HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

flowery camera strap slip cover
Tuesday, June 22, 2010
Posted on 7:29:51 AM | 12 Comments

Untuk Ida.

Cantik giler kain ni! Hajat di hati nak buat lagi sebab hari ni dapat kain baru... Lalalala! Tapi kain lining dah habis. Nak kene top-up juga. Jadi, hasrat tersimpan begitu saja. Nak buat apa banyak-banyak pun tak tau. Hahaha!

Ok. Saya akan berada di luar kawasan selepas hari ni. Tak lah lama pun, tapi akan melangkaui hari lahir saya... :D

Stay tune! I have something special for you. ;-)


Made by Maya, Camera Strap Cover, Sewing Corner | 12 Comments
 

rina says ...
  sangat ceria...

Reply | Posted on 6/22/2010 9:17:25 AM
 
maya replies ...
  :D cerialah.. kate cuti..

Reply | Posted on 6/22/2010 8:11:54 PM
 

aku_tulip says ...
  corak yg ceria....nk gi mana tuuuuu...bole ikut tak....hehehehe...

Reply | Posted on 6/22/2010 9:40:33 AM
 
maya replies ...
  jom jom.. nak ke seberang je..

Reply | Posted on 6/22/2010 8:12:12 PM
 

Cheau Yun says ...
  maya, camera strap slip cover ini pakai lining macam mana?
kena yang keras tak?

Reply | Posted on 6/22/2010 10:23:54 AM
 
maya replies ...
  saya guna lining kain medium tebal tapi tak keras sangat..

Reply | Posted on 6/22/2010 8:12:51 PM
 

printedcotton says ...
  hi maya,

so impress your handmade flowery camera strap slip cover.. its so gorgeous :).mind putting this pic on our blogshop?

Reply | Posted on 6/22/2010 6:22:06 PM
 
maya replies ...
  tq dear!
yep.. my pleasure.. thanks!

Reply | Posted on 6/22/2010 8:13:37 PM
 

catlina says ...
  wow..bertuah ida dah dapat ape yg dihajati..unik dan cumel..biar berbeza dari org lain :)..hehe my hubby pun mesti pingsan kalau tgk strap dslr dia dah ada "baju" hihihi

Reply | Posted on 6/23/2010 12:37:01 PM
 

zam says ...
  eh cantek nye..teringin nih teringin...

Reply | Posted on 6/23/2010 3:35:22 PM
 

::IDa:: says ...
  OMG!!!! lawa sangat222222!!!! tak terkataa!!!! naik bulu roma i tengok ni okeh!!!! tak sabar nak dapat n blog about it!!!!! :DDDD *faint

Reply | Posted on 6/23/2010 4:26:16 PM
 

Nina says ...
  Salam Maya, nak tanye mcmane nak order camera strap ni coz i'm really interested. Nak yg ade padding and how much is the price?

Reply | Posted on 6/28/2010 11:41:25 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 20 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server