HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

nafisa81 says ...
  masa dorang tgh pot pet pot pet ni lah seronok nak layan...kadang2 apa yang diorang cakap tu kite tak terfikir pun diorang boleh jawab camtu

Reply | Posted on 12/9/2010 2:50:26 PM
 
maya replies ...
  a'a.. jawab pun nak kene fikir dalam-dalam dulu... soalan pun banyak nak kene jawab... ya.. sekarang sedang enjoy menjawab... huhu..

Reply | Posted on 12/12/2010 10:30:54 PM
 

nafisa81 says ...
  alamak apasal kuar byk gini ni...tolong delete yer tuan tanah..

Reply | Posted on 12/9/2010 2:52:51 PM
 
maya replies ...
  dah.. memang ada problem sket ngan server sekarang ni.. sori yer..

Reply | Posted on 12/12/2010 10:31:28 PM
 

rina says ...
  bab cerita satu tu aku nk hi5 ngan melly boleh... muahahaha. tpkan aku nampak ko ok jer, slim jer. tp tulah org ckp jgk budak slalunya tak tipu. so aku percayalah apa yang melly ckp. hi5 skali lagi melly.

Reply | Posted on 12/9/2010 3:45:23 PM
 
maya replies ...
  yer lah.. ko memang suka kan... hehehe.. tak pe lah tengah selera ni kan layan jer lah.. dulu tak berapa nak selera jeles ngan orang selera makan...

Reply | Posted on 12/12/2010 10:32:24 PM
 

suzie says ...
  funny..hehe..

my boys pun giler games iphone. dulu dia pun ada gak tanya soklan camtu..hehe..kalau install yg jailbreak tu maunye dpt berpuluh2 games. tak abis main. maknya tensen, bapaknya releks je bg iphone sbb tanak kasi anak berebut astro nak tengok sukan..arghhh

Reply | Posted on 12/12/2010 3:13:52 PM
 
maya replies ...
  cam tu lah budak sekarang kan.. byk sgt toys..... tak bagi susah, bagi pun susah...

Reply | Posted on 12/12/2010 10:41:56 PM
 

wani says ...
  hahha lawak betui si melly ni,...mcm anak saya jugakk...suka ckp ibu moook mook.(ibu gemok..)
tp tula kenyataan haha...anak2 sekarang petah sgt..!

Reply | Posted on 12/17/2010 7:26:49 PM
 
maya replies ...
  :) memang syok layan time cam ni..

Reply | Posted on 12/27/2010 1:33:10 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 18 + 7 =
 

 

Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2018. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server