HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Jawapan kesukaan.
Tuesday, February 08, 2011
Posted on 7:22:26 PM | 14 Comments

Jawapan kesukaan Elman sekarang, "Ye ke?"

Jawapan kesukaan Melly sekarang, "Tak apa lah..."

Jawapan kesukaan Lukman sekarang, "Tapi.. tapi..."

Setiap jawapan mencerminkan corak pemikiran yang berbeza (dan mengikut usia).

Macammana lah kalau ada anak 10 agaknya? Macam-macam jawapan ada. Macam-macam perangai ada.


Corat-Coret, Monolog, Anak-anak Kita | 14 Comments
 

nida says ...
  dan siapakah lukman ittuw pula? hehe

Reply | Posted on 2/10/2011 12:37:50 AM
 

salina says ...
  sy pun punya persoalan yg sama..siapa lokman tu?

Reply | Posted on 2/11/2011 3:52:16 PM
 

maya says ...
  :) lukman tu anak buah saya... 3 tahun umurnya... tapi cakap tak boleh kalah..

Reply | Posted on 2/11/2011 6:12:17 PM
 
nida replies ...
  ooo mungkin ada post pasal lukman yg saya tertinggal / xbaca hehe

Reply | Posted on 2/13/2011 11:57:09 PM
 

maya replies ...
  hehe.. saya memang jarang2 citer pasal lukman nih..

Reply | Posted on 2/15/2011 9:02:02 PM
 

twinscraftlife says ...
  Hi! Please do Visit our blog! We sell purely handmade items!
We have earrings, bracelets, pouch, handphone strape!!^^
twinscraftlife@blogspot.com

Reply | Posted on 2/13/2011 1:07:24 AM
 
maya replies ...
  Hi twinscarftlife!
All the best!

Reply | Posted on 2/17/2011 10:58:42 PM
 

aaahh.. so cute n comell.. says ...
  best melayan budak2 bercakap.. best tak? ka dah tak larat jawab. anak saya 3thn plus, masih blm pandai 'mengayat'. pandai panggil ibu..ibu.. then' nak ka' for tak nak..

Reply | Posted on 2/14/2011 6:08:20 PM
 
maya replies ...
  hehe.. memang seronok melayan.... tengah angin pun boleh tergelak... yer lah.. bukan setakat dinding, tv pun kena conteng.. bila marah, dia jawab, tak apalaaahhh... cam takde ape2 jer..

Reply | Posted on 2/15/2011 9:01:38 PM
 

ida says ...
 
so cute and comel tu..sebenarnya sebahagian dari komen..tersilap kotak menaip..huhu..

Reply | Posted on 2/14/2011 6:09:26 PM
 

MR says ...
  Aku pon baru nak kecoh dgn soklan yg sama. siapakah itu bob lokman? heheheh... terjawab sudaaa...hihihi. tak kira, saja nak nyibuk gak kat kotak romen. eh silap, komen. ;-)

Reply | Posted on 2/16/2011 11:41:15 AM
 
maya replies ...
  Haha! Ko kat sini pun romen. Aku riso je jap lg naik ranking google search aku. Kekeke.

Reply | Posted on 2/17/2011 11:00:23 PM
 

What is leg length discrepancy? says ...
  Hi, i believe that i saw you visited my website so
i came to go back the prefer?.I'm trying to in finding
issues to improve my website!I suppose its ok to make
use of a few of your concepts!!

Reply | Posted on 9/2/2017 10:00:07 PM
 

How do you get a growth spurt? says ...
  Everyone loves it whenever people get together and share thoughts.

Great website, continue the good work!

Reply | Posted on 9/3/2017 4:04:53 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 3 + 9 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server