HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

strap cover terakhir
Friday, July 16, 2010
Posted on 8:47:19 AM | 6 Comments

baiklah.
kita selang-selikan dengan strap cover sebab cuma strap cover jea yang saya sempat buat. :D

rasanya saya tangguhkan lah dulu acara strap cover ni ke masa akan datang. ini last. sebab banyak lagi kain nak kena potong dan buat dress. ok. taklah banyak sangat sebenarnya. cuma mungkin sebab masa yang tak berapa nak cukup.

pilihan fabric adalah dari tuan yang empunya. cantik-cantik semuanya.
thank you, kasmei!

sehingga kita berjumpa lagi. selamat berhujung minggu yang indah.
daaa...


Made by Maya, Camera Strap Cover, Sewing Corner | 6 Comments
 

::IDa:: says ...
  alah maya.. terakhir ke? cantekkk nyerrrr... huhuhuhu

Reply | Posted on 7/16/2010 11:32:23 AM
 
maya replies ...
  buat masa ni lah...
nak buat mende lain lak.. so yg ni kene stop dulu..
thanks for the support!

Reply | Posted on 7/16/2010 11:16:26 PM
 

Kasmei says ...
  berbaloi2 tggu..canteq sgt..tq maya..

Reply | Posted on 7/16/2010 11:41:57 AM
 
maya replies ...
  aa!! thanks so much kasmei.. :)
tunggu!.. dia on the way tu cari awak..

Reply | Posted on 7/16/2010 11:17:26 PM
 

jackie says ...
  Do you left any camera strap for sell?
i am interested^^

Reply | Posted on 8/1/2010 5:11:12 PM
 

zaidong says ...
  cantik..ade jual lagi tak?

Reply | Posted on 8/4/2010 2:20:59 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 6 + 6 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server