HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

tiefazatie says ...
  wah..bestnye kak..=)

Reply | Posted on 6/28/2010 10:57:36 PM
 
maya replies ...
  haha! memang best giler..
dah terasa rindu bandung dah ni..

Reply | Posted on 6/30/2010 12:24:22 AM
 

Naza says ...
  looking at your post..reminds me how i miss bandung...(err..yg sebenarnye pasar baru hehehe). jejakkan kaki 2 tahun lepas. time tu belum bercrafting lagi. Ni...alamak...asyik terkenang je kedai2 kain kat situ huhuhu

Reply | Posted on 6/28/2010 11:44:09 PM
 
suzi replies ...
  betul..netull..
sy pun sama..masa g sana dulu belum giler cotton..so x beli sgt
skrg baru rasa menyesal..:P

Reply | Posted on 6/29/2010 11:02:10 PM
 

maya replies ...
  haha.. dah bercrafting pun tersiksa jiwa gak sebab rasa nak bawak balik semua... hehe.. mane2 rase nak beli byk, terpaksa tahan2 beli 1m each jer.. sbb takut lepas tu tersadai jer.. huhu!

Reply | Posted on 6/30/2010 12:26:00 AM
 

ummi-Ai says ...
  bila la plak giliranku utk menjejakkan kaki ke bandung..huhu.kena masuk dlm budget tahun dpn plak ni....

Reply | Posted on 6/28/2010 11:54:12 PM
 
maya replies ...
  kumpul duit dr sekarang sempat lagi nih..

Reply | Posted on 6/30/2010 12:26:24 AM
 

nad says ...
  hi kak, besnyaaaaaaaaaaa....
mesti rambang gila tgk kain kan?
waaa...jeles.... =__=

p/s-kak, jm xchge link

Reply | Posted on 6/29/2010 1:16:55 AM
 
maya replies ...
  memang rambang mata... dok toleh kiri kanan je sampai sakit leher..

Reply | Posted on 6/30/2010 12:26:58 AM
 

wani says ...
  amboii depabjalan sakan...melly dgn abgnye bukan mainhepi..mesti kalau ikot hati semua nak kendong bok balikkan maya...bila la pulak kami nak pi niii

Reply | Posted on 6/29/2010 1:48:04 AM
 
maya replies ...
  a'ah betul.. kalau ikut hati memang mcm tu lah.. tapi apakan daya org kedai tu tak bagi .. hihihihi... elman & melly berjalan mmg suka tapi buat muke boring bile kene tunggu mama soppink.. hehe

Reply | Posted on 6/30/2010 12:28:15 AM
 

zila says ...
  wow.. bestnyer melancong.. n lagi best tgk cik maya bershopping... hehe... ikut travel agent ke sdn bhd?

Reply | Posted on 6/29/2010 8:32:38 AM
 
maya replies ...
  saya ikut kawan yg tiap tahun pi sana.. hehe.. semua tempat dia tahu..

Reply | Posted on 6/30/2010 12:29:10 AM
 

alimrans says ...
  food was awsome. klau pegi lg sya xmo shopping baju da (hopefully) tp nk enjoy food..

Reply | Posted on 6/29/2010 9:15:03 AM
 
maya replies ...
  yep.. tapi kene pilih tempat gak.. pernah try yg style warung punya, erk kembang tekak.. tapi kalau restoran, makanan diorang mmg tiptop.. sedap giler rasanya walaupun x pernah rase..

Reply | Posted on 6/30/2010 12:30:32 AM
 

suzie replies ...
  ye..ye..food nya sy sgt suka
miss simpang raya punya lauk sunda..
alahai nasib baik x mengidam

Reply | Posted on 6/30/2010 2:41:25 PM
 

maya replies ...
  ahahaha!
perempuan sunda lawa-lawa & baik-baik belaka... cakap pun lembut jer...

Reply | Posted on 6/30/2010 7:21:35 PM
 

Yati says ...
  Wow...
cantik gambar-gambar kat Bandung.
Saya pun teringin nak pergi, hopefully, bila rezeki mengizinkan. :)

Reply | Posted on 6/29/2010 10:49:45 AM
 
maya replies ...
  insyaallah ada ezeki tu nanti.. ni pun first time saya ke bandung..

Reply | Posted on 6/30/2010 12:31:17 AM
 

nurul says ...
  teringin nk pi badung, tp x kesampaian lg... huhu....

Reply | Posted on 6/29/2010 11:35:52 AM
 
maya replies ...
  insyaallah sampai lah masenya nanti tu.. :D

Reply | Posted on 6/30/2010 12:31:42 AM
 

ayu says ...
  wah..bestnya. kedai kain tu..giler kain :)

harap2, ujung thn ni sampai gak ke sana ^_^

Reply | Posted on 6/29/2010 12:34:42 PM
 
maya replies ...
  hah! memang giler.. kalau tak kerana anak dah merengek2 ajak balik, rase xmo keluar kedai kain.. heh he..

Reply | Posted on 6/30/2010 12:32:34 AM
 

trendymuslimah says ...
  salam ziarah

Reply | Posted on 6/29/2010 12:41:06 PM
 
maya replies ...
  salam.. jemput.. jemput.. buat mcm rumah sendiri..

Reply | Posted on 6/30/2010 12:33:07 AM
 

Aisyah says ...
  waa.. bestnye pi bandung.. dgn ade baby baru nih cam susah je nak pi shopping kan... hurmm.. teringin rase hati nak pegi.. mmg kain die betul2 murah ke maya?

Reply | Posted on 6/29/2010 3:15:30 PM
 
maya replies ...
  a'a.. ada baby susah sket kot.. tapi kalau baby boleh tido kat stroller, ok jer.. sbb kat sana tak panas mcm sini..

a'a kain kat sana mmg murah2 sangat.. sukaaa sangat!

Reply | Posted on 6/30/2010 12:34:29 AM
 

lyein says ...
  mesti beg elman n melly kt troli tu br bli kan?? kekekeee...

Reply | Posted on 6/29/2010 3:23:53 PM
 
maya replies ...
  a'a ler.. dah sorang ade beg, masing2 nak beg jugak... haha! yg paling suka mestilah melly dok bawak kulu kilir... tapi bila nak dukung, beg2 sekali mak dia kene dukung.. x sesuai tau..

Reply | Posted on 6/30/2010 12:35:42 AM
 

fawa says ...
  bestnya...hadiah besday dapat ke kota bandung g2...

Reply | Posted on 6/29/2010 4:07:26 PM
 
maya replies ...
  hehe.. lebih kurang lah..
padahal mase book tu x perasan pun termasuk birthday sendiri.. wakakaka!

Reply | Posted on 6/30/2010 12:36:28 AM
 

Ira says ...
  bila tgk kain2 tu membuatkan saya teruja nak ke sana jugak! ;)

Reply | Posted on 6/29/2010 10:14:21 PM
 
maya replies ...
  haa.. bile lagi ira.. cepat2 book tiket..

Reply | Posted on 6/30/2010 12:36:51 AM
 

idina says ...
  Hi Maya! Bandung sangat best untuk shopping kan??? ehehe~

Maya, interested utk tempat book cover~ cantik!!! brapa range harganya ye?

thank you!

Reply | Posted on 6/30/2010 10:31:25 PM
 
maya replies ...
  sorry dear,
saya x ambik tempahan utk book cover buat mase ni..
sorry yer..

Reply | Posted on 6/30/2010 10:35:08 PM
 

idina replies ...
  huhu~ yeke?? sob sob.. nanti bila boleh annouce boleh? I like~ ;)

Reply | Posted on 6/30/2010 10:40:56 PM
 

curey says ...
  hehehe

Reply | Posted on 7/1/2010 1:01:03 PM
 

curey says ...
  nak tgk kain yg beli kat bandung tuh...

Reply | Posted on 7/1/2010 1:02:00 PM
 

Amsyahril says ...
 
Assalamualaikum Tuan/Puan.

Mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit, semoga kebaikan hati Tuan/Puan menjadi amal ibadah hendaknya amiin….

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.


Reply | Posted on 9/8/2013 11:07:50 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 12 + 10 =
 

 

Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

© My CrazyArtZone 2007-2018. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server