wan says ...
  Masay esok ko update 5 entry sekaligus aci tak.
Jemaat bleh announce.. hihihi

Reply | Posted on 3/18/2009 12:42:14 AM
 

hanis says ...
  wan pi tido...syiohh syiohhh. typo nama kat atas tu, kang maya rejek haha

Reply | Posted on 3/18/2009 12:47:26 AM
 

Katherine says ...
  Great giveaway! Your handiwork is beautiful.

Reply | Posted on 3/18/2009 3:13:43 AM
 

Mak Teh says ...
  salam maya,kali pertama disini,sungguh teruja,mak teh suka sgt berkraf,tapi selalunya halfway done,mak teh dah mula project baru,hi..hi..a few years back mak teh ada beli mesin Ringo,tapi x pernah attend kelas,sbb jauh dari rumah, masih valid lagi ke offer tu?

Reply | Posted on 3/18/2009 3:20:27 AM
 

sol says ...
  nak!! nak jugak!
i loikeeee~~~~~

Reply | Posted on 3/18/2009 3:51:05 AM
 

sol says ...
  nanti dh tulis ill let u know!

Reply | Posted on 3/18/2009 3:52:17 AM
 

sol says ...
  sudah siap!
http://solikezu.blogspot.com/2009/03/i-loikeeeeeee.html

harap maap agak mengarut hahaha tapi hope sampai apa yg cuba ku bgtau. ahaks

take care. cheers!

Reply | Posted on 3/18/2009 4:29:49 AM
 

afridams says ...
  salam,i'm just a silent reader je selama ni.nak blajar menjahit.ingat bila dah menjadi satu baju,baru nak mesej kat tuan rumah.tapi memandangkan hadiah2 yg ditawarkan sungguh menarik jiwa raga.meh le nak bagi komen jugak;-p.emmmm...tapi nak kata ape ek?
memang kurang pandai bab2 nak kasi ayat membeli jiwa ni(sbb tu la,jd silent reader je,hatta kat mana2 blog pun)tapi apa2 pun nak ucap time kasih la kat tuan rumah sbb sudi kongsi ilmu.murah rezeki,setiap kali masuk blog ni..hati mesti memuji.baik n rajin sungguh la dia ni.nak share2 ilmu dia...
ni ikhlas ni.bukan nak melawak ke nak ampu ke...
alang2 dah nak mengomen tu baik komen betul2 kan?kan?pe pun...semoga tuan rumah meneruskan lagi usaha murni tuan rumah ni.kot2 1 hari,saya yg tak pandai hati ni nak jugak wat blog sendiri.hehe...
gila baca blog orang je.blog sendiri tak penat wat pun.
ok la.dah la dulu.tatatititutu...

Reply | Posted on 3/18/2009 5:59:06 AM
 

hanis says ...
  salam pagi rabu puan!
makin hari makin cantik nampak hadiah-hadiah di atas

Reply | Posted on 3/18/2009 8:57:06 AM
 

mushroom says ...
  sy dah tatau nak tulis pasal ape..tapi sy nak jugak adiah di atas :D sila lah bermurah hati yea..

Reply | Posted on 3/18/2009 9:03:42 AM
 

Jurra says ...
  MAYA!!! AKU KETINGGALAN NIE! Sempat lagi ker?? Huaawww

Reply | Posted on 3/18/2009 9:34:05 AM
 

zila says ...
  Ms Maya, i want.. i want..!
ada 5 winners ke? saya nak no.3 bleh tak?
hehe...
Salam perkenalan...

Reply | Posted on 3/18/2009 9:34:37 AM
 

Jurra says ...
  Nak juga gile kuasa... Sampai tak sempat baca semua komen kengkawan kat sini...

Reply | Posted on 3/18/2009 9:34:57 AM
 

Jurra says ...
  Yg penting saya nak join juga.. COMEL SESANGAT! Kalau tak menang pun.. buatkan utk saya boleh tak?? Heheheh...

Reply | Posted on 3/18/2009 9:36:50 AM
 

rina says ...
  u sihat yang... tak sihat jap lagi i p kasi ubat kat u... beg2 tu cam panggil nama i lah... camana tu...

Reply | Posted on 3/18/2009 9:41:51 AM
 

zila says ...
  i already post this giveaway in my blog. check it out. tp x gheti nak post gambar2 tu.. hehe...
http://mamadaniel2008.blogspot.com/2009/03/giveaway-by-mayai-want-i-want.html

Reply | Posted on 3/18/2009 9:44:41 AM
 

zila says ...
  ok dah bleh post gambar.. hehe.. "saya budak baru belajar...)

Reply | Posted on 3/18/2009 9:49:40 AM
 

zila says ...
  Ms Maya, i really like no. 3.... :)

Reply | Posted on 3/18/2009 9:51:21 AM
 

zila says ...
  aduh ramainye.. camner nak menang nih.. huhu..

Reply | Posted on 3/18/2009 9:53:29 AM
 

snazzynsuch says ...
  maya... i've posted an entry about the giveaway on my blog:http://www.snazzynsuch.com/... :)

Reply | Posted on 3/18/2009 10:20:49 AM
 

iena says ...
  Salam Maya
Hehe.....merebut peluang untuk mendapatkan giveaway nie. I dah puji you in my blog. Jenguk yer nanti. Jgn lupa yup! Tapi I tak reti nak direct link to your web. Minta-minta ada chance la dapat satu. hehehe

Reply | Posted on 3/18/2009 11:05:42 AM
 

hanis says ...
  elman & melly dah sarapan? ada roti telur di sini

Reply | Posted on 3/18/2009 11:10:33 AM
 

Nur says ...
  To: Owner tote bag yang cantik rupawan

from : Mamadhiyya
Miri, sarawak 18 Mac 2008

PERMOHONAN UNTUK MEMILIKI TOTE BEG YANG CHANTEK ITU.

Perkara diatas dalah dirujuk.

Dengan segala hormatnya dimaklumkan bahawa saya mamadhiyya, No. K/P 12345 ingin memaklumkan bahawa saya merupakan silent reader anda, tetapi sentiasa melawati blog anda untuk menerokai idea2 baru.

2. Oleh kerana tarikan offer beg tersebut amat menganggu jiwa dan raga saya siang dan malam kumimpikan dirimu... ;) maka menari jugaklah jari jemari yang lemah gemalai ini memacu keyboard. mematri komen nan setulus hati ;p demi mendambakan hadiah tersebut ;).

3. Tutorial di blog puan adalah perkara yang amat saya minati, selain dari saya amat sukakan benda2 yang free .;p cara2nya amat mudah untuk diikuti berbanding buku2 yang saya beli untuk rujukan.(up lagi)

4. Selain dari itu, entry puan mengenai keluarga dan anak-anak juga amat seronok untuk dibaca.

5. Oleh yang demikian, besarlah harapan dari saya nan kejauhan ini untuk memiliki tote bag yang chantek itew.

Bersama-sama dengan surat ini disertakan link ke rumah saya (mamadhiyya.blogspot.com) agar kita dapat berkenal-kenalan dan bersembang-sembang ;), untuk rujukan serta perhatian pihak puan.

Sekian, terima kasih
Wassalam

(Mamadhiyya)
Miri, Sarawak.



Reply | Posted on 3/18/2009 11:13:06 AM
 

Aryana says ...
  Wow! I'm so totally falling in love with your nice tote bags. I'm sure proud that our Malaysian gals are sure creative and talented. I also love your tutorial section and hoping you'll add more on it. As a beginner, I really appreciate that you have put your valuable time to share your tips. Keep up the wonderful job.

Reply | Posted on 3/18/2009 11:41:34 AM
 

CS Lau says ...
  Wow!!! Love so much to it. Very sweet and beautiful. Pray hard that I'm one of the lucky star!!!!

Reply | Posted on 3/18/2009 11:43:56 AM
 

jannah says ...
  ohhh maya, elman dan melly..sila la pilih sebagai pemenang antara 5 tu yek..sila la sila la.......lawa lawa sangat..boleh memberi sumber inspirasi kepada yang yang baru nak berjinak dalam sewing wolrd ni....huhuhu

Reply | Posted on 3/18/2009 11:55:13 AM
 

jaja says ...
  maya, penat la nak meng-scroll-down-kan komen2 ni sume. err..apsal ari ni lom ada entry masuk2 ni :P

Reply | Posted on 3/18/2009 11:56:31 AM
 

zila says ...
  msMaya, ramainya.. kena berebut nih.. hehe..
cepat kawan2 semua... hehe..

Reply | Posted on 3/18/2009 1:55:31 PM
 

zila says ...
  Ms Maya, bleh bagi tutorial x camner nak letak nama kita on gambar2 kita.. tq..

Reply | Posted on 3/18/2009 1:56:22 PM
 

et says ...
  emm...xtau nak comment ape...tp sy nak gak hadiah tue ...so cute la......

Reply | Posted on 3/18/2009 2:24:43 PM
 

rahma says ...
  hi maya!! am here, again... leaving you a comment so that you can memorized my name... heheheee... nda bah... ^0~

Reply | Posted on 3/18/2009 2:28:09 PM
 

lian says ...
  hehe camnilian letak bebanyak la comment eh kak maya????? hehehe nak jugak! xmenang pon nak jugak! =P

Reply | Posted on 3/18/2009 2:33:04 PM
 

Mommylyssa says ...
  Maya I'm a fan of your work!! Pick me! Choose me!! Keh keh keh ;-)

Reply | Posted on 3/18/2009 2:52:46 PM
 

Mommylyssa says ...
  If you still sold your handmade dresses I would be a loyal customer ;-) Dress yang you buat untuk Zaralyssa dulu she can still wear until today. Pakai ngan leggings laa tapi ;-)

Reply | Posted on 3/18/2009 2:55:37 PM
 

rahma says ...
  hi maya. it's me again... i posted an entry about your giveaway on my blog. here's the add;

http://pearl-stud-earrings-rahma.blogspot.com/2009/03/mayas-giveaway.html

Reply | Posted on 3/18/2009 2:56:32 PM
 

jaja says ...
  maya, misti ko gatai tangan nak reply komen2 ni sume kan? tak payah risau, wat je satu entry baru khas untuk mengreply komen2 kiteowang ni.

Reply | Posted on 3/18/2009 3:05:26 PM
 

hani says ...
  mak aihhh... gila glamor blog u jap eh maya... ekekke i tumpang gembira....

Reply | Posted on 3/18/2009 3:31:00 PM
 

emil says ...
  salam..oo...ada contest sini rupanya...nak join bole..i can be describe as your blog silent reader because i admire all your baju kurung...tapi blom penah cuba tempah lagi...tengok farhah pakai cantik..one day i will surely try..i'm pretty sure that it will look sweet on my two lovely daughters kan...by the way...salam kenal maya

Reply | Posted on 3/18/2009 5:56:37 PM
 

Wan says ...
  Eh hanis tu bukan typo.. tu gabungan nama maya n saher... hehehe

maya .. oo maya

Reply | Posted on 3/18/2009 6:16:39 PM
 

Wan says ...
  Maya.. la awat tak jawba ni.. kalau tak jawab kena panggil lagi

Reply | Posted on 3/18/2009 6:16:56 PM
 

Wan says ...
  Maya, ada tak elman n melly ngigau2 malam tadi panggil auntie wan.. tadak kalu jampi terpelanting ke penjaralah tu.. isk isk

Reply | Posted on 3/18/2009 6:17:44 PM
 

Wan says ...
  Oklah aku nak beransur dulu.. Salam...

Reply | Posted on 3/18/2009 6:18:36 PM
 

sayahappyslalu says ...
  just giving another try!!
Good luck for me.. hehe

Reply | Posted on 3/18/2009 7:01:06 PM
 

Niena says ...
  Found out pasal ur blog fr my blog kengkawan (http://www.snazzynsuch.com and http://mamadaniel2008.blogspot.com/) yang I just kenal thru the net. Since I'm so very new on blog2 nie, this giveaway wud be the bestest 'welcoming gift'. :)

Reply | Posted on 3/18/2009 8:25:34 PM
 

Niena says ...
  Opps. In my excitement luper plak. I find ur blog is very interesting. I'm adding it to my bloglist, so dat I'll keep myself updated on ur new post!

Reply | Posted on 3/18/2009 8:27:39 PM
 

Aneesah says ...
  Wow. Beratus dah comments... :P I'm new here, hello, my name's Aneesah, Malaysian though studying away from home :( , came by from another link from another blog. C= So excited jumpe craft2 blogs nih, I love your style! :)

Reply | Posted on 3/18/2009 9:53:54 PM
 

salmi says ...
  wahhh...1st time jengok blog nih..tgk je tote2 tu trus JATUH HATI..mcm nk sgttt...give to me baby!!! heheh...

Reply | Posted on 3/18/2009 10:20:59 PM
 

jaja says ...
  selamat pagi sume! selamat pagi maya! :D (pagi2 sy dah menadah kat sini)

Reply | Posted on 3/19/2009 6:51:33 AM
 

nicole says ...
  omg i want it so bad!!

Reply | Posted on 3/19/2009 7:20:06 AM
 

nicole says ...
  you are so talented too!

Reply | Posted on 3/19/2009 7:20:21 AM
 

nicole says ...
  just wondering if you have an etsy site?? i know lots of ppl would want to buy this!!

Reply | Posted on 3/19/2009 7:20:50 AM
 

mushroom says ...
  cam tade harapan neh!! tp sy tetap bagi komen.. mane awk˛ semua neh dapat idea nak bg komen byk˛ ek? hmmp....ketawa pun di kira ke? :P

Reply | Posted on 3/19/2009 8:17:17 AM
 

mushroom says ...
  hehehehhehehee..saya mahu!! << di kira x?

Reply | Posted on 3/19/2009 8:17:45 AM
 

zila says ...
  response no.169??
cepat kawan2, mari kita komen byk2.. nnti kita bleh menang.. heeee

Reply | Posted on 3/19/2009 8:24:01 AM
 

zila says ...
  no 170?
ms maya.. thanx for dropping by kat blog saya..
-zila-

Reply | Posted on 3/19/2009 8:24:34 AM
 

zila says ...
  alamak ada meeting plak.. x dpt tinggal komen. kena tunggu lunch time la.. c u..

Reply | Posted on 3/19/2009 8:25:10 AM
 

tety says ...
  hohoho pttla 2 3 hr ni aku ada mimpi pakai beg baru....

err... adakah harapan utk aku??? :p

comei! kiut! mmg sume menjadi pojaan hati ku...

Reply | Posted on 3/19/2009 8:46:16 AM
 

redziah says ...
  mcm mana saya nak tempah tote bag yg come lote tu.

Reply | Posted on 3/19/2009 8:56:44 AM
 

jannah says ...
  hye maya...saya dah buat entry khas untuk maya di blog saya....sila la datang tgk ye.....

Reply | Posted on 3/19/2009 9:15:51 AM
 

ellanie says ...
  maya..sy dah ltk special entry utk maya tau kat blog..ade sidebar lg tau!kira bodek ni...hehehe

Reply | Posted on 3/19/2009 9:29:18 AM
 

ellanie says ...
  boleh buat tutorial on pouch tu..?tak pun bg link ke..

Reply | Posted on 3/19/2009 9:37:28 AM
 

ellanie says ...
  wahh..byknye komen & feedback..sy pun nak 'giler' kuasa kat sini..tempek komen byk2..hari2..haha

Reply | Posted on 3/19/2009 9:43:24 AM
 

faridah says ...
  wow maya...cayalah ramai betul join you punya ward ni...heheh
siap hantar official letter lagi..heheh caya lah mamadhiyya...hehehe

Reply | Posted on 3/19/2009 9:57:17 AM
 

Myza says ...
  OMG... terjahan pertama yang sangat mengujakan...

Langkah kanan rupanya saya. Mungkinkah memang telah ditakdirkan saya akan menjadi salah seorang pemenang?

Maya... silalah melawat http://meczar.blogspot.com

Reply | Posted on 3/19/2009 9:59:25 AM
 

Nisa Abas says ...
  waaa...sangat cantek wooo....
harus menuntut ni....

Reply | Posted on 3/19/2009 10:01:39 AM
 

deja says ...
  hi kak maya...
saya pengikut setia akak..
ari2 jengok..
tp jadik silent reader ajek le..

tapi..
bila saya tgk entry da semakin laju n cepat bertambah,
saya jadi gelabah..

x boley jadik,
saya kena anta gak..
sebab saya pun nak giveaway tu
hehehehe

Reply | Posted on 3/19/2009 10:20:40 AM
 

deja says ...
  saya rasa kalu nak jadikan entry terbanyak, saya rasa saya kena anta 10 komen seari, dua ari da duploh..
hmm..

jadik lagi 8 untuk ari ini..

Reply | Posted on 3/19/2009 10:24:28 AM
 

deja says ...
  PERHATIAN!!

kak maya sila layari

http://dijadeja.blogspot.com

ada citer bagus di sanaaa...ok

Reply | Posted on 3/19/2009 10:42:10 AM
 

deja says ...
  ...tote bag...tote bag...tote bag......tote bag...tote bag......pouch...pouch....pouch...pouch...bookmark...bookmark...bookmark.
...pouch...pouch....pouch...pouch...bookmark...bookmark...bookmark......tote bag...tote bag...tote bag......tote bag...tote bag......pouch...pouch....pouch...pouch...bookmark...bookmark...bookmark.
...pouch...pouch....pouch...pouch...bookmark...bookmark...bookmark...

SAYA MAHU SEMUANYA...HA HA HA HA HA HA (gelak cam orang giler kuasa)

Reply | Posted on 3/19/2009 10:51:01 AM
 

tety says ...
  hi kak maya...
count me on okeh....
hahahhaa

hi elman & melly
auntie tingin la nk pakai tote bag MbM lagik...

Reply | Posted on 3/19/2009 10:55:40 AM
 

tety says ...
  pouch & bookmark yg kiut miut pun tingin gak...
ketapi ku lambat daaa.... siyan kat aku... huhuhu
sib baik la masuk2 keja belum cecah entri ke-500... kalo tak mau aku meraung x sempat nk masuk entri kiut miut nih... eh eh mcm kondifen leh dapat jek kan.... hahahha

Reply | Posted on 3/19/2009 10:58:24 AM
 

hanis says ...
  wan : ooo gabungan nama ke. aku laa salah pemahaman (malu malu) hehe

Reply | Posted on 3/19/2009 11:08:27 AM
 

hanis says ...
  melly rajin makan ubat tau. sian dia sakit...

Reply | Posted on 3/19/2009 11:09:28 AM
 

Wan says ...
  nisji (hanis+aji) ehmacam nidji jadinya..
sebenarnya typoe terlampau tapi bebuat tak ngaku muahaha


Reply | Posted on 3/19/2009 11:29:41 AM
 

Wan says ...
  aku kan masa tgk jumlah entry ni, terfikir, camnela maya nak sort. dan camne dia nak buat cara nak draw nama pemenang. takkan nak gulugn ketas kecik2 kot.. ken akira tu berapa entry haha... adekah akan disuruh elman n melly point je kat screen? tapi maya kan org IT sure canggih erk

Reply | Posted on 3/19/2009 11:31:06 AM
 

Wan says ...
  kalau maya ko buat system point n win, aku kena tampal byk lagi lah ek gamba ben10 ke, mickye mouse ke, kasi dorang point kat entry aku kan kan.. hehehe

Reply | Posted on 3/19/2009 11:31:59 AM
 

Wan says ...
  ok aku tau ko punya entry ni telah diinspired kan oleh blogger lain. hehe syabas, maya..

Reply | Posted on 3/19/2009 11:32:51 AM
 

sara aryssa says ...
  mummy sara letak special entry utk auntie maya....hehhehe..creative tul auntie ni..

Reply | Posted on 3/19/2009 11:35:13 AM
 

ayu says ...
  dh byk kali masuk..tp diam je.Hihi..semlm masuk tp tgh pikir nak join ke tak??

Reply | Posted on 3/19/2009 2:22:27 PM
 

ayu says ...
  Takbole jadila..dah jatuh chenta nih.Join gak la..lawa sgtttt pouch tu n all the giveaways.

Reply | Posted on 3/19/2009 2:23:51 PM
 

Putri Nor Ashiqin Md Bakri says ...
  hye kak maya...saya suka beli beg2 comel...pandai gila akak jahit...saya tak pandai buat jadi saya belilah...akak tanak pilih saya pun takper...tapi bg lah saya beli ek...saya search cute tote...masuk blog akak...

Reply | Posted on 3/19/2009 2:33:06 PM
 

mamadhiyya says ...
  ouwh.... sian dn malam ku termimpikn beg itu..
blakah gerangan. kan berada dalam genggaman.. ;))

Reply | Posted on 3/19/2009 2:35:51 PM
 

ayu says ...
  salam maya..sy dh publish kan blog maya. nti jgn lupa singgah ye ^-^.

Reply | Posted on 3/19/2009 2:53:53 PM
 

Zety says ...
  Comelnya totebag, pouch ngan bookmark ni!

Alangkah bahagianya kalau saya dapat. Ngeh ngeh ngeh.

Ada can ke??

Reply | Posted on 3/19/2009 3:05:45 PM
 

zila says ...
  me agaian.. i want..i want.. (200th?)

Reply | Posted on 3/19/2009 3:16:09 PM
 

zila says ...
  saya lagi.. hehe.. (nmpk giler kuasa sgt ke nih?).. hihihihi

Reply | Posted on 3/19/2009 3:20:36 PM
 

nisa shari says ...
  melly n elman..auntie nk menang..pilih la auntie....

chantik mommy buat tu, lagi chantek if auntie yg dapat.....

plssss.....

Reply | Posted on 3/19/2009 3:30:15 PM
 

hanis says ...
  ampesss kueh lopes wan. betui typo takmau ngaku ye...hahaha

eh nidji cun gak kan...laskar pelangi

Reply | Posted on 3/19/2009 3:32:23 PM
 

hanis says ...
  lagi brp entry maya nak 500 ni? alang2 EL apa kata bagi cukup terus arini hehe

Reply | Posted on 3/19/2009 3:33:40 PM
 

hanis says ...
  opsss lupa. melly tak sihat. apa-apa pun utamakan melly & elman dulu

Reply | Posted on 3/19/2009 3:34:18 PM
 

deja says ...
  kak maya jgn lupe ye..
saya da entry da blog sy..k!!
penat tau puji lebey2 kalu akak tak jenguk

Reply | Posted on 3/19/2009 5:05:31 PM
 

nonnie78 says ...
  nice blog. i luv art and do luv yr talent in art. tak utamakan kalau ter'menang' tapi just nak drop by and say hi pada orang yang minat benda yang sama. unfortunately, i tak de machine even a time untuk dok sewing / doing all these. anyway i link yr blog and will read all yr entries day to day.. daa!

Reply | Posted on 3/19/2009 5:25:14 PM
 

halina zairi says ...
  esok saya cuti tau..
tapi.. awak jangan cuti posting tau..

Reply | Posted on 3/19/2009 6:58:07 PM
 

halina zairi says ...
  Selamat AFUNDI.. (sungguh takde kaitan)

Reply | Posted on 3/19/2009 7:01:42 PM
 

Niena says ...
  wahhh!! ramai nye made comments after my last!! tough nie!!

Reply | Posted on 3/19/2009 8:21:44 PM
 

Niena says ...
  He!he! Just for luck!! TRY LG SATU COMMENT!!

Reply | Posted on 3/19/2009 8:23:58 PM
 

Niena says ...
  Uh! Btw, thanks for dropping by at my blog (@ http://me-niena.blogspot.com/) dan gave comment!!

Reply | Posted on 3/19/2009 8:25:50 PM
 

mamabliss says ...
  WOW such beautiful giveaways, how can I not join in the fun :) Please count me in... by the way, I found my way here through Niena... *smile*

you may visit me here http://lilhandmadesbymamabliss.blogspot.com

Reply | Posted on 3/19/2009 10:13:59 PM
 

Sheila says ...
  Salam...
Nak join jugak... Ramainya yang dah join. Nanti nak letak kat blog akak ttg giveaway ni ye...

My no is 214

Reply | Posted on 3/19/2009 10:58:27 PM
 

zila says ...
  NO 215..
Hai.. saya lagi..
count me in..!

Reply | Posted on 3/20/2009 8:35:47 AM
 

zila says ...
  assalamualaikum..
selamat pagi..
:)

Reply | Posted on 3/20/2009 8:39:46 AM
 

jannah says ...
  it's me again maya.hahaha.....bila nak entry ke 500 ni...tak sabar nak tahu saper pemenang...

Reply | Posted on 3/20/2009 9:02:51 AM
 

hanis says ...
  Salam jumaat yg penuh keberkatan

Reply | Posted on 3/20/2009 9:08:53 AM
 

hanis says ...
  sangat letih skang. sbb nya bila tido mlm tak lena. asyik terkenangkan beg di atas. kotiaw doli pun saya terkenang skang. ishh haru!

Reply | Posted on 3/20/2009 9:11:57 AM
 

deja says ...
  thanx kak maya da jenguk..

Reply | Posted on 3/20/2009 10:40:33 AM
 

deja says ...
  hari ini nak teruskan perjuangan...yeeeaahh

Reply | Posted on 3/20/2009 10:41:29 AM
 

deja says ...
  moga-moga berjaya!!!!

Reply | Posted on 3/20/2009 10:41:58 AM
 

deemumtaz says ...
  comelnyer,, pandainyer menjahit.... ni yg bagi semangat nak menjahit gak ni.. walaupun balik kerja sampai rumah pukul 6 dah. ting tong ting tong dgn anak2.. kul 10 hambat diaorg masuk tido.. bila la masa nak emnjahit ni erk?? adooiii

Reply | Posted on 3/20/2009 11:47:26 AM
 

Kak Ezza@Makcik Blogger says ...
  eh ada lagi tak? akak ni baru lah belajor belajor buat beg ni...cantik nya kamu buat niiiiimalu pulak rasa nya bila nengok hasil kerja kamu....very advance le...kalau ada akak nak la satu(dengan muka tak malu nya)

Reply | Posted on 3/20/2009 12:21:30 PM
 

wawa says ...
  i dunno if i am late and disqualified for this free giveaway.

tapi i'd be more than happy if i get one sbb walaupun saya mempunyai semangat yang berkobar, saya tak ada skill.

hehe
and i blog about u too.

Reply | Posted on 3/20/2009 1:49:04 PM
 

jaja says ...
  maya, berapa post lg nak tunggu ni. saya tatau lg apa nak komen daa...

Reply | Posted on 3/20/2009 2:28:31 PM
 

tety says ...
  mana tuan rumah nih??
Melly cemane?? dah sihat??
get well soon babeh!!

Reply | Posted on 3/20/2009 2:33:55 PM
 

Aleesa says ...
  saya suka, saya suka, saya suka beg itu,
pilih saya, pilih saya, saya nak sgt beg itu...
(Nyanyi ikut nada lagu "oh bulan, mana bintang"

Reply | Posted on 3/20/2009 2:45:20 PM
 

zila says ...
  saya lagi.. baru 2-3 jam dah 228.. huhu.. hangat betol nih... hehe.. saya suka semua, tp suka sgt yg no.3 tuh... :)

Reply | Posted on 3/20/2009 3:20:06 PM
 

Sara Aryssa says ...
  iskk....mummy sara jalan2 lg kt sini..wordless....byk rupenya hasil tgn mummy elman n melly ni...mummy sara really in luv ngn totebag reversible u...n for sara...black party dress tu comey,layered dress pun best!!!
best2...sara nk satu!

Reply | Posted on 3/20/2009 3:25:39 PM
 

Myza says ...
  Owh.. Puan Maya... saya ternanti bilakah Puan nak melawat blog saya.

Silalah melawat http://meczar.blogspot.com dan jangan lupa tinggalkan jejak yer supaya tidaklah hatiku gundah gulana.

Reply | Posted on 3/20/2009 4:17:32 PM
 

Myza says ...
  Hmm... bagi link yang specific terus...

http://meczar.blogspot.com/2009/03/too-good-to-be-true-oh-maya.html

Reply | Posted on 3/20/2009 4:18:37 PM
 

Noor says ...
  pls come visit my blog..
I use your tote bag tutorial as a guide to sew a bag..
the story is at my blog..

Reply | Posted on 3/20/2009 4:37:24 PM
 

Noor says ...
  again...my blog
http://noorsowndiary.blogspot.com/

Reply | Posted on 3/20/2009 4:40:23 PM
 

Myza says ...
  Terima kasih banyak2 kerana sudi menjengah

Reply | Posted on 3/20/2009 5:07:35 PM
 

Noor says ...
  TQ maya kerna sudi singgah....

Reply | Posted on 3/20/2009 5:29:58 PM
 

Wan says ...
  Ya ampun maya hari ni aku dah tinggal jejak belum?

Reply | Posted on 3/20/2009 7:19:21 PM
 

Wan says ...
  OK tinggal lagi ya, jgn maraah...

Reply | Posted on 3/20/2009 7:22:37 PM
 

hanis says ...
  wan, sila bekalkan aku & maya dgn kapkek. pass kat otromen gombak esok hehe

Reply | Posted on 3/21/2009 1:01:09 AM
 

mamadhiyya says ...
  tq coz sidi tingglakan jejak kat blog kiter....
melly n elman vote 4 auntie keh..
;p
come here...... da lovely tote bag

Reply | Posted on 3/21/2009 10:34:17 AM
 

Zihan says ...
  hi, from the bottom of heart, u have a wonderful blog; and love your works - especially that little pouch in picture #2. The plain, floral and stripes design just made it, and wonderful color combinations! as i'm sure u're having fun with all of the works, happy sewing and happy blogging! do visit my blog, tks.

Reply | Posted on 3/24/2009 4:09:13 PM
 

lia says ...
  hari ini mmg hari yg paling bertuah...singgah ke nice&craft, jumpa new blog MAYA...ape yang special tentang MAYA??? wah...sungguh hebat, mmg kreatif...TERUJA...JELES...GERAM...to be like u.....sis maya...i'm lia. salam perkenalan..should u will be my admire after this n share your crative design...cayo' :-)

Reply | Posted on 3/27/2009 12:03:49 PM
 

MamaFaMi says ...
  Cantik sungguh your hasilkerjatangan. Doubt it if I have all the patience to produce something sweet and lovely as these....

Reply | Posted on 3/27/2009 3:00:13 PM
 

Ain says ...
  This is my first time visit your blog...amazing...i like your works...especially the cute tote bag...dah include your blog in my fav list....

Reply | Posted on 3/10/2010 10:48:01 AM
 

ain says ...
  again....admire your work...

Reply | Posted on 3/18/2010 7:58:15 AM
 

Do you get taller when you stretch? says ...
  If some one wishes expert view regarding running a blog afterward i suggest him/her to pay a visit this website, Keep up
the pleasant work.

Reply | Posted on 9/3/2017 1:12:05 AM
 

Where are the femur tibia and fibula? says ...
  Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your
point. You obviously know what youre talking about, why throw away your
intelligence on just posting videos to your blog when you could be giving us something informative to read?

Reply | Posted on 9/3/2017 1:42:31 AM
 

What causes the heels of your feet to burn? says ...
  Good day! This is kind of off topic but I need some guidance from an established blog.

Is it tough to set up your own blog? I'm not very techincal
but I can figure things out pretty quick. I'm thinking about
setting up my own but I'm not sure where to begin. Do you have any tips or suggestions?
With thanks

Reply | Posted on 9/3/2017 5:37:54 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 6 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

© My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server