HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Sibuk
Tuesday, September 25, 2012
Posted on 10:16:20 AM | 6 Comments

Lama tak update blog. Lama tak cerita pasal diri sendiri.

Sibuk.
Tu saje alasan yang saya ada.
Mula selepas raya, tiap-tiap hujung minggu sibuk dengan open house (rumah orang lah, bukan rumah saya), kenduri saudara-mara, dan macam-macam. Rasa macam tak cukup hari.

Tapi memang seronok bila dapat berkumpul ramai-ramai macam tu. Bukan selalu pun. Banyak cerita yang dikongsi. Walaupun selama ni intai-intai cerita ikut facebook, tapi bila cerita berdepan lagi penuh makna. Penuh ekspresi. Lagi best bila usik-mengusik.

Tak ada apa cerita saya. Semuanya biasa-biasa saja. Anak kecik saya semakin membesar. Dan perlukan banyak perhatian. Dan kerja pun perlu banyak perhatian.

Sebab itu saya sibuk.


Corat-Coret, Kisah Saya | 6 Comments
 

wani says ...
  sibuk,..itula alasan kita....sebagai ibu memang sibuk bukan ckp kosong kan...saya pun bertmbah sibuk,dlm sibuk2 dah 5bulan,,tklama dah.tahun depan tmbah rakyat....ura2 kat tmpat keja ni roster nak tukar pulak,oww lagi menstrees kan diri saya....dielma seroang ibuyang bekerja....syif pulak tu huhu...kadang2 sedih dan kesian tgk muka anakwaktu dia tido...rasa mcm bersalah tk mampu bagi perhatian yang sepenuhnya kat dia....

Reply | Posted on 9/25/2012 11:55:19 PM
 
maya replies ...
  wah! tahniah wani. alhamdulillah.

saya ni. bz lah sgt sampai blog pun susah nak jenguk. takpe lah. pandai2 lah kita urus mana yg perlu didulukan. ya tak?

ok. take care wani. jaga diri. jaga baby.

Reply | Posted on 9/30/2012 11:17:52 PM
 

elle says ...
  Hi, sy suka tengok blog awak sebenarnya.. dan selalu jealous bila ada baju baru untuk melly! hehehe... berangan bila la aku nak pandai menjahit! Anyway - blogging ni rasanya ikut mood diri kita, kalau takder mood tu, mmg berhabuk la blog jawabnya.. kalau tgh byk idea, wah satu hari sampai 2 - 3 entries!! Anyway - all the best in all u do! Sesekali, update ler blog noo.... hehehe :-)

Reply | Posted on 9/27/2012 1:19:09 PM
 
maya replies ...
  thanks elle. tak sangka ade gak yg suka eh. *mode perasan*

oklah. rajin2 lah jenguk. insyaallah saya try update gak, kurang2 ade 1 entry 1 bulan. haha!

Reply | Posted on 9/30/2012 11:21:09 PM
 

What is leg length discrepancy? says ...
  I'm really impressed together with your writing abilities as well as
with the format to your weblog. Is that this a paid subject or did you customize it
your self? Either way keep up the nice high quality writing, it
is uncommon to look a great weblog like this one nowadays..

Reply | Posted on 9/3/2017 12:23:59 AM
 

What causes pain in the back of the heel? says ...
  Hi there! This post couldn't be written any better! Looking
through this article reminds me of my previous roommate!

He continually kept talking about this. I most certainly
will send this post to him. Pretty sure he's going to have
a good read. I appreciate you for sharing!

Reply | Posted on 9/3/2017 3:15:09 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 18 + 5 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server