HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

rina says ...
  yang kaler putih kt tengah2 tu apa... tengah2 bubur merah

Reply | Posted on 2/18/2011 8:56:16 AM
 
maya replies ...
  dua2 tu bubur nasi ngan santan. cuma yg merah letak gula kabung. yg putih tak..

Reply | Posted on 2/18/2011 9:05:15 AM
 

meandbaby says ...
  kenduri??suke..suke...
boleh gi tengok sawah...
eh perasan kad tu nak hanto kat kite..
eh tak eh..ke dah anto dah? p

Reply | Posted on 2/18/2011 10:00:34 AM
 
maya replies ...
  haha! jomlaa wawa.. insyaallah 20/03 kad pun tengah print lagi nih.. hehe..

Reply | Posted on 2/18/2011 8:56:32 PM
 

TiniHani says ...
  baru belikan kereta warna merah macam tu utk hariz.. kali ni simpan betul2 la.. manatau ariz leh bg anak dia main lak.. aka my cucu.. hahahahahaha

Reply | Posted on 2/18/2011 10:51:23 AM
 
maya replies ...
  haha.. kan.. sampai ke anak cucu.
memang nostalgia lah nanti..

Reply | Posted on 2/18/2011 8:58:26 PM
 

ZILA says ...
  bubur merah bubur putih... kesukaan saya juga... :D
dulu time khatam quran mak confirm masakkan.. sedapnyer.... :D

Reply | Posted on 2/19/2011 6:09:59 PM
 
maya replies ...
  memang sedap.. kan..

Reply | Posted on 3/3/2011 11:51:48 PM
 

zu_e9 says ...
  emm...ni first time tgk bubur merah n bubur putih tu..hiss..hiss..
tp nmpk sedapnya hihihi...
cantik gambo melly n lokman tu..nmpk cam sesuatu yg best di c2..hihi
maybe keserasian opss..eh..eh,..tp mmg cantik n cute sgt disebalik tingkap nako tu..hihihi..

Reply | Posted on 3/1/2011 8:35:21 AM
 
maya replies ...
  mekasih zu_e9..
budak berdua tu memang ada 'keserasian' bersama..
huahuahua..

Reply | Posted on 3/3/2011 11:52:42 PM
 

NunoLady says ...
  Maya... bunga telur itu saya suka..comey la ..dulu2 selalu tolong mak gunting kain macam stokin warna warni tu... dan suka main cutter utk potong dawai halus itu..
congrats!!! bertambah anak sedara

Reply | Posted on 3/1/2011 9:14:26 AM
 
maya replies ...
  a'a.... best buat bunga telur ni walaupun saya cuma tolong tengok jer.. kakakaka! tapi bunga telur saya dulu, semua saya buat sendiri... :D

Reply | Posted on 3/3/2011 11:53:48 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 7 + 1 =
 

 

Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2018. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server