HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

ct N honey says ...
  saya dah lama tak pegi Melaka,kalau pegi pun bawa anak2 pegi zoo....aje

Reply | Posted on 4/25/2011 9:12:51 AM
 
maya replies ...
  errmm.. saya rasa, melaka ni dah macam kampung sendiri pulak.. selalu sgt pegi.. kakaka!

Reply | Posted on 5/28/2011 1:50:21 PM
 

manja says ...
  memang cantik...manja memang orang melaka...mak, abah, atuk, nenek memang anak jati melaka...tp disbbkn kg dkt sempdn linggi so jauh dgn bdr melaka...so jarang2 g area bdr..tp bila2 nanti nk bw gk anak2 g kg portugis ke..

Reply | Posted on 4/27/2011 12:06:57 AM
 
maya replies ...
  saya suka jalan-jalan kat melaka sebab tempat dia bersih dan cantik jer.. & nampak terjaga..

kadang-kadang saya terfikir cemana lah suasana kat situ masa zaman hang tuah dulu... & kadang-kadang tu terfikir, hang tuah mesti penah lalu jalan ni, tak kisah ler mase tu hutan belantara ke..... :P

Reply | Posted on 5/28/2011 1:52:29 PM
 

juliana says ...
  salam perkenalan. cantiknya.. saya x pernag sampai lagi ke malaka. insyaallah ada rezeki nanti

Reply | Posted on 4/28/2011 4:00:14 PM
 
maya replies ...
  salam perkenalan juliana.. pergilah melaka.. melaka best!

Reply | Posted on 5/28/2011 1:52:53 PM
 

Yattie says ...
  Salam.. Maya, salam perkenalan dari saya.. saya mmg selalu singgah blog maya & dah pernah puchase handmade tote dari maya yg saya guna sampai sekarang.. masih cantik lagi.. cantik tol pics yg maya ambil.. nie mesti berkat belajar photography dulu tu ya.. :) one of your entry dulu ada cite pasal photograpy..

Reply | Posted on 5/9/2011 3:55:55 PM
 
maya replies ...
  salam yattie...
salam perkenalan.. terima kasih rajin jalan-jalan sini.. tapi sorry blog ni dah jarang-jarang update.. :) terima kasih juga sebab suka tote bag tu..

Reply | Posted on 5/28/2011 1:55:16 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 20 + 10 =
 

 

Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2018. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server