HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

nurul says ...
  hihi klakar la k.maya nie..suka bace akak bebel nie..nurul ari tu pun kezut gak nmpkak banner craftzone jadi katak..haha igt silap tgk ari tu..

Reply | Posted on 3/3/2011 11:05:46 PM
 
maya replies ...
  hihihi.. sian kan..

Reply | Posted on 3/4/2011 9:33:17 AM
 

arninas says ...
  oo gitu ke ceritanya..... katak oh katak kenapa panggil maya.. eh hujan... jangan mara haaa

Reply | Posted on 3/4/2011 10:44:00 AM
 
maya replies ...
  begitulah alkisahnya...
:D

Reply | Posted on 3/5/2011 4:52:57 PM
 

ct N honey says ...
  maaflah lari dari tajuk,saya nak tanya klu nak msuk dlm list craftzone tu mmg lama ke prosesnya?sebab saya dah isi semuanya dalm 'joins us' lebih kurang sebln yg lalu....

Reply | Posted on 3/5/2011 2:06:55 PM
 
maya replies ...
  hi ct

biasanya saya tgk pada latest entry.. kalau takde kena mengena ngan craft, saya tak masukkan sbb byk blog yg setakat nak masuk tapi bukan craft blog pun.. atau setakat letak 1 entry craft jer, pastu takde.. saya cuma nak make sure yg listed betul2 craft blog.. tapi kalau ada sikit2 pasal lain ok lah.. asalkan main dia craft:)

ct try lagi yer... tq!!!

Reply | Posted on 3/5/2011 4:52:36 PM
 

marie says ...
  oo..baru sy paham kisah katak in the cube ni ;)
shuhhh shuhh...hehe

Reply | Posted on 3/16/2011 11:54:43 AM
 

hoyoyi says ...
  i wonder why are they so stupid, come up with silly idea... >.<

Reply | Posted on 3/22/2011 3:38:28 PM
 

rara says ...
  salam...tq bagi info mengenai seekor katak itu..dea jugak telah mengnggu kehidupan saya..:D haahahaaa.... jd takot pd mulenya..saya call kawan saya ,pasal katak ini..dia kap ade benda yang kite taj register.... arghhh.....seram sgt..terpkse dlte wedget yang saye amek.... tp skg da takde...~

Reply | Posted on 4/22/2011 3:01:48 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 5 + 1 =
 

 

Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2018. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server