HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Twitter Widget
Saturday, November 10, 2012
Posted on 7:00:48 PM | 4 Comments

Oh! Punyalah lama tak godek-godek blog, dah ada twitter widget yang baru.

Suka twitter widget yang ni. Sebab terus nampak gambar. Meriah sikit.

Macam kat sebelah ni. Comel kan? kan? Haha!

Lebih lanjut di https://dev.twitter.com/docs/embedded-timelines


Web Design, Widget, Not So I.T. | 4 Comments
 

Miz Elle says ...
  Maya - kiranya u ni up to date jugak.. saya kalau bab-bab widget ni, memang sentuhan kecundang... hahhaa.... I surrender!

Reply | Posted on 11/17/2012 10:33:29 PM
 
maya replies ...
  alkisahnya sebab memang menggodek twitter. tengah cari alternative way sbb malas sangat nak update blog skrg ni..

padahal kat twitter byk mengarut je pun.
hehehe..

Reply | Posted on 11/17/2012 10:54:06 PM
 

rina says ...
  kira widget ni utk buh kt blog jer ke...

*dah lama x masuk kelas matematik

Reply | Posted on 11/19/2012 11:20:54 AM
 
maya replies ...
  blog boleh. website pun buleh..

*pakai ler calculator kat s3 baru tu..

Reply | Posted on 11/19/2012 11:56:13 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 20 + 10 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server