HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Kapkek saya!
Monday, December 05, 2011
Posted on 8:12:47 PM | 4 Comments

tadaaa!!!

ni kerja saya semalam. di rumah makcik saya, aka adik mak saya, juga jiran terdekat mak ayah saya. haha! setakat deco-deco buleh ler.. takyah buat adunan, takyah bake, yang paling best, takyah basuh bekas lepas tu. semua di sponsor oleh makcik saya. saya tinggal picit atas kapkek je. betuah punya anak buah kan. kekeke.. terima kasih cik siti!

ni jer yang saya tau. buat rumput. tu pun rumput serabai, tak berapa nak seni kemas. jadi lah kan.. bunga dah sah-sah dari kedai. :)


Corat-Coret, Kisah Saya | 4 Comments
 

wani says ...
  wah makinmengembangkan bakat terpendam...syabas2..mana tau kot2 nanti leh amik tempahan lakkk...

Reply | Posted on 12/6/2011 1:52:42 PM
 
maya replies ...
  huahuahua... takde rasenya...
tak pandai nak buat kek :p

Reply | Posted on 12/8/2011 11:40:51 AM
 

sue says ...
  Ok la tu Kak Maya...Menjadi juga la tu..Still comei sbb namanya cup cake kan. Pasni bleh up masak2 lak :)

Reply | Posted on 12/6/2011 2:36:56 PM
 
maya replies ...
  a'ah kan sue... asal cup cake, buat cemane pun kene comel gak.. kakaka...

Reply | Posted on 12/8/2011 11:41:48 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 2 + 8 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server