HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

rambut baru melly
Friday, August 27, 2010
Posted on 10:16:19 PM | 12 Comments

sambil-sambil tu, meh tengok rambut baru melly dikerjakan mama..



asalnya nak potong hujung-hujung rambut yang rosak. first time potong rambut ni. sikit je. tapi kira hari ini dalam sejarah gak lah.

sekali tu terasa teringin lak nak tengok cemana rupa melly bila rambut straight. ok. tak straight mana pun. beralun jugak. :P

agak jenuh jugak sebab melly tak boleh duduk diam. kene upah dengan microfon dan juga iphone, baru nak stay. tu pun kadang-kadang terbaring.. layankan aja..

tapi rambut ni bertahan selama 5 jam saja. lepas tu terus bergulung balik.

tapi gambar tahan lama kan? sebab tu kene ambik gambar... :)


Corat-Coret, Anak-anak Kita | 12 Comments
 

nadiah says ...
  makin comel melly dgn rambut baru nya,
rambut me macam melly like maggie,ssh nak urus tapi kawan2 kata cantik...
lastly saya g rebonding kekal,tahan la setahun...

Reply | Posted on 8/27/2010 11:11:25 PM
 
maya replies ...
  a'a.. orang selalu kata cantik & suh biar panjang.. yg dok menguruskan ni tahu lah macammana... amik masa lama betul nak uruskan tetiap2 hari..

Reply | Posted on 8/28/2010 6:58:26 AM
 

wan says ...
  ouh,so sweet ~
hpy belated birthday amily!

Reply | Posted on 8/28/2010 3:38:23 AM
 
maya replies ...
  tq wan!

Reply | Posted on 8/28/2010 6:58:56 AM
 

yati says ...
  comeinya..suka tgk melly trsenyum dgn gaya rambut baru..hang gunting sdn bhd ka maya or bawa pi kedai?

Reply | Posted on 8/28/2010 6:02:21 AM
 
maya replies ...
  a'a yati.. sdn bhd semua.. jimat belanja.. :)

Reply | Posted on 8/28/2010 6:56:55 AM
 

jaja says ...
  haha.. memang comel. tapi melly kalo keriting lagi nampak seksi gitu.

Reply | Posted on 8/28/2010 8:24:41 AM
 
maya replies ...
  aauuwww.... seksi eh...

Reply | Posted on 8/28/2010 9:05:50 PM
 

Zura says ...
  Wah! Ayu gitu si Melly berambut lurus! Cute!

Reply | Posted on 8/28/2010 8:12:16 PM
 
maya replies ...
  kejap je gitu zura.. 3 jam pastu dah start beralun.. jd mcm rambut hanan... malam tu terus bergulung2 balik.. haha! jadilah...

Reply | Posted on 8/28/2010 9:07:36 PM
 

Sue says ...
  memang sgt lain melly berambut lurus..rasa..cumei lg kalau rambut dia kerinting mcm dulu..

Reply | Posted on 8/29/2010 10:42:17 AM
 
maya replies ...
  saya pun lagi suka rambut kinting dia tu.. cuma tak ralat mase nak menyikat tu.. & pulak sekarang ni takmo ikat rambut.. serabai je mcm tak terurus..

Reply | Posted on 8/31/2010 12:16:55 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 4 + 6 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server