HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Fit says ...
  kagum... klu tak pandai mahu berdarah ibu jari...
memang keluarga berdarah seni.. ;)))

Reply | Posted on 3/27/2011 4:24:30 PM
 
maya replies ...
  saya mampu tengok jer mase makcik saya buat.. haha! nak usik tak berani...

Reply | Posted on 3/27/2011 10:04:52 PM
 

ct N honey says ...
  selalunya kalau ahli keluarga yg kawin,kita pula yg teruja sbb giliran kita pula yg kena siapkan semua,jadi mesti nak nampak sempurna...

Reply | Posted on 3/28/2011 9:40:39 AM
 
maya replies ...
  a'a betul... seronok sbb semua buat sama-sama kan... sambil2 jumpa semua sedara mare, jauh & dekat...

Reply | Posted on 3/30/2011 10:43:43 PM
 

Saudah says ...
  wow, tapi sekarang sangat susah nak jumpa gubahan sebegini unless kalau kat area luar bandar.
double wow kalau terror buat :)..

Reply | Posted on 3/28/2011 12:28:15 PM
 
maya replies ...
  eh.. dah jarang jumpa eh?
saya x perasan benda ni dah jarang2 pun sbb memang selalu jumpa... :D

Reply | Posted on 3/30/2011 10:45:00 PM
 

arninas says ...
  NYUM NYUM.... tapi macam sayang je nak makan kalau dah cantik macam tu...

Reply | Posted on 3/30/2011 4:10:56 PM
 
maya replies ...
  pas abis makan beradab, kitorang hadapkan jer ramai-ramai.. hahaha! sebab sayang kalau terbuang & sampai xleh makan kan..

Reply | Posted on 3/30/2011 10:46:15 PM
 

Nafisa81 says ...
  cantiknya...

Reply | Posted on 5/12/2011 11:15:05 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 13 + 1 =
 

 

Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2018. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server