HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

aku_tulip says ...
  kat tpt saya (batu pahat) tak ada jual lagi la pancake ni...hehehehe...kg agaknya..lambat sket

Reply | Posted on 5/17/2010 10:07:02 AM
 
maya replies ...
  ade resepinya kat myresepi.com kalau rajin menggodek. saya tak berapa rajin. sebab tu saya beli jer.. :p

Reply | Posted on 5/17/2010 9:40:32 PM
 

salina says ...
  ooo..cam ni rupa durian pancake..x mcm pancake pong..cam tart jer..

Reply | Posted on 5/17/2010 10:27:14 AM
 
maya replies ...
  hahaha.. pancake tu sempena tepung yg dilempengkan jadi kulit luar tu... try ler.. sedap tau!

Reply | Posted on 5/17/2010 9:41:34 PM
 

Yati says ...
  Durian? I like..! ^_^
Tapi sini takde la jual pancake durian, donut durian ada la.

Reply | Posted on 5/17/2010 10:50:50 AM
 
maya replies ...
  oohh.. try lah buat sendiri..
donut durian pun saya tak pernah rase.. eskrem durian selalu lah..

Reply | Posted on 5/17/2010 9:42:11 PM
 

meandbaby says ...
  sedap..sedap..
ada lagi satu durian pancake yg sedap..kat mandarin oriental..harganya lebih kurang pancake kat ikano la..rm18 dapat 3 ketui..cumanya dia kat mandarin oriental la..sigh...

Reply | Posted on 5/17/2010 12:29:53 PM
 
maya replies ...
  ohh.. kat hotel.. tapi harga dia bukan lebih kurang dah tu.. terlebih ade.. hehehe..

Reply | Posted on 5/17/2010 9:43:16 PM
 

sha zam says ...
  sedapnyerr...

Reply | Posted on 5/17/2010 2:29:06 PM
 
maya replies ...
  memang sedap!!

Reply | Posted on 5/17/2010 9:43:59 PM
 

nurain says ...
  durian pancake.... memang teramat sedap... sama macam yang we all selalu order kat ofis ni... 6 ketul RM10... rupa nya 100% sama...entah-entah orang yang sama tak...

Reply | Posted on 5/17/2010 5:07:40 PM
 
maya replies ...
  haha! same kot.. hari tu try gugle kat mana jual durian pancake ni.. tengok gambar semua sama jer.. cuma ade yg kaler hijau... tapi kaler kuning lagi feel sebab macam durian kuning gitu..

Reply | Posted on 5/17/2010 9:45:32 PM
 

syafinassaib says ...
  singgah petang,terlihat pancake durian terliur nak jugak...mana nak cari dkt mlk ni...mcm best jer,...

Reply | Posted on 5/17/2010 7:17:32 PM
 
maya replies ...
  hahaah! try lah buat! ade resepi dia kat myresepi.net..

Reply | Posted on 5/17/2010 9:46:06 PM
 

aisyah says ...
  waa.. walopon saye ni antu durian, tp tak pernah lak try pancake durian.. cekelat durian pun tak pernah nak cube.. hehe! ni kene jln2 kat timesquare nih.. nak pi mandarin oriental.. cam mahal laa pulak.. walopon opis seblah je.. ~~ ;)

Reply | Posted on 5/18/2010 1:15:58 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 17 + 9 =
 

 

Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2018. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server