HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

mama yana says ...
  mama pun menangis jika baca novel.. kekadang tgk cite korea yg bukan faham kata2 diorg.. tp tetap menangis gak.. mungkin kisah yg mengajar erti kehidupan dekat dihati kita

Reply | Posted on 2/16/2012 10:40:42 AM
 
maya replies ...
  betul.. bila kisah tu dekat dgn hati kita, memang boleh tersentuh.. lagi2 bila kita dah faham perasaan seorang ibu..

Reply | Posted on 2/16/2012 10:57:19 AM
 

Myza says ...
  Nak baca juga...
Hafalan Solat Delisa tu pernah tengok trailer dia.. memang rasa nak sangat tengok filem penuh.
Buku-buku tu dari terbitan mana ya Maya?
Ma Yan tu pun ada filemnya ke?

Reply | Posted on 2/16/2012 10:46:33 AM
 
maya replies ...
  myza..
ni PTS punya buku.. saya beli online je kat sini:
http://www.bookcafe.com.my/en/

Ma Yan tu rasanya takde filem dia.. tapi byk cerita pasal Ma Yan kat internet. & mcmana hidup dia sekarang..

Reply | Posted on 2/16/2012 10:59:24 AM
 

Myza replies ...
  Ok. thanks.
Nanti ada masa nak google lagi pasal Ma Yan tu

Reply | Posted on 2/16/2012 11:03:26 AM
 

Fathiah says ...
  suka sgt delisa..budak sgt baik..nama pun best kan..baca hafalan solat delisa lama dh..thn 2009 dulu..sedey sgt kan cerita dia..dulu harap sgt ada movie hafalan solat delisa..tp bila dh ada plak..tak sama sgt mcm novell...feel tu kurang sket.....
mcm best je Ma Yan tu..nak cari gak laa..;)

Reply | Posted on 2/16/2012 1:29:24 PM
 
maya replies ...
  ha'ah.. sedap nama dia, kan.. budaknya pun bijak.. ceritanya pun sedih. kadang2 terfikir gak, apalah jadi lepas 8 tahun berlalu.. kalau dia betul2 ada, dah 14 tahun dah umur dia..

kalau ma yan tu, masih boleh ikut cerita dia..

Reply | Posted on 2/27/2012 9:36:34 AM
 

iamja77 says ...
  aku dah order.. harap next week ke dapat. Thanks maya sbb introduce buku tu kat aku.

Reply | Posted on 2/16/2012 4:24:33 PM
 
maya replies ...
  ja.. haha.. punyalah lma nak reply.. dah dapat kot buku tu? hehe

Reply | Posted on 2/27/2012 9:37:07 AM
 

romee says ...
  bidadari-bidadari syurga pon best.. novel tere liye, sama ngan hafalan solat delisa.. banjir air mata.. huhuuu..

Reply | Posted on 3/20/2012 9:18:38 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 11 + 1 =
 

 

Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2018. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server