HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

I heart Meadowsweet by Sandi Henderson
Tuesday, May 11, 2010
Posted on 12:17:45 PM | 17 Comments

Ini untuk kawan sekolah saya dulu. :D
Meadowsweet collection ni, nak dekat semua corak saya ada. Punyalah saya suka.

Yay! Pernah ada di mainpage blog Portabellopixie by Sandi Henderson.
Tak kisahlah randomize atau yang latest jer pun. Hehe!

Rasa macam nak beli je semua buku dia..


Made by Maya, Dahlia Dress | 17 Comments
 

shazam says ...
  cantik2 fabric ni...

Reply | Posted on 5/11/2010 1:08:07 PM
 
maya replies ...
  tq zam!

Reply | Posted on 5/12/2010 9:26:10 AM
 

azah says ...
  yer betul...i love sandi's fab...gorgeous...
just made a skirt for my doter using farmer's market collection..

Reply | Posted on 5/11/2010 1:25:42 PM
 
maya replies ...
  kan.. saya suka semua collection dia..

Reply | Posted on 5/12/2010 9:26:36 AM
 

salina says ...
  yea..saya suka..sgt suka..suka..suka...

Reply | Posted on 5/11/2010 2:57:51 PM
 
maya replies ...
  hehehe.. belum siap tau sebenarnya.. belum letak butang.. :D

Reply | Posted on 5/12/2010 9:27:09 AM
 

Fydda says ...
  Simple design and very nice!

Reply | Posted on 5/11/2010 3:29:06 PM
 
maya replies ...
  tq fydda!

Reply | Posted on 5/12/2010 9:27:30 AM
 

d u r a says ...
  cantiknya..kalau saya ada fabrik ni dah tentu simpan aje sebab sayang nak potong.cantik sangat mcm nak nangis huhu..

Reply | Posted on 5/11/2010 5:03:26 PM
 
maya replies ...
  tq.. haha! have to.. no choice.. sayang memang sayang, takut tak jadi pun ade, but it's the challenge..
kalau tak, tak boleh nak beli yang lain.. tak cukup duit & tempat..
hehe..

Reply | Posted on 5/12/2010 9:29:33 AM
 

Ira says ...
  hehe.. saya pun ada meadowsweet collection (ordered thru zura).. in fact same design! kahkahkah.. plan to cut + sew hujung minggu ni.. dlm kepala nak buat dress cam Maya buat jugak and skirts ^^ takpe eh saya tiru pattern2 Maya tu.. :)

Reply | Posted on 5/12/2010 2:30:02 PM
 
maya replies ...
  haha... buat je tak pe.. takde hal..
saya pun tiru & modified sket2 design orang.. hehe.. lg pun dress/skirt ni semua lebih kurang jer semua kan.. :D

Reply | Posted on 5/13/2010 6:03:20 PM
 

nadia says ...
  those dress u made were simply adorable ! sangat sangat cantik , i love it !!

Reply | Posted on 5/12/2010 5:53:49 PM
 
maya replies ...
  tq nadia!
saya suka design simple2 cam ni..

Reply | Posted on 5/13/2010 6:04:01 PM
 

hafizah says ...
  Maya..

sukenyer tgk designer fabrics itu...kalo dress mcm tu kan..how much meter/yard yer nk guna..

TQ

Reply | Posted on 5/17/2010 5:25:12 PM
 
maya replies ...
  hi hafizah,
itu kene tengok saiz jugak.. ada details kat sini: http://www.crazyartzone.com/default.asp?pid=565

tq!

Reply | Posted on 5/17/2010 5:47:16 PM
 

hafizah says ...
  TQ...sb that fabrics so pricey...hehehe..syg nk gunting...

Reply | Posted on 5/18/2010 10:55:56 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 8 + 4 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server