HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Masa itu yang lalu
Tuesday, May 11, 2010
Posted on 6:52:51 AM | 10 Comments

Malam tadi saya termimpikan Kak Max. Pagi-pagi terus saya buka blog dia. Haha! Saya masih ingat lagi address dia tau walaupun dah lama dia tak menulis.

Dia idola saya. Saya suka baca tulisan dia. Masa tu saya rasa coolnya dapat tulis macam tu kat internet. Oh, dulu kami panggil jurnal. Jan 2002, saya pun join. Tapi masa tu dunia saya berjerebu. Saya tulis pasal cerita sedih. Kecewa. Marah.

Bila saya dah happy saya tak suka cerita sedih saya tu. Jadi saya tutup.

Apa khabar Kak Max agaknya sekarang eh?


Corat-Coret, Kisah Saya | 10 Comments
 

rina says ...
  sama mimpi kita. aku pn smlm mimpi bertandang ke rumah blogger jgk. hahaha

Reply | Posted on 5/11/2010 11:11:03 AM
 
maya replies ...
  eh ye ke?
sape yg ko mimpi?

Reply | Posted on 5/11/2010 11:25:03 AM
 

suzie says ...
  salam
kak max yg doktor tu kan?
sy peminat blog dia gak..
sedih..sebab sampai sxkrg dia x sambung dah..

Reply | Posted on 5/12/2010 1:20:45 PM
 
maya replies ...
  a'a.. betul lah tu..
best kan dia tulis..

Reply | Posted on 5/13/2010 5:59:54 PM
 

meandbaby says ...
  tu la..dia dah tak sambung dah ek blog dia...
sayang betul..
apa la kabar dia..
tapi adik dia still la memblog lagi..
tak sangka minat blog yg sama..

Reply | Posted on 5/13/2010 11:05:20 AM
 
maya replies ...
  mat jan tulis pun best gak..
cuma dah tak kerap mcm dulu lah.
:D

Reply | Posted on 5/13/2010 6:01:15 PM
 

kak max says ...
  heheheh... tersedak2 akak kat sini...

Reply | Posted on 7/16/2010 9:26:56 AM
 
maya replies ...
  haha kak max..
akhirnya berjumpa jugak kita..
:)) :))

Reply | Posted on 7/16/2010 10:06:24 AM
 

jue says ...
  muka kak max macam senior saya kat ppp dulu. kak max ni cikgu ke tak pun ada belaja kat ppp/itm dulu..

maya pun macam familiar,, maya cikgu tesl ko?

Reply | Posted on 3/12/2011 8:52:59 PM
 
maya replies ...
  hihi.. salah orang kot.. kak max ni doktor kat kedah..
& saya bukan cikgu pun.. :))

Reply | Posted on 3/13/2011 6:34:38 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 9 + 9 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server