HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Lost World of Tambun
Friday, July 01, 2011
Posted on 8:53:17 PM | 1 Comments

Hari tu, sebelum ke Penang, kami singgah Lost World of Tambun dulu.

Needle of Tambun.
Trademark penting tu.

Sempat jugak tengok persembahan dari harimau belang nih.

Lepas tu kitorang ke Lost World Petting Zoo.

Memang best tempat ni. Macam zaman bawang putih bawang merah rasanya..


Elok-elok kitorang datang, merak ni tengah show off kecantikan bulu dia. :)


Suasana pagi.

Haha! Macam pelik pulak, pegi water theme park, tapi takde gambar theme park tu. Sebabnya, masa kitorang berendam, takde sape pegang kamera. So, memang takde tangkap gambar lah. Ok tempat ni. Tempat budak-budak pun best.

Kitorang stay kat hotel Lost World of Tambun yang baru sebulan bukak tu. Syok sebab dapat tiket free ke Hot Springs mandi kolam air panas malam-malam. Memang seronok sangat lah walaupun ade hujan rintik-rintik sikit masa tu.


Corat-Coret, Travelog, Kisah Saya | 1 Comments
 

Can you lose weight by doing yoga? says ...
  Wow that was odd. I just wrote an incredibly long comment but after I clicked submit my comment
didn't show up. Grrrr... well I'm not writing all that over again. Anyways, just wanted to say great blog!

Reply | Posted on 9/3/2017 5:05:00 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 12 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server