HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

weekendzzzz
Tuesday, May 25, 2010
Posted on 1:12:09 PM | 7 Comments

weekend lepas agak panjang. dengan bermacam-macam aktiviti keluarga. termasuklah saya cuti semalam, menambah cuti panjang sedikit dari biasa. tapi mood menjahit takde. cuma layan anak-anak saja yang ada...

ini gambar hari sabtu. kami ke Kids Sports & Gym di One Utama. best! sebab saya boleh shopping tanpa gangguan. padahal saya cuma ke kedai buku. kedai buku... wink wink!

nampaknya saya macam semakin tak menjahit sebab asek nak pegang buku. uh!


Corat-Coret, Anak-anak Kita | 7 Comments
 

suzie says ...
  Hehe..
sy pulak dah lama tak pegang buku sbb asik2 aje nak menjahit. Kesian buku2 tu dah lama beratur tunggu masa nak dibaca.

Reply | Posted on 5/25/2010 4:40:54 PM
 
maya replies ...
  a'a.. dia macam ada angin sepoi2 gitu kan.... kalau angin jahit datang, tak ingat buku dah.. kalau angin buku datang, malas betul nak jahit...

Reply | Posted on 5/25/2010 9:51:51 PM
 

KI says ...
  Maya :)

Best jugak boleh baca buku.. heheh
Err ni menjahit pun tak.. baca buku pun tak hehe :D

Reply | Posted on 5/25/2010 5:20:35 PM
 
maya replies ...
  hehe.. kak ina buat mende lain kot..

Reply | Posted on 5/25/2010 9:52:18 PM
 

zam says ...
  jgn x mjahit sudah...
sayang bakat yg ade...
:P

Reply | Posted on 5/25/2010 10:23:40 PM
 
maya replies ...
  ni tengah mengasah bakat terpendam yg lain lah nih.. mana tau ade bakat jadi penulis novel pulak.. hahahaha!
:P

Reply | Posted on 5/26/2010 12:15:31 AM
 

zam replies ...
  leh try....

Reply | Posted on 5/26/2010 2:55:14 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 3 + 7 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server