HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

5 columns blog template
Friday, April 30, 2010
Posted on 1:12:24 PM | 14 Comments

bersempena entry ke-800. huhu.. tengok url atas tu, 800 kan... best.. best.. ni nak bagi giveaway ni. tapi kali ni virtual giveaway. sila terima template ni sebagai giveaway yer.. bagus macam ni, ramai-ramai buleh dapat. hehehe..

sebenarnya saya buat kan 5 columns ni untuk sorang kawan. tapi macam best pulak, rasa nak share dengan semua.

download template

live demo

macam biasa, template ni sangat simple. boleh juga main-main kaler pada tab "Font and Colors" kalau mahu. boleh drag widget atau blog post section sesuka hati di mana-mana column pun. boleh letak background. boleh letak banner. boleh macam-macam.

macam biasa juga, template ni adalah free.


Web Design, Blogspot Template, Giveaways | 14 Comments
 

euphoria says ...
  ooooooohhhhh sgt suka! tengkiuuuuu!!!

Reply | Posted on 4/30/2010 4:24:22 PM
 

ayu says ...
  best niii...tq :)

Reply | Posted on 4/30/2010 7:21:18 PM
 

dyana says ...
  tennkiiiiuuuu.. sure best, 2column pun dah syiok inikan plak yg 5 column.. harus try.. :)

TQVM..

Reply | Posted on 4/30/2010 11:08:42 PM
 

lovefabrics says ...
  creative!

Reply | Posted on 4/30/2010 11:49:08 PM
 

nadiah says ...
  akak ni semua benda boleh buat,mmg best,tq saya nak cuba la...

Reply | Posted on 5/1/2010 9:39:15 PM
 

shaferl says ...
  :)))

Reply | Posted on 5/1/2010 11:18:39 PM
 

lina says ...
  memang serbaboleh...saya pun nak test jugak lah..

Reply | Posted on 5/2/2010 8:22:57 AM
 

TiniCraft says ...
  waa,creative kak maya ni..kite nak try lah..thanks..

Reply | Posted on 5/2/2010 11:27:12 AM
 

Sally says ...
  Bertuahnya..kawan Cik Maya tu..jeles mak nyah!!:p

Reply | Posted on 5/3/2010 10:14:40 AM
 

azie mylt says ...
  tq maya, my wish came thru !!! x sabar nk gunapakai ....

Reply | Posted on 5/3/2010 11:27:00 AM
 

fizan says ...
  Terima kasih... dah lama nak buat tp tak pandai...saya minta izin nk guna...

Reply | Posted on 5/7/2010 3:16:39 PM
 

que says ...
  Salam kak, jalan2 jumpa template yang saya cari2 mohon guna ya..tq

Reply | Posted on 3/25/2011 9:03:10 PM
 

sis nur says ...
  asalam.macam mana ekh nak buat? sy sgtla taktau.
hehe.aft dwnload?
ty

Reply | Posted on 6/4/2011 3:02:18 PM
 

starbucks voucher says ...
  9zzHfm thanks :)

Reply | Posted on 8/16/2012 4:50:45 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 3 + 3 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server