HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

rina says ...
  nasrun pn suka android...

Reply | Posted on 2/4/2011 12:27:17 PM
 
maya replies ...
  Hi5 kat nasrun.

Reply | Posted on 2/4/2011 2:30:03 PM
 

ayu says ...
  tak pernah tahu pun pasal Gtab ni. iPad tu dgr je tp tak tahu fungsi..hihi, buta gadget..hehe. nanti nak google apa tu GTab :)

Reply | Posted on 2/7/2011 6:10:06 PM
 
maya replies ...
  hihi.. sila-sila... lupa nak letak gambar.. :p

Reply | Posted on 2/16/2011 12:25:17 AM
 

nida says ...
  antara iPad dgn Gtab ni, rasanye mmg menang Gtab, tp Gtab lagi mahal kan mayakan kan kan? huhu nak gak satuu uwaaa

Reply | Posted on 2/8/2011 12:19:55 AM
 
maya replies ...
  sebab harga ipad dah murah sekarang, jd gtab lagi mahal sket kot.. tp ipad yg murah tu depends pd spec. gtab nak dapat murah kena contract ngan telco lah.. hehe

Reply | Posted on 2/16/2011 12:26:37 AM
 

Arninas says ...
  ni yg buat daku makin berkobar-kobar nak dapat tablet ni.... Tapi fulus nipis... Alahai...

Reply | Posted on 2/9/2011 9:53:06 PM
 
maya replies ...
  takpe.. lama2 tebal lah tu.. gtab 2 pun nak keluar dah.. tapi saiz besar mcm ipad. saya tak suka.

Reply | Posted on 2/16/2011 12:27:31 AM
 

Hafizah says ...
  Boleh cucuk usb tak...storage brp gb ek...

Reply | Posted on 2/24/2011 9:07:54 PM
 
maya replies ...
  usb untuk in ke out? out ade lah.. utk connect ke pc. tapi in takde..

tapi boleh guna micro sd up to 32gb. :)
internal 16gb.

Reply | Posted on 2/25/2011 10:27:33 AM
 

Hafizah replies ...
  Erm...tulah...lebih compatible then ipad sbb boleh extend storage using microsd...ipad 16gb tu jelah.kat senq ade offer till 28 feb...beza 200 dr ipad..grab while u can...

Reply | Posted on 2/25/2011 11:15:36 AM
 

iamja77 says ...
  Wahhh.. idea yang bagus MAYA. Ko list down semua apps yang bukakkan mata aku utk membeli GTab. Nak beli lah.. ahaks.

Reply | Posted on 3/8/2011 10:37:54 AM
 
maya replies ...
  hehhehhee...
gtab jap lagi ada byk saiz. 10.1" ada. 8.9" ade... tapi aku suka yg ni tak besar sgt :D

Reply | Posted on 3/9/2011 9:13:16 AM
 

jaja gary says ...
  maya,

best ke? byk x edu apps tuk toddler? mcm ipad tuh? abc ke ape...

Reply | Posted on 3/24/2011 3:42:27 PM
 

HanaZaini says ...
  Saya takde tablet atau smart phone. Tapi saya suka main Sneezies Lite di IPhone colleague saya! :D Saya suka!

Reply | Posted on 5/27/2011 2:23:43 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 20 + 9 =
 

 

Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2018. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server