HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

lagi dress hunky-dory tak bernama
Monday, June 07, 2010
Posted on 3:35:40 PM | 9 Comments

macam baju melly, tapi yang ni buruk sikit.. kesian baju & dinding pun dah berlumut.

haha! acah aje! cantik baju ni sebenarnya tau...

sehari-dua-tiga-empat-lima-enam hari ni saya tak berapa bermood nak mengapdate blog ke, fb ke, twitter ke, ape ke? banyak sangat yang bermain-main di dalam kotak fikiran saya.

takpe. harap semuanya kembali pulih seperti sedia-kala. happy macam mula-mula bila saya dapat tahu dah ade pasar malam di taman perumahan di rumah saya. lagi happy bila pasar malam tu lebih dari expectation saya dan bukan sekadar melepas batuk di tangga. yay! pasar malam adalah setiap hari isnin. 6 tahun tunggu nak ada pasar malam tau. kesian.. sape suruh duduk hujung hutan belantara kampung kan..


Made by Maya, Dahlia Dress | 9 Comments
 

zam says ...
  huhu..
kenapa mendung je n3 ni...?

Reply | Posted on 6/7/2010 4:39:19 PM
 
maya replies ...
  kitaran waktu.. :D

Reply | Posted on 6/8/2010 9:09:56 AM
 

Zura says ...
  Mai bukan ke kain ni kaler biru cerah naper jadik kelabu? Uhuks jiwa kacau neh jom gi pasar malam! :D

Reply | Posted on 6/7/2010 5:16:10 PM
 
maya replies ...
  tak sempat nak pi pasar malam semalam sbb baru nak balik tiba2 ade problem.. huhu..

Reply | Posted on 6/8/2010 9:09:37 AM
 

salina says ...
  naper gambo kurang pencahayaan...umah black out ke per? hikkss..

Reply | Posted on 6/8/2010 9:07:17 AM
 
maya replies ...
  hahaha! ko buat lawak.. saja dikelabu asapkan gambar ni...

Reply | Posted on 6/8/2010 9:08:59 AM
 

Royal Shopping Arcade says ...
  cantiknya.jahit sendiri utk pakai sendiri ke.
salam lawatan.jemputlah ke blog shopping saya k.tq

Reply | Posted on 6/12/2010 12:57:57 PM
 

JIJAH says ...
  MAYA GUNA MESIN JENAMA APA

Reply | Posted on 6/17/2010 1:10:08 PM
 
maya replies ...
  saya guna singer.. dah 10 thn pakai..

Reply | Posted on 6/19/2010 8:10:44 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 18 + 4 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server