HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

giler!
Saturday, July 31, 2010
Posted on 12:38:04 PM | 8 Comments

kekeke..

ok. serius..

.

.


i so need this.

.


and this.

.

and this.. err... i mean the 27" one.

all for development & testing.

boleh?


Corat-Coret, Not So I.T., Wishlist | 8 Comments
 

idina says ...
  Whoaaa!! nak juga! hehehe

Reply | Posted on 7/31/2010 1:54:27 PM
 
maya replies ...
  yay!
hahaha!
jom mintak sama2...

nak mintak kat sape pun tak tau...

Reply | Posted on 7/31/2010 2:36:54 PM
 

idina replies ...
  hahaha! tu la pasal! kena beli sendiri kot? uhu!

Reply | Posted on 7/31/2010 4:27:17 PM
 

maya replies ...
  sikit-sikit lama2 jd bukit..

Reply | Posted on 7/31/2010 9:25:55 PM
 

Zura says ...
  Aku memang buta bab ni mai..hp pakai Nokia jek...ari tu hubby tunjuk iPod zaman dulu dia kat aku punyalah jakun aku tengok apps tu pastu dan2 cakap kat dia "Zura nak iPad lah!". Terus member nganga & geleng2 kepala wakakaka....memang kalo dapat pun ada aku pandai nak godek? ekeke...

Reply | Posted on 7/31/2010 5:16:03 PM
 
maya replies ...
  ahah!
kalau dah ada.. pandai je nak godek nnt... kalau tak pandai godek sendiri.. suh je org sebelah godekkan..

aku nak buat testing jer... dr apa yg aku tgk lah kan.. kalau utk guna hari2, dr segi functionality, elok pakai samsung galaxy - full hd ok - giler cantik gambar & movie.. & samsung pun ade akan2 ipad - samsung tablet which run on android. tablet ni saiz dia separuh ipad tp ade phone function.. ipad takdak.. ipad mcm ipod je, cuma besar..

Reply | Posted on 7/31/2010 9:25:31 PM
 

mushroom says ...
  saya pun macam nak..tapi nak terus bukan pinjam²..ahahaha

Reply | Posted on 8/2/2010 2:52:45 PM
 
maya replies ...
  oh.. saya nak samsung tab yg terus punya..

Reply | Posted on 8/3/2010 11:23:04 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 13 + 3 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

© My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server