HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Gadis bunga yang tak pegang bunga
Sunday, March 17, 2013
Posted on 2:25:33 PM | 5 Comments


setelah lama-lama-lama tak jenguk mesin jahit untuk jahit dress, akhirnya saya berjaya paksakan diri juga. macam ni jer lah. simple. dapat lah sepasang dress flower girl dalam sehari. tu pun kena hantar harez ke neseri. :D


inilah budaknya si flower girl. happy sangat dapat pakai dress macam pengantin.


sama-sama dengan pengantin. memang sangat sedondon.
tapi flower girl tak pegang flower pun?


buat nurul & suami, selamat pengantin baru.
semoga berbahagia hingga ke akhir waktu.


Made by Maya, Dahlia Dress, Sewing Corner | 5 Comments
 

sue says ...
  Cantik dress tu.. Lama tak masuk sini. Beso dah model..heeee

Reply | Posted on 3/20/2013 12:23:52 AM
 

Zila says ...
  Gadis bunga bertugas sebagai gadis pengiring je yer.. bunga tertinggal.. hihihi... anak dara cik maya makin slim..penat sekolah ek...

Reply | Posted on 3/20/2013 10:15:46 AM
 

Manjula says ...
  Hi. R u based in kl? I have bday party with the theme Moroccon coming up in june. I want to sew for children age 10girl, 7 boy. (Shirt) n 1yr girl. Do you have any pattern ideas? Aladdin pants with nice top with gold coins sewn?

Reply | Posted on 4/6/2013 4:02:22 PM
 

wani says ...
  amboiii cantikknyeee

Reply | Posted on 4/29/2013 3:34:21 PM
 

akma says ...
  Assalam kak. Sya minat dgn jahitan akk terutama gaun2 budak pompuan. saya ada kain english cotton tok di nuat gaun and juban kanak2. boleh tak kalo sy post kain tu untuk akk buat baju? tlg reply @ msg sy di 013-2163831

Reply | Posted on 3/5/2014 9:19:46 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 4 + 5 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server