HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

pasar malam cameron highland
Wednesday, August 04, 2010
Posted on 8:24:00 AM | 15 Comments


pasar malam cameron highland memang best.


biarlah jem 4-5km pon. biarlah parking jauh pun. berjalan dalam hujan pun. sanggup.


kat mana-mana nampak strawberry. merah-merah.


kiri strawberry. kanan strawberry. yang kering ada. fresh pun ada. jem ada. jus pun ada.


depan pun ada strawberry. strawberry coklat.


Corat-Coret, Travelog | 15 Comments
 

adhan says ...
  memang pun pasar malam kat CH mmg best..sy pun penah pegi...pasar pagi macam pasar tani tu pun best..:D lamanya tak gi CH...

Reply | Posted on 8/4/2010 8:43:42 AM
 

mardihahadam says ...
  salam, bagaimana saya mahu hubungi cikpuan ya? saya berminat la, book cover itu. cantik2....saya penulis novel dan ingin mendapatkannya untuk hadiah kepada pembaca saya. bagaimana yaaa?/

Reply | Posted on 8/4/2010 9:28:04 AM
 
JRCraft replies ...
  awak..leh email kat saya ek..

Reply | Posted on 8/4/2010 11:46:14 AM
 

mommysarah says ...
  hye, salam... 1st time drop komen ni.

bila pasar mlm CH ni yer? teringin plak nak pergi :)

Reply | Posted on 8/4/2010 10:15:10 AM
 
maya replies ...
  yg saya pernah pegi sabtu malam ahad jer.. sebab kalau pi CH pun hujung minggu je.. tak tau kalau weekdays.. :D

Reply | Posted on 8/5/2010 9:13:38 PM
 

rina says ...
  kt kepala budak pn ada strawberi...

Reply | Posted on 8/4/2010 10:35:53 AM
 
maya replies ...
  hahahaha! tu lah kan..

Reply | Posted on 8/5/2010 9:13:52 PM
 

lvynana says ...
  best nyer, rindu, nak pergi situ lagi, banyak betul kereta erk..
pasar malam ni tiap hari ada ke?

Reply | Posted on 8/4/2010 11:00:03 AM
 
maya replies ...
  tak tau pulak.. selalu naik hujung minggu je..

Reply | Posted on 8/5/2010 9:14:57 PM
 

efazain replies ...
  mmg best pn pasar malam cameron ni..memacam ader lelagi dgn brg2 nyer yg takde kt pasar lain. pasar malam ni ader tiap hari jumaat n sabtu..kul 4pm dh mula..best giler..semangat nk g cameron coz nak g shopping kt pasar mlm bukannyer nak g mkn angin. hehehehe

Reply | Posted on 8/16/2010 10:58:12 AM
 

Gallivanter says ...
  I was there in June! :-)

Reply | Posted on 8/4/2010 11:07:19 AM
 

adianiez says ...
  hmmm bila la aida dpt mendaki & gi pasar mlm ni. memang aida nak gi cameron!!!

Reply | Posted on 8/5/2010 9:56:09 AM
 

eszol says ...
  beza dgn pasar mlm lain ape?

Reply | Posted on 8/7/2010 8:46:57 PM
 
maya replies ...
  pasar malam lain bukan kat cameron highland..

Reply | Posted on 8/7/2010 8:57:21 PM
 

tomei says ...
  syioknya...yum..yum..strawberry... lama dah tak g sana...ooo..cameron pun ada pasat malam yek...kene bgtaw hubby kene g ni..uhuhuh

Reply | Posted on 8/10/2010 10:18:00 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 7 + 5 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server