HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Skirt untuk kanak-kanak
Thursday, October 17, 2013
Posted on 11:49:17 AM | 4 Comments

Hai!

Lama kita tak jumpa kan ;-)

So hari ni saya nak tunjuk skirt untuk kanak-kanak yang berjaya disiapkan dalam sibuk-sibuk kita beraya haji. Lama sebenarnya tak jejak studio (studio lah sangat) menjahit yang dah makin berhabuk dan bersawang tu. Insyaallah akan aktif semula.

Kedua-duanya ada di Milimelie. Tapi kalau kalau nak buat sendiri, sangatlah dialu-alukan. Silalah ke Tutorial Skirt yang sempat saya kumpulkan ni. Boleh share lepas tu.

Next, memandangkan Melly yang dah semakin membesar ni, dah nak masuk sekolah rendah tahun depan ni, saya akan mula untuk menjahit skirt labuh untuk kanak-kanak pula. Doakan saya terus rajin ya. :-)


Made by Maya, Milimelie, Skirt | 4 Comments
 

Zila says ...
  rajin la..rajin la.. :D
baby pun dah besar kan..kan..kan...
;)

Reply | Posted on 10/17/2013 2:24:05 PM
 
maya replies ...
  hahaha..
terima kasih banyak lah Zila sebab rajin nak jengok website yang dah bersarang ni ha.. ;)

hehe..

Reply | Posted on 10/17/2013 6:30:43 PM
 

wani says ...
  rajin sungguh,kami pun dah malas nak berkraft2....bz memanjang....

Reply | Posted on 10/23/2013 3:57:09 PM
 

atune says ...
  sagt inspiring!
tq so much!

Reply | Posted on 11/20/2013 2:02:04 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 13 + 9 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server