HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

ayu says ...
  memang kreatif kak maya ni. cantik!!

kak, nak tnya, kalau design satu laman web/blog akk ambik berapa?

Reply | Posted on 2/19/2011 12:48:01 PM
 
maya replies ...
  ayu,
saya bukan designer dik... saya tak ambik tempahan. setakat suka-suka untuk blog sendiri boleh laa.. :)

Reply | Posted on 2/19/2011 8:45:30 PM
 

rina says ...
  aku plg suka yg ada gmbr kain2 tu dengan yg npk overall gaun tu. eh nk ehem2 boleh tak... hahaha. mintak2 ko paham maksud ehem2 aku...

Reply | Posted on 2/19/2011 11:08:17 PM
 
maya replies ...
  Ape eh ehem ehem?

Reply | Posted on 2/20/2011 8:53:19 PM
 

sue says ...
  semua cantik..kreatif...

Reply | Posted on 2/19/2011 11:08:43 PM
 
maya replies ...
  Tq sue! :)

Reply | Posted on 2/20/2011 8:53:52 PM
 

ct N honey says ...
  saya suka no.1,byk warna dan tulisannya jelas

Reply | Posted on 2/20/2011 5:03:21 PM
 
maya replies ...
  Tq ct! :)

Reply | Posted on 2/20/2011 8:54:19 PM
 

farmys says ...
  cantik banner tu maya..
tp kita x pandai.. ;(

Reply | Posted on 2/21/2011 10:54:48 AM
 
maya replies ...
  tq farmys.. kite pun bukan pandai sangat punn.. :)

Reply | Posted on 2/22/2011 2:03:45 PM
 

lian says ...
  hye kak maya!!! OMG lameeee dah lian x menjenguk blog2 all my friends in craft including you =D rindu nya kak maya! ingt lg ke x ni kat lian =P

Reply | Posted on 2/21/2011 6:21:25 PM
 
maya replies ...
  ingat sangat lah lian..
welcome back!! :)

Reply | Posted on 2/22/2011 2:04:06 PM
 

::IDa:: says ...
  semua cantikk!!!!
why dont you make it a rotating header??
i pon macam nak try :P
got the tutorial here of course :)

http://makincuteblogs.com/advanced-designer-tutorials/

Reply | Posted on 2/22/2011 10:40:02 AM
 
maya replies ...
  haha! saje taknak boleh tak?
kikikiki... nak minize loading..... & nak yg paling simple pun...

Reply | Posted on 2/22/2011 2:06:59 PM
 

arninas says ...
  Semua pun cantik... ala-ala header designer gitu... haha... fuh terliur dgn designer fabric camgini...

Reply | Posted on 2/22/2011 4:05:03 PM
 
maya replies ...
  tq arninas :)

Reply | Posted on 2/22/2011 11:41:22 PM
 

Cik_DIA says ...
  Sis,
nak tnya skit nih, can aar???
why my latest update not appear in craftzone???
help me plezzzz
TQ...

Reply | Posted on 2/22/2011 11:13:57 PM
 
maya replies ...
  hmmmmm......
blog tak berupdate lebih 3 bulan memang di remove untuk make sure semua list tu up-to-date..... jd.. kena masukkan balik lah kalau nak aktif balik.. :)

Reply | Posted on 2/22/2011 11:43:08 PM
 

Cik_DIA replies ...
  sis TQ yaa...
sya dh bt request tuk d add semula dlm craftzone...
hope bleh la naa...
(",)

Reply | Posted on 2/23/2011 11:47:40 PM
 

Cik_DIA replies ...
  opsss, luper lak :)
sya suka bnner yg no. 1 tu...
nice, sweet & creative...
bravo sis :)

Reply | Posted on 2/23/2011 11:50:04 PM
 

maya replies ...
  boleh.. dah letak dah kat craftzone.. :) tq for the support!

Reply | Posted on 3/4/2011 9:20:13 AM
 

zu_e9 says ...
  semuanya cantik..suka sgt yg ada dress tu..
so sweet...^_^..

Reply | Posted on 3/1/2011 8:39:34 AM
 
maya replies ...
  mekasih mekasihhh.... :)

Reply | Posted on 3/4/2011 9:26:07 AM
 

azura says ...
  salam kenalan ...

wahhh lawo nye header awak ni .... zura x de masa nak edit2 sgt, dok umh menjait plak huhuhuhu ... klau time keje , tenet xdak kt opis..

Reply | Posted on 3/1/2011 11:14:20 PM
 
maya replies ...
  salam kenal azura...
haha... saya buat ni pun lepas 2 tahun tak tukar header.. kekeke..

Reply | Posted on 3/4/2011 9:27:20 AM
 

Julia Suhada says ...
  Assalamualakim kak..Nk tnya cmna kak wt banner tuh??

Reply | Posted on 3/4/2011 1:15:17 AM
 
maya replies ...
  salam Julia...
saya tampal2 gambar je guna photoshop... :D

Reply | Posted on 3/4/2011 9:31:20 AM
 

idyll art says ...
  jelesnyer....cantik tu!!!

Reply | Posted on 3/31/2011 11:09:24 PM
 

HAZAT says ...
  salam kenalan zura...saya nak tanya cikit,saya tgk2 gmbr baju kanak-kanak yg dress blouse mmg cantik2 belaka...mcm mn nk buat tempahan ya...

Reply | Posted on 5/30/2011 3:27:48 PM
 
maya replies ...
  errrr.... saya maya, bukan zura.. ;)
buat masa ni saya tak ambik tempahan.. :) sorry yer..

Reply | Posted on 5/31/2011 10:02:35 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 17 + 7 =
 

 

Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2018. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server