HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Selamat Tahun Baru!
Monday, January 10, 2011
Posted on 6:31:30 PM | 6 Comments

bermulalah satu lembaran sejarah. dan berubahlah rutin harian saya.

elman darjah 1 dan melly pun masuk tadika.

cantik betul dinding tu.
agak-agak sapelah designernya yer?

bangun. mandi. buat sarapan. siapkan elman. 6.30 pagi elman dah kena tunggu bas depan rumah dan kena temankan dia. dalam 6:40-7:00 elman naik bas. kejutkan melly dan siapkan dia ke sekolah je dah setengah jam sebab masa tu lah nak memujuk rayu dan membeli jiwa segalanya.

pada dinding yang sama..

masalah melly bukan dia tak suka tadika. tapi dia nak masuk sekolah sama abang. hari-hari minta sekolah sama abang. hari-hari nak pakai baju abang.

masuk minggu kedua, alhamdulillah segalanya baik-baik belaka.

selamat tahun baru semua!


Corat-Coret, Anak-anak Kita | 6 Comments
 

MR says ...
  Hola Maya!

hepi nw year. cepat start buat projek 2011 :-)

Reply | Posted on 1/10/2011 10:28:03 PM
 
maya replies ...
  Hola MR!
mekasih.. hepi nw year too!!
ahaha... hadoi.. kaki macam jemlah... cemana ni.. tolon tolon!

Reply | Posted on 1/10/2011 10:48:19 PM
 

Myza says ...
  Hi, Maya.. lama tak menulis..

Sama macam my daughter. Tak boleh pisah dengan abangnya. 3 hari menangis tak nak pergi tadika. Padahal sama tadika dengan abang cuma lain kelas ikut age.

Bila ditanya kenapa tak nak pergi sekolah, jawabnya "ramai sangat orang, adik tak nampak abang".

Reply | Posted on 1/11/2011 1:53:06 AM
 

Sha says ...
  slm Maya..lamanya xblog..Melly nmpk lain la..mcm dah besar je :)

Reply | Posted on 1/11/2011 4:26:55 PM
 

mila@rimbun says ...
  wahhh comelnyer melly pakai tudung.. so sweet

Reply | Posted on 1/11/2011 5:22:22 PM
 

Al Imrans says ...
  Salam maya, meh tempah tudung sklh kanak2 dgn sya. Kemas dan sgt senang dibasuh. Sesuai for ibu2 yg sgt bz..

Reply | Posted on 1/13/2011 11:51:21 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 15 + 5 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server