HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Digi Scrap
Thursday, September 02, 2010
Posted on 7:03:41 AM | 12 Comments

merupakan apa yang saya nak buat 3 tahun yang lepas. lol! giler lama nak tertunai. ini antara penyebab penting saya beli color printer. saja nak tukar gambar pada frame di ruang tamu.

3 tahun lepas, sebelum saya giler menjahit, kawan-kawan mj saya ingatlah kot, saya memang giler berscrapbook. lagi-lagi mase preknenkan melly. sangat suka. dok berejam menyusun-nyusun element pun sanggup.tapi sekarang, banyak betul template, frame & quick page yang sedia ada. tinggal kita masukkan gambar jer. senang sangat. tapi itupun saya ambik mase dekat sehari hari nak siapkan 3 frame atas tu. haha! yerlah nak mencari template yang cantik ambik masa juga kan.

ok. saya guna quick page jer. ambil di sini: http://handpickedfreebies.blogspot.com/
memang bagai nak giler, ok!


Scrapbook, Gallery, Wall Deco | 12 Comments
 

salina says ...
  I Likeeeeeeeeeeee!!!!!

Reply | Posted on 9/2/2010 10:04:48 AM
 

ummi-Ai says ...
  smart & simple!

Reply | Posted on 9/2/2010 10:06:21 AM
 

zu_e9 says ...
  cantik n simple..sukanya...

Reply | Posted on 9/2/2010 11:59:43 AM
 

aku_tulip says ...
  simple..cantik..nanti buat kan utk saya ya...gambar nanti saya email...heheheheh

Reply | Posted on 9/2/2010 12:14:21 PM
 

idina says ...
  Sangat sukaaaaaaaaaa..................cantik!!!!!!!!!!!!!

Reply | Posted on 9/2/2010 4:34:32 PM
 

wani says ...
  saya pun suka..lama tk mai jenguk maya,..;
melly pun dh gaya rmbut baru...
cantikla frame tu.tp kt umah kami dinding dh punoh hehehe
raya mana tahun ni,,,..selamat hari raya

Reply | Posted on 9/3/2010 12:11:55 PM
 

maya says ...
  thanks all! :)

Reply | Posted on 9/3/2010 6:29:31 PM
 

csLau says ...
  These are beautiful

Reply | Posted on 9/6/2010 10:33:08 AM
 

jie says ...
  salam kenal,
kreatif la awak ni maya. saya suka dengan benda2 art ni. tapi sy kurang kreatif. boleh tak kalau sy link blog awak? hehe mintak izin

Reply | Posted on 9/23/2010 9:32:18 AM
 
maya replies ...
  mestilah boleh. tq!

Reply | Posted on 9/23/2010 9:33:31 AM
 

budak sekolah 4 projek says ...
  kedai ada x?esok boleh pergi beli barang tlg jwb dgn cpt...

Reply | Posted on 1/19/2011 10:11:19 PM
 

budak sekolah 4 projek says ...
  kedai ada x?esok boleh pergi beli barang tlg jwb dgn cpt...

Reply | Posted on 1/19/2011 10:11:44 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 8 + 7 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server