HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Seni Kulinari
Friday, March 25, 2011
Posted on 8:02:43 AM | 9 Comments

Ini sebahagian dari gubahan makan beradap untuk kenduri kahwin adik saya. Best kan? Macam nak naik pelamin lagi sekali... Semua mak cik saya buat sendiri. Memang sangat teruja sebab ada saudara sendiri boleh buat semacam ni. Dan lebih-lebih teruja sebab diri sendiri memang tak tahu nak buat macam ni.


gubahan utama. macam-macam ada.

tembikai kuning ni sangat manis

saya suka bunga carrot tu. lupa nak close-up.

yang ni simple tapi saya sangat suka!
(simple ko kate??)

syok kan?.. j-e-l-e-s!


Corat-Coret, Review | 9 Comments
 

Fit says ...
  kagum... klu tak pandai mahu berdarah ibu jari...
memang keluarga berdarah seni.. ;)))

Reply | Posted on 3/27/2011 4:24:30 PM
 
maya replies ...
  saya mampu tengok jer mase makcik saya buat.. haha! nak usik tak berani...

Reply | Posted on 3/27/2011 10:04:52 PM
 

ct N honey says ...
  selalunya kalau ahli keluarga yg kawin,kita pula yg teruja sbb giliran kita pula yg kena siapkan semua,jadi mesti nak nampak sempurna...

Reply | Posted on 3/28/2011 9:40:39 AM
 
maya replies ...
  a'a betul... seronok sbb semua buat sama-sama kan... sambil2 jumpa semua sedara mare, jauh & dekat...

Reply | Posted on 3/30/2011 10:43:43 PM
 

Saudah says ...
  wow, tapi sekarang sangat susah nak jumpa gubahan sebegini unless kalau kat area luar bandar.
double wow kalau terror buat :)..

Reply | Posted on 3/28/2011 12:28:15 PM
 
maya replies ...
  eh.. dah jarang jumpa eh?
saya x perasan benda ni dah jarang2 pun sbb memang selalu jumpa... :D

Reply | Posted on 3/30/2011 10:45:00 PM
 

arninas says ...
  NYUM NYUM.... tapi macam sayang je nak makan kalau dah cantik macam tu...

Reply | Posted on 3/30/2011 4:10:56 PM
 
maya replies ...
  pas abis makan beradab, kitorang hadapkan jer ramai-ramai.. hahaha! sebab sayang kalau terbuang & sampai xleh makan kan..

Reply | Posted on 3/30/2011 10:46:15 PM
 

Nafisa81 says ...
  cantiknya...

Reply | Posted on 5/12/2011 11:15:05 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 20 + 4 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server