HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

jalan-jalan di one utama di hujung minggu yang panjang
Tuesday, June 01, 2010
Posted on 7:15:17 AM | 13 Comments


on the way ke one utama.
melly on the phone entah dengan sapa. bizi betul anak mama.
nampak tu sebelah mata merah sebab kene gigit semut.
kesian. bengkak sikit. makin sepet mata tu.

sampai-sampai, cerita shrek baru nak start. terus beli tiket dan masuk panggung.
sepanjang cerita melly dok peluk mama. takut katanya. hahaha!
tapi cerita shrek memang best! elman lah yang paling suka.

lepas tengok wayang, layan big apple yang sedap menjilat sampai ke pipi.

elman kene suap sebab mama tak percaya dengan coklat yang berjurai-jurai.

apatah lagi melly. tengok tu comotnya.

suka gambar ni sebab ada heart shape kat belakang tu.
lepas makan, sementara tunggu mama, melly masih sibuk di telepon.
cerita pasal donut yang baru dimakan. kuat bergayut nih.. haip!

lepas makan, belek-belek baju di fos. tapi tak beli pun.
tujuan sebenar cuma nak beli stokin elman.

sempat singgah di craft haven yang memang memang heaven!

beli curve corner puncher dan balik-balik terus jakun buat name card idaman.
saya guna kertas kaler sebab saya takde color printer. kesian kan?
alahai terus teringat muka kesian kucing shrek tu... comel betul..
eh.. bukan saya, kucing tu. :P


Corat-Coret, Kisah Saya, Anak-anak Kita | 13 Comments
 

anasfadilah says ...
  kak mai,ambil gambar guna camera apa?cantik la composition gambar,love gambat melly yang atas sekali

p/s::amboihh aihh,melly gayut ngan sapa tu

Reply | Posted on 6/1/2010 12:29:28 PM
 
maya replies ...
  semua gambar2 tu suami saya yg ambik, bukan saya.. :D canon..

Reply | Posted on 6/1/2010 2:18:43 PM
 

salina says ...
  hihi..ank dara mmg kuat berangan..comellll...
big apple..my peberet.....

Reply | Posted on 6/1/2010 12:56:45 PM
 
maya replies ...
  a'a.. lain experience ngan abang dia... yg ni mmg kuat berangan.. big apple mmg peberet kami juga.. :D

Reply | Posted on 6/1/2010 2:19:35 PM
 

bayu says ...
  sgt cantik gmbr yg di snap..especially gmbr melly yg plg atas tu..sgt adore itu.akak seorang photographer kah?

Reply | Posted on 6/1/2010 1:32:16 PM
 
maya replies ...
  err.. bukan saya yg ambik.. suami saya.. & dia bukan seorang photographer.. suke2 je katanya..

Reply | Posted on 6/1/2010 2:20:58 PM
 

alimrans says ...
  best plak puncher tu..:)

Reply | Posted on 6/1/2010 11:11:55 PM
 
maya replies ...
  memang best!

Reply | Posted on 6/9/2010 5:04:29 PM
 

Haja says ...
  Comel betul anak-anak berhujung minggu...puncher tuh menarik...even sy nih kat johor hati dah tertarik2 nk gi sana tuh...:)

Reply | Posted on 6/2/2010 1:05:18 AM
 
maya replies ...
  hehehe.. nnt datang kl jgn lupa singgah

Reply | Posted on 6/9/2010 5:04:51 PM
 

afrida shobri says ...
  salam kak..
craft haven tu kat bahagian mana ye?saya tak pernah jumpa pun.ye la..saya tak berapa arif soping kat one utama ni.pegi sekali sekala je kl;-p
tapi teringin nak soping kat situ...

Reply | Posted on 6/3/2010 1:27:30 PM
 
maya replies ...
  dia antara new wing ngan old wing.. ade 2 tingkat kan flyover tu.. dia yg belah atas, tengah sket kalau tak silap.. dekat ngan escalator..

Reply | Posted on 6/9/2010 5:06:03 PM
 

nor says ...
  jemput datang ke showroom kami... perabot english style diskaun 50%

Reply | Posted on 6/25/2010 3:10:30 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 17 + 9 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server