HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

iPad Tote Bag
Wednesday, October 05, 2011
Posted on 7:44:33 AM | 5 Comments

coklat polkadots macam skirt melly yang dah senteng.

sudah siap sejak dua atau tiga bulan yang lepas. sayang pulak kalau tak tinggal jejak. biarlah cuma tote bag yang simple macam ni pun, kan.

lama betul tak menjahit.
tak tahu nak jahit apa.

eh. malas nak jahit apa-apa.
tidur lagi best.

:p


Made by Maya, Bag | 5 Comments
 

aini says ...
  salam maya.. morning..

brp hengget ni kalo nak minta jahitkan? :)

Reply | Posted on 10/7/2011 8:36:17 AM
 
maya replies ...
  heh he...
sorry, saya buat untuk sendiri-sendiri jer :D

Reply | Posted on 10/7/2011 9:34:39 AM
 

na says ...
  akak, xtau nak jait aper?.. meh la jait dress baby2 kita plak. (rasanya dah brapo kali nanyo ni tp mcm tau jer jawab nyer) hihi

Reply | Posted on 10/16/2011 4:21:28 AM
 

hani says ...
  salam k.maya,
ada ttrial x cmne nk wat beg ni?
nk try buat..

Reply | Posted on 11/16/2011 12:28:15 AM
 

lian says ...
  hye kak maya...hehe remember me lg ke? =p owhh how do i miss crafting so much!

Reply | Posted on 1/14/2012 12:53:10 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 6 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server