HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

selang-seli cameron highland
Tuesday, July 20, 2010
Posted on 8:02:19 PM | 6 Comments

ingatkan nak selang-selikan dress dengan strap cover.
tapi rupanya terselang-seli tido dengan makan angin.

hahahaha!

last weekend kami ke dunia sejuk tanpa air-cond.
huh! best betul rasanya bila rasa sejuk-sejuk macam tu.

tak plan pun.
sampai-sampai, susah juga cari hotel. musim pak arab katanya. memang kene book.
tapi dah kata main terjah kan, cari jerlah sampai dapat.

happy!
saya suka ke cameron highland.
yang penting, anak-anak pun happy.

kami ikut jalan lama.
nak suasana yang lebih nostalgik kononnya.
cuma tak larat bila layan jalan yang berpusing-pusing masa nak naik dan turun tu lah.

satu lagi tempat yang saya teringin nak pegi lagi.
adalah langkawi.
yang teringin nak pergi tapi tak pernah sampai lagi.....
banyak sangat!..


Corat-Coret, Travelog, Anak-anak Kita | 6 Comments
 

nia says ...
  bestnya kak maya pegi cameron.. lama tak pegi..

Reply | Posted on 7/21/2010 10:05:46 AM
 

TiniHani says ...
  ala.. ala... melly.. mcm gadis penjual bunga... comel...
heheh pasni terjah ke langkawi lak eh

Reply | Posted on 7/21/2010 10:40:35 AM
 

bungalily says ...
  salam..

gambar2 tu buat sy terliur nk pergi jugak..sejak dr kawin sampai anak dua blum sampai2 lagi..:)

Reply | Posted on 7/21/2010 11:28:22 AM
 

salina says ...
  amboi..patutla sejuk jer laman ni...gi mkn angin rupanyer...melly mmg ada tokoh jd model...

Reply | Posted on 7/21/2010 12:10:50 PM
 

bayu says ...
  beshnya g cameronnn..mmg nyaman habeslah..

Reply | Posted on 7/21/2010 12:11:11 PM
 

hani says ...
  if nk dtg lgkwi, cntct sy..sy org lgkwi...hehhehe

Reply | Posted on 11/16/2011 4:28:39 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 3 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server