HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Menyusur Sungai Fantasi II
Thursday, April 21, 2011
Posted on 10:09:26 PM | 8 Comments

Setahun yang lepas, dah pergi di siang hari. Tahun ni kita try malam hari pulak.. Memang cun giler lah... Terus perasaan nak duduk Melaka datang balik. Haha!

saya terpesona

sungguh terpesona


Corat-Coret, Travelog, Kisah Saya | 8 Comments
 

ct N honey says ...
  saya dah lama tak pegi Melaka,kalau pegi pun bawa anak2 pegi zoo....aje

Reply | Posted on 4/25/2011 9:12:51 AM
 
maya replies ...
  errmm.. saya rasa, melaka ni dah macam kampung sendiri pulak.. selalu sgt pegi.. kakaka!

Reply | Posted on 5/28/2011 1:50:21 PM
 

manja says ...
  memang cantik...manja memang orang melaka...mak, abah, atuk, nenek memang anak jati melaka...tp disbbkn kg dkt sempdn linggi so jauh dgn bdr melaka...so jarang2 g area bdr..tp bila2 nanti nk bw gk anak2 g kg portugis ke..

Reply | Posted on 4/27/2011 12:06:57 AM
 
maya replies ...
  saya suka jalan-jalan kat melaka sebab tempat dia bersih dan cantik jer.. & nampak terjaga..

kadang-kadang saya terfikir cemana lah suasana kat situ masa zaman hang tuah dulu... & kadang-kadang tu terfikir, hang tuah mesti penah lalu jalan ni, tak kisah ler mase tu hutan belantara ke..... :P

Reply | Posted on 5/28/2011 1:52:29 PM
 

juliana says ...
  salam perkenalan. cantiknya.. saya x pernag sampai lagi ke malaka. insyaallah ada rezeki nanti

Reply | Posted on 4/28/2011 4:00:14 PM
 
maya replies ...
  salam perkenalan juliana.. pergilah melaka.. melaka best!

Reply | Posted on 5/28/2011 1:52:53 PM
 

Yattie says ...
  Salam.. Maya, salam perkenalan dari saya.. saya mmg selalu singgah blog maya & dah pernah puchase handmade tote dari maya yg saya guna sampai sekarang.. masih cantik lagi.. cantik tol pics yg maya ambil.. nie mesti berkat belajar photography dulu tu ya.. :) one of your entry dulu ada cite pasal photograpy..

Reply | Posted on 5/9/2011 3:55:55 PM
 
maya replies ...
  salam yattie...
salam perkenalan.. terima kasih rajin jalan-jalan sini.. tapi sorry blog ni dah jarang-jarang update.. :) terima kasih juga sebab suka tote bag tu..

Reply | Posted on 5/28/2011 1:55:16 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 15 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server