HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

designing the moment
Sunday, July 04, 2010
Posted on 3:23:48 PM | 16 Comments

kegilaan lagi.
saya sedang berfikir secara serius samada mahu atau tidak meneruskan kegilaan ini.


Made by Maya, Camera Strap Cover | 16 Comments
 

Ida says ...
  omgeee!!!! cantek nya mayaa!!!!
please keep it up maya!!!
i might want moreee!!!! :P

Reply | Posted on 7/4/2010 4:08:39 PM
 
maya replies ...
  hihihi..
tq!!

Reply | Posted on 7/4/2010 7:51:05 PM
 

wan says ...
  why doubt?teruskan!!!

Reply | Posted on 7/4/2010 7:10:28 PM
 
maya replies ...
  tak larat asek sangkut je time menjahit...

Reply | Posted on 7/4/2010 7:51:46 PM
 

naza says ...
  cantek!!!
maya, kain apa je yg TAKDE dlm stash awak ye? drooling tengok ;)

Reply | Posted on 7/4/2010 8:11:09 PM
 
maya replies ...
  ahahaha... baaaaaaanyak lagi yg takde.. cuma sekarang kene slow down sket.. (walaupun byk kali gak terlajak perahunya)..

Reply | Posted on 7/4/2010 11:00:49 PM
 

maz says ...
  kalau ni boleh buat maya hilang stress, then better teruskan. saya pun boleh hilangkan stress tgk all your products :D

Reply | Posted on 7/4/2010 10:18:20 PM
 
maya replies ...
  hehe.. yep.. bila first time buat memang hilang stres... sbb seronok pertama kali tengok hasilnya.

tapiii.. bila dah banyak kali buat jarum asek patah jugak, tambah stress ada... kekeke... ingatkan saya buleh get over it.. rupanya tidak.. oh! kene jahit bende lain untuk hilangkan stress yg ni pulak.. :P

Reply | Posted on 7/4/2010 11:04:10 PM
 

dijadeja says ...
  ha'a la akak..tak semudah yang disangka membuatnye..berpeluh jugak ketiak!!hahaha

akak teruskaanlah....sedap aje mata memandang apa yang akak hasilkan..=)

Reply | Posted on 7/5/2010 8:34:45 AM
 

idina says ...
  Sangat cantik!! (p/s-dah reply email yg maya hantar~ wink2)

Sangat3 sukaaaaaaaaaaaa~ Thank youuuuuuu!!

Reply | Posted on 7/5/2010 10:14:36 AM
 

Sim says ...
  I am really interested in this camera straps, are you selling these? How does it wrap on the strap? Do you have instruction? Please email me. Thanks !

Reply | Posted on 7/23/2010 8:40:00 AM
 

zaidong says ...
  cantik!!! nak oder satu!

Reply | Posted on 8/4/2010 2:22:49 PM
 

koh says ...
  HI, I memang suka camera strap ini. Adakah stok ini masih ada atau adakah anda masih menerima tempahan? harap dapat balasan daripada anda. terima kasih.

Reply | Posted on 4/6/2011 3:20:16 AM
 

syena says ...
  cool!! still wat lg ker?

Reply | Posted on 4/15/2011 8:45:44 PM
 

farmys says ...
  cantiknya.. sib baik lum ada camera mahal tu.. kalau tak mesti heboh nk wat strap tu gak.

Reply | Posted on 8/3/2011 1:42:44 PM
 

How can I increase my height after 18? says ...
  I pay a quick visit everyday a few sites and sites to read articles, except this website presents
quality based writing.

Reply | Posted on 9/3/2017 4:14:04 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 12 + 2 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server