HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Camno ni?
Sunday, January 30, 2011
Posted on 10:15:34 PM | 16 Comments

Saya minta maaf banyak-banyak kalau blog ni susah betul nak berupdate. Cuma,harapan saya, entry lepas-lepas masih lagi dapat memberi manfaat kalau bukan pun untuk menjadi inspirasi lagi.

Aktiviti menjahit saya memang kosong untuk bulan ni kalau tolak menjahit lencana baju sekolah agama Elman baru tadi. Haha! Tapi saya tetap simpan hajat untuk menjahit 2 helai lagi baju Alya yang sudah siap dipotong. Insyaallah bila sempat mencuri masa nanti.

Sapa-sapa nak tolong bagi semangat?


Corat-Coret, Kisah Saya | 16 Comments
 

norem says ...
  kdg2 ada waktu2 yg mls sgt nak tgk brg jahit pun..tapi bila semangat dtg..smp mkn pun boleh lupa.

Reply | Posted on 1/31/2011 11:39:00 AM
 

ayu says ...
  hmm..dah hilang semangat ye. Kadang2 ayu pun pernah rsa cm tu, 2 bulan tak menjahit langsung. Antara yg boleh menaikkan semangat, tgk gambar2 yg jadi inspirasi utk menjahit :)

Reply | Posted on 1/31/2011 1:28:13 PM
 

Zila says ...
  jahit baju sendiri.... :D

Reply | Posted on 1/31/2011 2:22:50 PM
 

Yati says ...
  Bekerja la kita sekuatnya.
Chaiyok! Chaiyok!

Reply | Posted on 1/31/2011 2:43:30 PM
 

bib says ...
  chaiyo2x! mai..u can du it..

Reply | Posted on 1/31/2011 2:59:09 PM
 

Zura says ...
  teruskan usaha mai, aku sokong!!

Reply | Posted on 1/31/2011 3:54:04 PM
 

kakina says ...
  tu la Mai.. dah lama tak tengok hasil2 chomel dari blog ni.. Mai betul2 busy ke? Last year macam aktif je jahit-menjahit? ;)

Reply | Posted on 1/31/2011 6:21:58 PM
 

maya says ...
  mekasih semua....
ada banyak lagi kain tu tak berjahit.. :p

akan cuba kuatkan semangat.. :)

tq! tq! & tq!!! i love you all..

Reply | Posted on 2/1/2011 9:02:05 AM
 

zu_e9 says ...
  akak..kuatkan hati..mai kite terus menjahit..hihi..
klu nk semangat yg paling best tgk kain2 yg cantik tu yg belum disentuh tu..pastu usha nk buat per lak..hihi
msti laju cikit tgn n otak bergerak..hihihi
:)

Reply | Posted on 2/2/2011 11:37:35 AM
 

Arninas says ...
  Saya pun baru je start panaskan balik mesin lepas balik berkursus ni... Tapi sedey, blog dah unlisted di mycraftzone... Huhu... Terlisted kat situ dapat banyak inspirasi ooooo.....

Reply | Posted on 2/9/2011 9:59:45 PM
 

ida says ...
  sama la maya..lama tak menjahit..masuk rumah baru, jahit langsir ja skt tu pun bahagian yg tetas2x dan bawah ja.. nak cari momentum balik ni nak jahit.. my girl dah sethn, need more gaun..uhuk..

maya cepatlah buat new project. ur project expired others..caiyok2x..

Reply | Posted on 2/14/2011 6:14:23 PM
 

Shah says ...
  Hai

Reply | Posted on 4/20/2011 2:21:34 AM
 

Shah says ...
  Blh knai

Reply | Posted on 4/20/2011 2:22:59 AM
 

Shah says ...
  Rjin

Reply | Posted on 4/20/2011 2:24:39 AM
 

Shah says ...
  Blh sy tlng

Reply | Posted on 4/20/2011 2:26:14 AM
 

Shah says ...
  Trus kn ape yg awk ajak kn

Reply | Posted on 4/20/2011 2:28:09 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 14 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server