HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

ALYA
Thursday, May 20, 2010
Posted on 8:55:08 AM | 5 Comments

sementara menunggu gear saya panas balik, jom kita tengok gambar-gambar alya yang sangat comel ni menggayakan baju yang saya jahit.

ini baju pertama saya buat untuk alya.
mak dia kata, baju favorite dia nih.. lepas basuh terus pakai balik.
hihi! sounds familiar kan..

yang ni pulak polka dot sunblouse tu.

ya allah! comel giler kan alya ni. mesti syok kalau dapat gomol-gomol dia. terima kasih yang teramat sangat pada zam, mak alya, yang bagi kepercayaan buatkan baju untuk puteri kesayangannya. terima kasih banyak-banyak.

credit: gambar-gambar semua ihsan dari mak alya. tq sekali lagi!


Made by Maya, Dahlia Dress | 5 Comments
 

aku_tulip says ...
  comel sangat alya ni....brape umurnya ya maya...lagiČ pakai baju yg maya jaet...(maya...kenapa la jahitan awak kemas sgt...heheheheh)

Reply | Posted on 5/20/2010 10:22:43 AM
 
maya replies ...
  alya ni baru je sambut birthday yg ke-2.... :D :D
tapi dah nampak matured kan?

Reply | Posted on 5/20/2010 10:32:23 AM
 

rina says ...
  si tembam cute ni yg umur baya anak2 kita tu ek...

Reply | Posted on 5/20/2010 10:27:23 AM
 
maya replies ...
  tak.. muda setahun... huhu!

Reply | Posted on 5/20/2010 10:32:40 AM
 

eija says ...
  maya ade tutorial utk bj merah c alya tu x?

Reply | Posted on 5/10/2011 10:17:09 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 16 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

© My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server