HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

FREE!! Birthday Present
Friday, June 25, 2010
Posted on 7:45:36 AM | 139 Comments

(Dah nama present mestilah free kan? Hahaha!)

Ya! Saya tau, ramai yang sambut birthday bulan ni. Tapi, hari ni 25 Jun adalah satu-satunya birthday saya, jadi ianya lebih special. LOL! Cepat betul masa berlalu rasanya. Belum puas saya nikmati zaman kanak-kanak dan remaja... Hahahaha! Ok. Saya mengarut... Takpelah. Kita happy-happy jer lah eh.

Walaupun saya dah tua, ramai lagi yang lebih tua dari saya. Kahkahkah! Tiba-tiba saya nak gelak berdekah-dekah kahkahkah, bukan gelak sopan macam selalu, hihihi atau hehehe atau hahaha atau huhuhu.. Ah! Nampak macam happy sangat kan? ---Sebenarnya bila baca kahkahkah macam tu, macam gelak mengejek pun ya. Susah juga, sebab kita tak dapat dengar intonasi. Mungkin benar-benar happy sapa tahu?

Ok. Berbalik kepada tajuk asal, bersempena dengan hari yang sangat special ni, saya nak buat free giveaway.

Tadaaa!!!

Hadiahnya berupa reversible tote-bag untuk pemenang bertuah utama.
Suka tak?

Dan sepasang bookmark untuk pemenang bertuah kedua dan ketiga.
Suka tak?

Senang je caranya. Tulis komen je kat entry ni. Since saya tak ada di kawasan liputan sekarang dan tak berapa online, saya nak minta tolong sebarkan berita terkini hiburan sensasi gembira tentang free giveaway ni kat blog sapa-sapa yang sudi. Boleh?

Saya akan announce penerima bertuah yang dipilih secara random pada 1 July nanti.

Until then, I hope you enjoy yourself today, as much as I do! (Tiba-tiba nak spekong huhu!..)

Love,


Corat-Coret, Giveaways, Kisah Saya | 139 Comments
 

Maria says ...
  i love creative people... my mom is one of them..i just wish i cud become one, someday ;)

*thanks sbb selalu mencuci mata saya :)

Reply | Posted on 6/25/2010 8:44:27 AM
 
ciketon fazya replies ...
  http://fazya.blogspot.com/2010/06/nasib-baik-saya-tak-tamak.html

Reply | Posted on 6/28/2010 9:02:31 AM
 

Myza says ...
  Happy Birthday! Yang ke berapa? Ehem.. ehem..

Pergi bercuti ni hadiah in advance ya? Seronoknya dia..

Nanti saya war-warkan birthday Maya ok. ;-)

Reply | Posted on 6/25/2010 8:44:46 AM
 

ciketon fazya says ...
  huhu nak ..nak..nak...
ok nak tulis berita sekarang..:)

Reply | Posted on 6/25/2010 8:45:44 AM
 

jaja says ...
  maya shopping kat oversea la ni ye, best best! kali ni saya mengidam nak menang bookmark la pula :-P abstrak dan sangat unik!

Reply | Posted on 6/25/2010 8:51:16 AM
 

rina says ...
  yang pasti ko dh tua... aku belom. happy birthday yang.

Reply | Posted on 6/25/2010 8:54:52 AM
 

Aneesah says ...
  Aww, enjoy yourself too! [Saya memang biase spekong. Kahkah.]

Selamat hari lahir, semoga panjang umur, murah rezeki dan mendapat keberkatan Allah selalu. :) Keep up the craftworks!

Reply | Posted on 6/25/2010 8:59:03 AM
 

mila says ...
  ayat stereotype: selamat hari lahir, moga panjang umur n murah rezeki

ayat rock: dah bertambah tinggi umur hang... perbanyakanlah ibadat ok... buat giveaway selalu kui kui..

Reply | Posted on 6/25/2010 9:00:13 AM
 

snazzynsuch says ...
  happy bday maya! i hope you have fun! and may all your stashing wishes come true.. :)

Reply | Posted on 6/25/2010 9:28:42 AM
 

idina says ...
  Happy Birthday Maya~ I really enjoy your cool artwork!

Reply | Posted on 6/25/2010 9:33:17 AM
 

Little Mama says ...
  oh.. a very nice bag.. bookmark pun very lovely! count me in ;)

Reply | Posted on 6/25/2010 9:35:58 AM
 

Ummi says ...
  Happy birthday 2 U
Makin bertambah angka, makin bertambah idea :))

Reply | Posted on 6/25/2010 9:37:55 AM
 

gee says ...
 
-- Selamat Ulangtahun Maya! --
bahagia disamping suami, anak2 dan family tercinta hendaknya.

~ bag mamaa - tu kata irysad bila web ini dibuka td heheh

Reply | Posted on 6/25/2010 9:48:30 AM
 

Nur Solehah says ...
  Epy Burfday...

May this year shine in your life and u'll hepy alwayz

Reply | Posted on 6/25/2010 9:50:05 AM
 

MyBotanG says ...
  Happy Birthday Maya dearie. Many happy returns..

Reply | Posted on 6/25/2010 9:53:50 AM
 

salina says ...
  slmt ari lahir mai...moga terus rajin berkarya...laman ni merupa my main inspiration..dr buta benang..skrg dh mula berjinak2 ngan benang...so keep up the good work..

Reply | Posted on 6/25/2010 10:11:04 AM
 

Zety says ...
  Happy Birthday dear! Moga panjang umur, murah rezeki...

Reply | Posted on 6/25/2010 10:16:32 AM
 

m-i-o says ...
  happy birthday! semoga dilimpahi designer fabrics selama-lamanya. muehehe :P

Reply | Posted on 6/25/2010 10:19:59 AM
 

Sherry says ...
  happy birthday!

I blogged http://sherlovecontest.blogspot.com/2010/06/my-crazy-art-zone-giveaway.html

Reply | Posted on 6/25/2010 10:26:15 AM
 

a.n.i.Q..u.e says ...
  Many Happy Returns Maya .......

"You cant help getting older, but you dont have to get old" (George Burns) mantra orang tua yg selalu rasa muda .. (hahahaha)

and have a wonderful wonderful birthday .. !!!

:-)

Reply | Posted on 6/25/2010 10:26:40 AM
 

maswanie says ...
  Happy Birthday maya....may all ur wishes come true and Happily ever after !! :D

Reply | Posted on 6/25/2010 10:47:29 AM
 

chipmunk says ...
  Happy B'day Maya. Moga ceria selalu dan sentiasa diberkati olehNYa. Selalu singgah sini tapi x penah tinggal jejak lagi :-)

Reply | Posted on 6/25/2010 10:51:23 AM
 

nurul8882 says ...
  happy birthday kak maya!
semoga panjang umur & murah rezki
may Allah will always bless u n ur family...

sy da promote kt blog sy...
http://syah-nur.blogspot.com/2010/06/my-crazyartzone-birthday-present.html

Reply | Posted on 6/25/2010 10:57:24 AM
 

fathiah says ...
  happy birthday kak..moga dilimpahi kreativity yg lebih mantop!! May Allah bleass u & ur family kak..

Reply | Posted on 6/25/2010 11:05:12 AM
 

iena says ...
  Maya, Selamat Hari Lahir. Umur itu anugerah daripada ALLAH S.W.T. Oleh itu manfaatkanlah ia dengan amalan yang soleh dan di redhai oleh ALLAH S.W.T. Moga panjang umur serta murah rezeki. Buat banyak lagi baju-baju dan kraft2 yang cantik dan menarik.

Reply | Posted on 6/25/2010 11:08:32 AM
 

suzie says ...
  1. Selamat HAri Jadi yg Ke..rasa cam boleh agak je..haha..sebab sedari zura kat umah sebelah tu katanya kawan masa kecik2 dulu :P
2. Saya mmg pelawat setia web maya sbb apa2 dlm web ni semuanya comel (bodek skit)
3. Saya sokmonyer masuk giveaway, tp sokmo x penah dpt. sy harap utk kesekian kalinya (melly or elman or random.org) pilih saya. saya dah berangan nak bw tote p opis atau baca buku yg ditanda dgn designer fabric hasil tangan maya..oh terasa mcm pathetic plak..kahkahkah

dan..sy akan blog kan entry ni jap lagi kat http://aryssaiman.blogspot.com

Reply | Posted on 6/25/2010 11:15:15 AM
 

mushroom says ...
  selamat hari lahir, moga panjang umur, murah rezeki sihat selalu, di bawah lindungan Allah selalu hendaknya..aminnnnnn

birthday song kali ni dalam indon ye!

Panjang umurnya 3x
Serta mulia 3x

Selamat ulang tahun kami ucapkan
Semoga panjang umur kami kan doakan
Selamat sejahtera sehat sentosa
Selamat panjang umur dan bahagia..


http://ciktina.blogspot.com/2010/06/give-away-by-mayas.html

ok saya nak tote-bag!

Reply | Posted on 6/25/2010 11:21:25 AM
 

^ummi-Ai says ...
  tantiknye beg tu..nak jugak2 nak jugak!! hehe

anyway, happy besday maya!
all d best in wat eva u do & may Allah bless u with happiness ever after :)

Reply | Posted on 6/25/2010 11:33:00 AM
 

Yati says ...
  Maya,
happy birthday to you!!! Semoga gembira, sihat dan dirahmati Allah! :)

Reply | Posted on 6/25/2010 11:34:27 AM
 

hanis says ...
  murah rezeki hehe
Happy Birthday Maya!

Reply | Posted on 6/25/2010 11:38:42 AM
 

ct as says ...
  happy birthday maya...
semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki..
semoga idea utk berkarya semakin melimpah ruah..

*comey tote bag itu..bookmark pun cute jugak.. (^^,)

Reply | Posted on 6/25/2010 11:40:25 AM
 

dilla says ...
  Salam...
Happy Birthday Maya...
happy birthday to me too ( 16 Jun...)

Semoga Allah SWT sentiasa merahmatimu.....Amin...

Reply | Posted on 6/25/2010 11:42:15 AM
 

ApasH says ...
  happy Birthday!!

Saya nk join giveaway ni..thanks

Reply | Posted on 6/25/2010 11:49:55 AM
 

zalina says ...
  wpun first time msk sini, tu pun tru kak jaja nyer blog *wink*

suka sangat tengok setiap hasil kerja tangan maya, coz i' tak kreatif ahaks!!! tangan keras :p apepun selamat hari jadi ya...

Wishing you all the best in the year to come. May your days be filled with sunshine and beautiful colors. And may your nights be filled with comforting dreams and wishes to come.

Dan semoga maya akan seterus n berterusan dilimpahi dengan idea dlm menghasilkan kerja2 kraftangan ni ya ...

Reply | Posted on 6/25/2010 11:59:47 AM
 

shima says ...
  Happy Birthday Maya!!!!
love all ur creative things..

Reply | Posted on 6/25/2010 12:06:38 PM
 

Naza says ...
  Happy birthday Maya!
Have a Grrrrreat one!

Reply | Posted on 6/25/2010 12:12:08 PM
 

ayu says ...
  Selamat hari lahir :) Semoga sihat dan happy selalu.

Reply | Posted on 6/25/2010 12:19:18 PM
 

d u r a says ...
  happy birthday Maya!

comel sungguh bookmarks itewww..

Reply | Posted on 6/25/2010 12:49:38 PM
 

ET says ...
  Err.. Maya Maya.. firstly, HAPPY BERSDAY 2 U.

secondly, kalu Maya bagi i hadiah di atas, i akan buat free of charge satu caricature of you or your kid.

amacam? deal?

Reply | Posted on 6/25/2010 1:00:22 PM
 

nadnye says ...
  Salam maya..
suka tengok hasil kerja tangan orang kreatif dan apa lagi jika berpeluang memiliki hasil kerja tersebut..

Happy Birthday to u dear...
pss...sama la kita date 25 pun tarikh lahirku

Reply | Posted on 6/25/2010 1:17:18 PM
 

nadiah says ...
  salam kak maya
happy b'dy muga jodoh berpanjangan hingga akhir hayat,
disamping anak2...
blog yg best,suka dgn hasil tangan kak maya...
harap2 leh menang tote bag tu....
bookmark tu cute sangat...

Reply | Posted on 6/25/2010 1:31:32 PM
 

Ja says ...
  Maya Karin.. Happy Birthday.. semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu (ayat streotype aku bila wish birthday kat orang).

Reply | Posted on 6/25/2010 2:25:48 PM
 

zam says ...
  happy birthday mayaaaaa.. yang ke tutttt..sebaya rasanye kita..ehehhe
semoga panjang umor murah rezeki bertambah2 ramai kawan dan customer..hehehhe
anyway mmg teringin nak menerima hasil kerja tangan maya..tak kira la yang mana..ehehe nampak cantek gile tote bag tu ;) sunggoh kagums dengan orang2 kreatif :)

Reply | Posted on 6/25/2010 2:43:33 PM
 

Maz says ...
  Happy Birthday Maya.

Kreativiti you memang menarik dan lagi menarik kalau i dapat one of that present sebab this is my first time baca your blog.

Reply | Posted on 6/25/2010 2:49:53 PM
 

::IDa:: says ...
  Happy Birthday Maya!!!
I love you!!!!
and thank you sebab luangkan masa buatkan i punya camera strappP!!!! eventho at that time u sangat busyyy..
i mmg berharap sangat at that time..
now I dah dapatt!!! yeay!!!
nnti I blog about it ya!!!

Happpy Birthday again Maya!!!
Muaaaxxxxx!!!!!!!!

Reply | Posted on 6/25/2010 3:40:14 PM
 

cicakgirls says ...
  assalamualaikum, saya sertai!
selamat menyambut ualng tahun kelahiran yang ke-?
semoga rahmat Allah S.W.T akan sentiasa mengiringi kak maya dan keluarga di dunia dan akhirat. Amin

Reply | Posted on 6/25/2010 3:51:10 PM
 

lyein says ...
  happy bday my fweenn..aku pn skang agak sukar nk berfb kerana sepjg zaman di blok..aisshh nyampaahh!!!

Reply | Posted on 6/25/2010 4:32:31 PM
 

Ummi izah says ...
  Assalamualaikum..

Selamat Hari Ulangtahun Maya..Semoga diberkati dan dirahmati Allah. More wishes and statement pasal Maya @ my blog ^_^

Reply | Posted on 6/25/2010 4:47:48 PM
 

ayda says ...
  happy birthday kak maya... >_<
really love all ur creations...

Reply | Posted on 6/25/2010 5:22:40 PM
 

nieda says ...
  happy birthday...semoga ceria2 selalu.

Reply | Posted on 6/25/2010 5:29:00 PM
 

NeezaNeedleS says ...
  waha.. hari ni pon birthday saya jugak.. hepi bday kita!!!

sy pon buat giveaway jugak.. ada masa do dropby neezaneedles.com

:D ngeee...

Reply | Posted on 6/25/2010 5:31:01 PM
 

HaNy says ...
  hepi birthday maya..suka ngan sentuhan maya dalam seni jahitan nih...tersangat kreatif...teruskan...

Reply | Posted on 6/25/2010 6:00:26 PM
 

Lynn Nasir says ...
  assalamualaikum,

HAPPY BIRTHDAY!! May Allah swt bless u n ur family..amiin ^^

Reply | Posted on 6/25/2010 6:29:17 PM
 

sue says ...
  Wahh..Happy Birthday Kak Maya..Semoga Berbahagia selalu

Nak join jugaa...Nanti sue sebar2kan tentang free giveaway ni ya..heeee

Reply | Posted on 6/25/2010 7:04:58 PM
 

KI says ...
  Mai :)

Hehehhe :D

Macamana nak menang beg reversible tu? Ramai sangat peminat lain yg komen.. hmmmm *thinking*

Ada harapan tak KI boleh menang ni?
Hmm takpelah..

Anyways, just like a normal bday wish.. May Allah Bless you and the family!!

Cuma, this is my first birthday wish to you on MyCrazyArtZone and the first birthday wish as a customer!! Chewahh!!

You have fun girl ;)

KI..

Reply | Posted on 6/25/2010 8:24:08 PM
 

NZ says ...
  Hepi birthday....semoga dipanjangkan usia + dimurahkan rezeki + dipermudahkan segala urusan + hidup diberkati Allah selalu....amin.....

Cantik beg tu......

Reply | Posted on 6/25/2010 11:56:38 PM
 

Khairunnisa DAlim says ...
  happy birthday, saya jumpa blog kak maya sewaktu saya mencari patern untuk jahit baju kurung. Saya dalam proses nak belajar jahit baju sendiri. Upah jahit baju kat KL ni mahal sangat lah. Untuk jimat kos saya perlu belajar... tutorial yang kak maya bagi tu senang nak faham lah. thanks eh, hope next time ada tutorial jahit baju melayu pula :D

Reply | Posted on 6/26/2010 12:41:44 AM
 

dwimaya says ...
  lovely bag and bookmarks! love them all :)

happy birthday.. thanks for sharing your creativity.. ramai yg inspired with this blog, i believe so..

Reply | Posted on 6/26/2010 1:17:00 AM
 

Zura says ...
  HAPPY BIRTHDAY My Fren!

Hehehe...mestilah ko happy, ko muda beberapa hari dari aku ekekeke

Reply | Posted on 6/26/2010 3:15:04 AM
 

mamawidad says ...
  SALAM , MAYA,

itulah untungnya berkawan di virtual life ni, rasa macam celeb ek?
many happy returns of the day!!!

thanks 4 ur inspiration!

Reply | Posted on 6/26/2010 9:23:12 AM
 

erin says ...
  mau adiah dr birthday gulz.. girls ker? hik hik hik

Reply | Posted on 6/26/2010 9:31:44 AM
 

Jenny says ...
  happy birthday gal! get to know ur blog thru jaja. ur work is amazing =)

Reply | Posted on 6/26/2010 10:39:11 AM
 

iefa says ...
  nak try lucky gakla
anyway epi befday to kak maya
bia umo tua janji ati mude sokmo...heheh

Reply | Posted on 6/26/2010 4:27:08 PM
 

tety says ...
  Happy Bday Maya.... erkkkk sweet 17 eh?? huhuhuh nti leh la cari hadiah utk diri sdiri kt tpt 'tiada dlm kaw liputan..."

Reply | Posted on 6/26/2010 11:20:41 PM
 

suziesanji says ...
  happy besday Maya....
suziesanji akan tolong hebah2 kan.. eceh

Reply | Posted on 6/26/2010 11:52:55 PM
 

izue says ...
  mahu juga! mahu juga! =)

nway. hepi beday kak maya!

Reply | Posted on 6/27/2010 5:37:47 PM
 

jannah says ...
  waaa...terlambat dua hari saya nak wish happy birthday...tapi nak wish juga..happy belated birthday kak....may all wish come true.......

Reply | Posted on 6/27/2010 8:44:51 PM
 

lia says ...
  Happy Birthday Maya...
Moga bertambah usia bertambah lagi kreativiti ye...
(asik ternampak2 je tote bag tu la...hihi)

Reply | Posted on 6/27/2010 9:44:34 PM
 

:L:I:L:L:Y: says ...
  SELAMAT HARI ULANG TAHUN KELAHIRAN KAK MAYA..
I'M ONE OF UR SILENT READERS..
IT'S GAIN A LOT OF KNOWLEDGE TO ME..
SEMOGA BERBAHAGIA DI SAMPING SUAMI TERCHENTA,ANAK2 TERSAYANG, DAN KELUARGA YG BAHAGIA..

sy ade bt entry for ur GA...
http://lillyshoppe.blogspot.com/2010/06/berita-terkini-hiburan-sensasi.html

Reply | Posted on 6/27/2010 10:09:23 PM
 

ija says ...
  hepi besday...Maya
i really loves the bag....cantikkkkk gitu
moga dgn bertmbah usia makin bertmbh kreatif....

Reply | Posted on 6/27/2010 10:22:38 PM
 

nadiah says ...
  my entry....
http://nettskerepek.blogspot.com/2010/06/free-birthday-present.html

Reply | Posted on 6/27/2010 11:53:23 PM
 

AROL DSHW says ...
  eh, arol nak join jugak! hehe.
SELAMAT HARI LAHIR ! (:

arol sudah post entri pasal GA ini di blog. (auto-publish 28 Jun 2010, pukul 12.00 tengahari)
http://arolpunyeblog.blogspot.com

okay. arol juga sudah beritahu ttg GA ini di http://malaysiagiveaway.blogspot.com/ dan http://1malaysiagiveaway.blogspot.com/.
nanti mereka iklankan GA ini. :)

Reply | Posted on 6/28/2010 12:29:08 AM
 

zainab(zaikulim) says ...
  Salam Perkenalan dari zaikulim

Selamat Hari Ulangtahun Maya..
Semoga diberkati dan dirahmati Allah. More wishes and statement pasal Maya @ my blog ^_^

Reply | Posted on 6/28/2010 12:29:44 AM
 

kakyong says ...
 
salam kenalan..

kakyong pun dah buat n3...

http://kakyong-sukasuka.blogspot.com/2010/06/free-birthday-present-by-my-crazy-art.html

Reply | Posted on 6/28/2010 12:52:25 AM
 

zie fauzi says ...
  selamat hari jadi... berkenan dengan beg tu... bookmark pun berkenan jugak.. kalu ada rezeki teringin salah satunya... hehe..

dah khabar2 kan GA ni kat blog...

Reply | Posted on 6/28/2010 1:24:45 AM
 

fa10 says ...
  Selamat Hari lahir MAYA...
moga kehidupan lebih diberkati ALLAH...

saya dah war-warkan pasal GA ni kat blog saya...

http://bicaramataku.blogspot.com/2010/06/free-birthday-present.html

Reply | Posted on 6/28/2010 6:22:34 AM
 

melor says ...
  selamat hari lahir. melor pun nak cuba gak

Reply | Posted on 6/28/2010 6:33:54 AM
 

Nida says ...
  As-salam..
Selamat ulang tahun kelahiran buat Maya..

Nida mencuba.. harap2 dapat beg yang cantik..aminnnn

http://along-nidar.blogspot.com/2010/06/free-birthday-present.html

p/s: ada lagu Nida tujukan buat Maya.. datang jenguk tau :)

Reply | Posted on 6/28/2010 7:19:03 AM
 

rohayu(ayu) says ...
  Salam...Ayu join gak



Selamat Hari lahir MAYA...
moga kehidupan lebih diberkati ALLAH...Amin

Reply | Posted on 6/28/2010 8:27:49 AM
 

aku_tulip says ...
  hepi besday maya...dah terlambat ucap ni...heheheh...
yg ke berapa tuuuu...
apa˛ pon mudah˛an sentiasa dalam keberkatan -NYA Insya'Allah...

p/s...ari 2 saya dak komen..tapi mcm tak masuk la...maya sori ek klu terpost 2 kali..

Reply | Posted on 6/28/2010 8:56:30 AM
 

along says ...
  Happy Belated Birthday sis! first time jengok blog sis ni.. Pasni akan melawat lagi tgk entry & giveaway baru!

Saya da update di blog.. Sudi2kanlah sis datang jengok yerrr..

Salam perkenalan dari saya :)

Reply | Posted on 6/28/2010 9:02:59 AM
 

meandbaby says ...
  Happy Birthday...untuk ucapan aku yang kali keberapa...
kalau aku tak menang pun tak pe...sebab aku akan buat order gak...
Boss! kasi oder strap camera reversible satu!bookmark comei satu!bookcover tak de kaler pink satu!tak mau pink,tak mau tarok munga banyak sangat...okei boss?

hahaha...boleh gitu?

Reply | Posted on 6/28/2010 9:06:41 AM
 

ida says ...
  Hepy belated burfday..
Umur dihitung menakutkan rasa, rezeki terima dikongsi bersama,ceria sentiasa di hari bahagia, agar mendapat redha yg Esa, Tiada kata seindah biasa, hanya ucapan sekadar bahasa
Mendaki tinggi mencapai bersama, mengharungi hidup aman sentosa...

Reply | Posted on 6/28/2010 9:33:15 AM
 

lovefabrics says ...
  wah happy belated birthday!
moga iman ber +
rezeki melimpah
umur panjang
dan sume doa yg baik2 aja..

dah update di blog! sila htp://lovefabrics.blogspot.com

Reply | Posted on 6/28/2010 10:59:46 AM
 

chemara says ...
  M-maya
A-all about craft
I-is you, yourself
S-so creative & unique
A-all represent you, so sweet & lovely
R-rose can be you
A-any colors, but they are simply beautiful
H-happy birthday to you, beautiful rose.

Reply | Posted on 6/28/2010 11:44:40 AM
 

areteacar says ...
  uhuuuuuu..... easiest contest yang paling best!!!
ok... jom hebahkan berita...!! hehe...

Reply | Posted on 6/28/2010 1:45:12 PM
 

pjaz says ...
  salam,
happy birthday dan semoga panjang umur
serta dimurahkan rezeki selalu :)
smoga terus sukses!!~ :)

M: Maya is cute
A: Age is not important (Kalau nak awet mude..heehe ;)
Y: Your birthday is special time to celebrate the gift :)
A: Aww, i love ur tote-beg.. :)

http://buahpauhmangostan.blogspot.com

Reply | Posted on 6/28/2010 2:16:31 PM
 

marie says ...
  Happy Belated Birthday Maya! Semoga sentiasa diberikan inspirasi dalam kerjaya Maya..Take care!! Allah loves all of us..always remember Him.

I am one of ur virtual fans..love ur creativity.
Ur blog gives me inspiration and motivation for me not to stop sewing!!...Go go go...

Reply | Posted on 6/28/2010 3:16:22 PM
 

Tinicraft says ...
  Salam Kak Maya, happy birthday semoga sukses & ceria selalu..please remember that age does not matter, the heart should always be better!

Reply | Posted on 6/28/2010 4:01:27 PM
 

Ariq Reefqi says ...
  Happy Birthday to U Maya!!!
May all your dreams come true....

Reply | Posted on 6/28/2010 6:15:15 PM
 

anin says ...
  selamat hari lahir maya
semoga sentiasa diselebungi keberkatan dn dimurahkan rezeki

semoga amalan bertambah seiring dgn usia kita..semakin kita menghampiri syurgaNya

Reply | Posted on 6/28/2010 7:01:12 PM
 

lyndz says ...
  oups...happi birthday
Semoga murah rezeki, panjang umur n success selalu
sye selalu tertuko 26.05 dengan 25.06 ^_*

sye selalu jadik 'pembaca senyap' blog nie....ske tengok hasil kerja tangan maya yg amat creative tu.....i like

Reply | Posted on 6/28/2010 7:24:37 PM
 

tiefazatie says ...
  hepi besday sis!
may god bless u always...
moga murah rezeki..
panjang umor..
artwork kak maya memang best..=)
keep it up sis!

Reply | Posted on 6/28/2010 7:58:19 PM
 

anyss says ...
  hello ! hepy besday kak maya :D anda mempunyai hasil tangan yang sangat kreatif. suka suka :) may your dreams come true.

Reply | Posted on 6/28/2010 8:36:55 PM
 

adhan says ...
  salam maya...
hepi belated besday..maya, sy minat sngat dgn reusable book cover tu...nak tempah...please....

Reply | Posted on 6/28/2010 9:39:40 PM
 

tiefazatie says ...
  hye sis maya...
nie url ifa dh war2kan giveaway sis nie ye..
ifa pun mskkn link sis dlm bloglist ifa..

http://tiefazatie.blogspot.com/2010/06/birthday-present-by-sis-maya.html

tq!

Reply | Posted on 6/28/2010 10:50:03 PM
 

mieza says ...
  happy birthday to Maya...huhuhuhu i join ur giveaway neh i suke dgn tote bag tu huhuhuhuhu neh url i http://nurmieza80.blogspot.com/

Reply | Posted on 6/28/2010 11:00:51 PM
 

Ibu Emir says ...
  Hi, im joining too.. Happy Birthday to you..

and I have listed your giveaway at my blog as well.

Thanks ya

Reply | Posted on 6/29/2010 3:00:39 AM
 

syakila says ...
  Salam...

Kila nak turut serta jugak..

ini blog Kila:http://nurnuha-syakila.blogspot.com

happy birthday to Maya...

Kila suke dgn tote bag tuuu..harap2 bertuah nanti

Reply | Posted on 6/29/2010 8:48:50 AM
 

ibu ayra says ...
  salam kak maya...

hepi besday... semoga bertambah2 rezeki bila dah tambah umor nih...

semoga hasila kreatif kak maya jugak akan makin cantik dan mantoppp....

last but not least, semoga kak maya sentiasa dirahmati Allah...amin...

Reply | Posted on 6/29/2010 11:43:06 AM
 

are-qu says ...
  salam....
"happy Belated birthday maya"

saya dah join...

Reply | Posted on 6/29/2010 11:48:40 AM
 

mummyalesya says ...
  happy birthday dear
count me in k

Reply | Posted on 6/29/2010 11:50:50 AM
 

Aisyah says ...
  eh bday bulan nih gak ke? same laa kiter and baby zara.. :) Happy belated bday..

*br arini sempat online lepas deliver aritu.. :)

Reply | Posted on 6/29/2010 3:17:29 PM
 

NUR AMIRAH AIDURA says ...
  "Umur tidak bergantung kepada tahun, sebaliknya bergantung kepada pembawaan dan kesihatan kita. Sesetengah manusia dilahirkan tua dan ada pula yang tidak pernah bertambah umurnya" -renungkan sedalam-dalamnya- Selamat Ulang Tahun Kelahiran. "Kita tidak rancang untuk gagal, tapi kita gagal merancang"

Reply | Posted on 6/29/2010 4:19:36 PM
 

umie77 says ...
  Salam perkenalan,

Selamat Hari lahir Maya, moga panjang umur dimurahkan rezeki dan berbahagia dunia akhirat...Amiin

-saya join contest ni ya...salam.

Reply | Posted on 6/29/2010 4:34:40 PM
 

mama zharfan says ...
  Happy Birthday!! may all ur wishes and dreams come true!!!

count me in for the give away ;)

Reply | Posted on 6/29/2010 4:49:03 PM
 

Ummu umar says ...
  Salam..saya join ye!
Happy belated birthday!
May Allah bless u n give u wonderful life in His world and hereafter! Ameen..

Reply | Posted on 6/29/2010 4:53:09 PM
 

Wanie says ...
  hai k.maya, birthday akak sama ngan anak sye.25/6..sy dh letak dlm blog ye..semoga akak gembira selaluu

Reply | Posted on 6/29/2010 5:02:06 PM
 

syafini says ...
  happy Birthday Dear... =)

Reply | Posted on 6/29/2010 5:12:42 PM
 

ros says ...
  selamat hari lahir..jemputlah singgah dan follow blog sy ya..tq

Reply | Posted on 6/29/2010 6:03:17 PM
 

kakzaa says ...
  oooo..eppi besday to u maya...
semoga diberi lindungan sentiasa..
eppi alwayz....

Reply | Posted on 6/29/2010 6:17:44 PM
 

akmar waldorf says ...
  happy birthday to u sis. have a blast one ya. :)
artwork sis sgt cute lah. sukeeee!!
hope akan dpt tote bag tu. hihi :)

Reply | Posted on 6/29/2010 6:58:06 PM
 

Fieza_ibu muiz says ...
  Cantiknya hasil karya Maya... canggih la... Dompet tu pon, berkenan sangat..

Kita pon nak join la GA Maya nih... Kita dah buat entry Khas untuk Maya...

http://kasihabadi03.blogspot.com/2010/06/free-birthday-present-dari-maya.html

Reply | Posted on 6/29/2010 8:51:52 PM
 

kopoklekor says ...
  AI KOJO SONANG JO NI....
den pon nak join kontes ni ha...
huhu...

Rasa macam nak join giveaway lagi malam nih... So, pilihan saya adalah GA dari Maya...
Berkenan betul dengan hasil karya nih... So, apa lagi... Sementara sempat, jom join..

epi besday..oo epi besday...
muge blog akan dpenuhi polower
also sntiasa wat kontes
n diberikan kerajinan melawat sayer..hikhik..
wel besday .....

Reply | Posted on 6/29/2010 9:19:24 PM
 

Ney Ezzo says ...
  EPY BURFDAY MAYA!
smoga epy2 slalu & d murahkn rezeki..=)
like dis giveaway..=)

Reply | Posted on 6/29/2010 10:09:09 PM
 

qasih says ...
  saya pun teringin nak giveaway nie~nanti saya akan buat post n uar-uarkan pada yang lain~mekasih~
n___n

Reply | Posted on 6/29/2010 10:10:11 PM
 

gnie says ...
  Happy Birthday Maya...hepi2 slalu...baik nye hati bg adiah bday..hee
nnti gni tlg sebar2kan...

Reply | Posted on 6/29/2010 11:30:55 PM
 

MamaLyna says ...
  hi, saya join giveaway nie...
HAPPY BIRTHDAY TO YOU...

Reply | Posted on 6/29/2010 11:46:40 PM
 

dyra sarun says ...
  hai maya :)

hapy blated bday :) may ALLAH bless u :)

maya gi bandung eh ? wah best gile :) shopping msti puas puas tau sbb brg sne sgt lah murah :D my family plan nak gi bandung jugak this dec sbb ada org kawen dkat indon so pergi jalan jalan sekali whee :D

my mum , kalau pergi indon kan , memang shopping gile gile lah kot . kitorang kalau balik indon , bawak satu dua baju just for 1 or 2 days ,baju lain lain beli jea dekat sana . and oh ! one more thing , pergi indon , kena try makanan indon . i actually tak berapa minat sangat makanan indon sbb kdg kdg nama pelik pelik lpas tu rasa pon mcm pelik , tp makan jea lah . sbb dkat malaysia tak ada kan :)

actually , ada several places yg best dekat bandung , last time we went there , tapi lupa lah , sorry , kalau tak boleh recommend :( sbb gi jalan byk2 smpai tmpt pon dah tak ingat :)

tapi satu jea , enjoy your visit to bandung :) i suke kalau blek indon sbb indon macam lain sikit kot dengan malaysia . lg pon berapa tahun sekali baru blek sane , so memang suke gile lah kalau balek :)


sorry panjang gila comment :) dah la byk gila comment maya kene baca ni :) anyway , hapy bday again maya :D

Reply | Posted on 6/29/2010 11:58:24 PM
 

Honey says ...
  On your birthday I wish you much pleasure and joy;
I hope all of your wishes come true.
May each hour and minute be filled with delight,
And your birthday be perfect for you!

Reply | Posted on 6/30/2010 12:28:45 AM
 

Honey says ...
  http://hanifadhlinaabdulrahman.blogspot.com/2010/06/free-birthday-present.html

Reply | Posted on 6/30/2010 12:29:43 AM
 

sakinah says ...
  hi, saya join giveaway nie...
HAPPY BIRTHDAY TO YOU...

Reply | Posted on 6/30/2010 1:38:02 AM
 

salmia says ...
  salam tuan blog,

semalam adalah kenangan,
hari ini pastikan ia penuh dengah senyuman
esok jangan terlalu diharapkan. :)

happy belated birthday!
*birthday sama dgn manager sy! hehehe

Reply | Posted on 6/30/2010 9:06:39 AM
 

Zam says ...
  Selamat Hari Lahir...

Moga maya sentiasa berada dlm keberkatan dariNYA...
dimurahkan rezeki, dipanjangkan umur.....
diberi kesihatan yang baik membesarkan anak2 n yg pasti untuk suami tercinta.......
dan yang paling penting dapat buat kraf yang cantik2 n kreatif lagi....

Reply | Posted on 6/30/2010 9:35:43 AM
 

ummi sofiyyah says ...
  Salam kenal Maya,
Baru jumpa blog ni...sgt teruja melihat hasil tgn yg kreatif... semoga dgn meningkatnya usia, menambahkan lagi kematangan & keimanan kita...

Semoga sukses selalu....

Reply | Posted on 6/30/2010 9:37:33 AM
 

fizah says ...
  Happy birthday Maya..!!
Semoga Allah mencurahkan idea2 yang lebih kreatif untuk menghasilkan kraftangan yang best gileeerr...fuhh..gile pun tak best macam ni...hehe..

Saya tak kenal Maya..tapi saya adalah pengunjung yang setia..heheh...peace..

Reply | Posted on 6/30/2010 10:19:47 AM
 

Aarin says ...
  Salam kenal maya...

Selamat hari lahir... Moga apa yang maya impikan akan tercapai!!

http://aarin-luv-contest.blogspot.com/2010/06/free-birthday-present.html

Reply | Posted on 6/30/2010 10:23:59 AM
 

adianiez says ...
  blogwalking... jumpa giveaway maya ni...
try.. mana la tau tomorrow hari bertuah saya...
yahoo...
anyway, happy bday.
kita friends yer...

Reply | Posted on 6/30/2010 12:18:49 PM
 

ctnurkhijah says ...
  hepy besday....
semoga dimurahkan rezeki dan berbahagia hingga ke akhir hanyat... amin.

Reply | Posted on 6/30/2010 12:31:44 PM
 

nil says ...
  hepy birthday :)

smga dpnjgkn umur dan dimurahkn rezki k..

Reply | Posted on 6/30/2010 1:06:11 PM
 

ieyza says ...
  hepi besday my dear
semoga panjang umo n murah rezeki

Reply | Posted on 6/30/2010 4:41:49 PM
 

faris says ...
  haiii

selamat ulangtahun kelahiran
semoga sihat sentiasa

tq

Reply | Posted on 6/30/2010 4:43:57 PM
 

dianna says ...
  selamat menempuh hari yang semakin dewasa dengan penuh gembira :)

happy birthday to you the most creative women i ever seen. <3

Reply | Posted on 6/30/2010 6:15:23 PM
 

ummuabdullahsyaakir.blogspot.com says ...
  Salam Maya

Saya join juga yea..

Selamat Hari Lahir..moga dipanjagkan umur,dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan..

Reply | Posted on 6/30/2010 7:40:00 PM
 

Miza Yusof says ...
  salam. selamat hari lahir.
miza join. ini linknya http://hayworlds.blogspot.com/2010/06/free-birthday-present.html

check yea. thanks :D

Reply | Posted on 6/30/2010 9:09:27 PM
 

FAR says ...
  Hepi Besday Maya..

Semoga panjang umur dan murah rezeki.. Dan yang penting Maya blogger yang tak kedekut ilmu..

Eh sempat lg ke.. tak pe la cuba nasib..

http://myluverly.blogspot.com/2010/07/besday-maya.html#links

Reply | Posted on 7/1/2010 9:26:16 AM
 

lynna says ...
  Naper komen saya b4 nih takde..takperla..
appy B'day yer...

semoga dilindungi yang maha Esa..dan tenang sentiasa...

Reply | Posted on 7/2/2010 2:07:09 PM
 

Helwa Hassan says ...
  happy birthday!

may u have a wonderful life and be that person u wish to be .. gud luck! =D

Reply | Posted on 7/13/2010 11:02:21 PM
 

nurul amalina says ...
  happy birthday. hari bergembira. hari untuk berterima kasih kpd ibu yang melahirkan..

Reply | Posted on 7/29/2010 12:53:06 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 4 + 3 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

© My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server