HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Flower Girl
Monday, March 21, 2011
Posted on 12:34:05 PM | 31 Comments

Ok. Bukan betul-betul flower girl sebab masa pengantin datang, mood tidak berapa baik.. Tak sempat nak jalan dengan pengantin...

melly & dania

lukman & dania


Made by Maya, Dahlia Dress, Anak-anak Kita | 31 Comments
 

MR says ...
  Jambunyaaaaaa... wahai kanak-kanak, kamu sungguh menyelerakan tau! lalu makcik kena pi mkn la lepas menaip komen ini. babai :)

ps. nice job maya!

Reply | Posted on 3/21/2011 1:24:14 PM
 
maya replies ...
  TQ MR!
haha.. jgn makan budak tau...

Reply | Posted on 3/21/2011 2:02:31 PM
 

Zura says ...
  CANTIKKKK!!! Cantik sangat Mai tak terkata! Very chic gitu love the dresses!

Reply | Posted on 3/21/2011 1:25:16 PM
 
maya replies ...
  TQ Zura...
lama betul aku nak buat dress cam ni.. baru ni dapat buat.. haha! happy betul rasanya tengok diorang suka pakai baju ni..

Reply | Posted on 3/21/2011 2:03:42 PM
 

rina says ...
  ni bukan flower girl dh... dh bertukar jd princess. sangat2 cantik.

Reply | Posted on 3/21/2011 1:30:18 PM
 
maya replies ...
  dua2 pun rase diri tu princess.. cuma takde kasut tumit tinggi jer.. keke..

Reply | Posted on 3/21/2011 2:04:16 PM
 

sue says ...
  Cantik..cantik....melly pandai posing..lagi cantik...
i like pink colour

Reply | Posted on 3/21/2011 1:49:09 PM
 
maya replies ...
  tq sue... saya pun suka pink!

Reply | Posted on 3/21/2011 2:08:20 PM
 

aida says ...
  wah! serius cantik...dengan orgnya yang cantik bajunya yang cantik...dah lama sy tak jahit baju camnie...tunggu adni boleh jalan baru belasah betul2....

Reply | Posted on 3/21/2011 1:58:22 PM
 
maya replies ...
  tq aida..
saya pun dah lama ngidam nak buat baju gini... ade function baru seronok sket kan.. :)

Reply | Posted on 3/21/2011 2:09:28 PM
 

arninas says ...
  cantik sangat melly.. macam princess dari kayangan...

Reply | Posted on 3/21/2011 2:13:18 PM
 
maya replies ...
  tq arninas.. lepas kenduri terus melly demam.. excited sangat jd princess..

Reply | Posted on 3/21/2011 8:53:51 PM
 

DeLLa says ...
  wow..cantiknya..comelnya....

Reply | Posted on 3/21/2011 2:44:50 PM
 
maya replies ...
  tq della!!

Reply | Posted on 3/21/2011 8:54:10 PM
 

nurul says ...
  wahh..nice picture, very pro la..macam tgk katalog iklan kiko je hehe

Reply | Posted on 3/21/2011 3:37:45 PM
 
maya replies ...
  tq nurul.. tapi bukan saya yg ambik gambar ni..
suami saya punya kerja.. :)

Reply | Posted on 3/21/2011 8:55:30 PM
 

mrs.fzl says ...
  sangat Comel...

Reply | Posted on 3/21/2011 8:05:28 PM
 
maya replies ...
  tq mrs.fzl!!

Reply | Posted on 3/21/2011 8:55:52 PM
 

zu_e9 says ...
  waduh..btui kt nurul..mmg cam tgk iklan kiko je..cantik sungguh gambar..
lagi cantik n sweet princess2 comey bergaya ngan bj yg sgt gojes gitu..suka sgt tgk...

Reply | Posted on 3/22/2011 10:57:51 AM
 
maya replies ...
  tq zu_e9 :)
elok pulak mood diorang mase tu kan.. :D

Reply | Posted on 3/27/2011 10:09:23 PM
 

Aimila says ...
  Love both dresses. Sweeeeeeet bangat. Great job maya!! Really like 'em.

Reply | Posted on 3/22/2011 11:47:12 PM
 
maya replies ...
  thanks aimila..
:)

Reply | Posted on 3/27/2011 10:09:45 PM
 

suzie says ...
  cantik sgt2..
gambar pun cantik sgt juga..

Reply | Posted on 3/24/2011 11:09:21 AM
 
maya replies ...
  thanks suzie :)

Reply | Posted on 3/27/2011 10:10:07 PM
 

aida says ...
  maya,
nak tanya skit boleh tak? mcmana maya kira harga bila org tempah dress budak kalau pakai kain mahal. selalunya sy ambik tempahan kain cotton biasa je...tp bila buat kain mahal tak tahu nak letak harga dan lagi customer tak faham bila kite kat kita pakai kain mahal...tapi diorang nak kain cantik...susahlah....tolong ye maya....sorry panjang lebar penerangan....hehehhe....tq...jasamu dikenang...

Reply | Posted on 3/28/2011 4:55:39 PM
 
maya replies ...
  aida,
asingkan harga kain ngan upah. kalau org nak order, bgtau berapa upah, pastu suh diorang pilih kain.. hehe.. senang je kan. back to square.

Reply | Posted on 3/28/2011 11:00:36 PM
 

aida replies ...
  thanx maya....memang selama nie sy buat cam tu jugak...tapi tulah mcm sy kata, bila kain mahal je...diaorg terus kata mahalnya....hehehhe...

Reply | Posted on 3/29/2011 9:01:56 AM
 

maya replies ...
  a'a.. memang susah gak.. sbb tu saya selalu suh diorang cari kain sendiri.. :)

kita kena percaya ngan diri sendiri.. & kita kena kira penat lelah kita.. & kita je yg tahu value usaha kita.. pls don't underrate yourself.... there's always people who appreciate your work.. remember that..

Reply | Posted on 3/30/2011 10:51:54 PM
 

aida says ...
  tqvm maya atas nasihat yang sangat berguna n satu lagi nak tanya kat mana boleh dapat kona cotton. sebab kat lovemelot dah tak jual. kain plain kat craft world tu kona cotton ke? biasanya satu meter berapa ringgit? sorry maya banyak sangat tanya.

Reply | Posted on 3/31/2011 3:31:01 PM
 

nadeeya says ...
  apa nama kain nie? sama tak dgn kain kat sini? atau awak bule suggestkan?
http://fabricfanatics.blogspot.com/2011/04/308-cotton-candy-polkadot.html

Reply | Posted on 4/12/2011 10:20:22 PM
 

yaati says ...
  cantiknye dress nie..saya dah jatuh hati..nak buat!!!

Reply | Posted on 6/1/2011 3:11:03 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 7 + 5 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server