HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

iamja says ...
  Muahahahah... aku geli hati bacanya. Kalau kes camnie Ryan lah suka tanya. Tapi harus aku nak mencontohi ko gakla.. "MAMA kan pandai...".

Klakar bab badak air nie.. mula2 aku ingat tadi pasal air badak tuh.. rupanya dia tak puas hati ekk kenapa hipo tu nama special ekk..

Reply | Posted on 8/30/2010 1:07:49 PM
 
maya replies ...
  ya.. nak berlagak pandai ngan sape lagi kalau bukan anak sendiri kan.. haha!

hehe.. ke situ pulak.. air badak tu, elman pun tak kenal..

Reply | Posted on 8/31/2010 12:12:01 AM
 

aku_tulip says ...
  heheheh...kelakar la elman ni...nk jwb soklan anak memang letih sket kan...

Reply | Posted on 8/30/2010 2:14:44 PM
 
maya replies ...
  hah yer lah.. selagi tak tanya soalan pelik2 kan, layan kan jer...

Reply | Posted on 8/31/2010 12:12:46 AM
 

Aniza says ...
  sementara nak besar..camtu la layan anak2...sonox + letih

Reply | Posted on 8/31/2010 2:04:55 PM
 

sha says ...
  hahaha... bagus betul la elman ni... my sons pun macam tu la jugak... tapi yg tak tahan tu last 2 weeks dia tanya baby keluar ikut mana? nasib baik adik2 dia keluar ikut tingkap so dia mmg tgk la perut mama tu berjahit tapi pastu dia cakap "kenapa kat dlm tv tu irfan tgk baby keluar ikut ponggong" aduhai... jenuh mencari idea nak explain... tapi cepat jer abgnya menyampuk "itu org dulu2 la, org skrg ni potong perut jer keluar baby" hahahah...

Reply | Posted on 9/2/2010 12:13:14 PM
 

a.n.i.Q.u.e says ...
  hahaha remind me of my friend's son ....

balik dari sekolah tadika tanya maknya. "mak tau dak dak "small" tu apa "big" tu apa"

mak dia jawab "tau ! small tu kecik big tu besaq"

"ehh .. mcm mana mak tau ..???"

hahahaha ..

Reply | Posted on 9/3/2010 10:05:32 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 8 + 4 =
 

 

Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2018. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server