HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Penang Cake Yo..
Tuesday, June 28, 2011
Posted on 9:50:27 PM | 8 Comments

kan hari tu saya kata nak sambung entry penang..

tada!!!

kat penang ada kedai kek, yang dinamakan Sugarbuds Cakes yang mana keknya sangat comel-comel dan cantik-cantik belaka.

yeay!!

dan..

dan..

.

.

dia ada macarons juga. yang sempat saya rasa kelazatannya.

double yeay!!

ok. cepat-cepat klik facebook dan blog dia sebelum habis...


Corat-Coret, Pesanan Khidmat Masyarakat | 8 Comments
 

wan says ...
  Alahai maya, tq maya. patutlah ada 2-3 org crafters nak add kat fb hari ni.. heheh. tau dahh, kalau crafters mesti maya ada kaitan.. kehkeh.. tq my fren!

Reply | Posted on 6/29/2011 8:55:46 AM
 
maya replies ...
  hahaha.. 2-3 orang je ke wan?.. haha.. sori ler tak ramai bace blog aku ni.. hahaha!! anyway.. all the best wan!

Reply | Posted on 6/29/2011 12:54:35 PM
 

miedacreative says ...
  wah...menarik..area mana kedai ni...mmg mencari2 kedai kek yg jual macaron area penang...huhu..

Reply | Posted on 6/29/2011 9:34:06 AM
 
maya replies ...
  alamak.. dia buat kat virtual kedai je kat umah dia.. bukan betul2 kedai.. pegi klik blog/fb dia ada bgtau dia kat mana..

selamat bermacarons >_<

Reply | Posted on 6/29/2011 12:55:52 PM
 

wani says ...
  wooowww pi penang depa.....
penang memang best,kami penah duk sana 18thun...mcm2 best,...popiah kat pdg brown dato kramat pun best,...segalanya ada di penang....mcm2 sampai tk terucap,...cantik2 kek nyeeeee.macarooonssss woooww i like

Reply | Posted on 6/30/2011 8:25:19 PM
 
maya replies ...
  hahaha wani..
insyaallah nanti kami datang penang lagi.. nak selongkar penang lagi.. walaupun tak tau kat mana dato keramat tu.. hehehe..

Reply | Posted on 7/3/2011 10:40:18 PM
 

::Ida:: says ...
  oh my. i yang dok kat penang ni pon tak tau bolehh?? haritu i dok mencari2 kat blog for cupcakes. tak jumpa!! thanks mayaa!!! now i know where to look!!! :D

Reply | Posted on 7/5/2011 8:46:48 PM
 

Sandra Aguiar says ...
  Uau! ^-^

Reply | Posted on 7/26/2011 11:04:30 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 14 + 2 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server